çok tatlısın canımcım
maşallah size:))
bende koydummmopuyorumnanaktan
sende cok ttalısın canımmm hepımıze kocaman bı masallah:):)tabı bunlar zayıf gunlerımız:):)
sende cok ttalısın canımmm hepımıze kocaman bı masallah:):)tabı bunlar zayıf gunlerımız:):)
sen maşallah zayıfsın bidenem:)
ne kadar kilo alabilirsinki hehehhh:))
Seyma da benim gibi kocişiyle fotosu..sayemde bizimkide deşifre olduuu hehehehehhehe....
Seyma da benim gibi kocişiyle fotosu..sayemde bizimkide deşifre olduuu hehehehehhehe....
En iyisi facete 2010 Ağustos anneleri diye grup açmak . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O zaman herkes birbirini daha rahat görür. sempatiksalakcinni
En iyisi facete 2010 Ağustos anneleri diye grup açmak . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O zaman herkes birbirini daha rahat görür. sempatiksalakcinni
sen maşallah zayıfsın bidenem:)
ne kadar kilo alabilirsinki hehehhh:))
gel sımdı gor benı sankı heryerım cok sısımıs cok kılo alamısım gıbı hıssedıyorum canım ya... bıde veremıcekmsıım gıbı gelıyo :):):) kendı kendıme dusunup dusunup kuruyom yıne:):) nese datlısım ben kaldırıyım fotoyu olmadı faceden bakarsınız fotolarıma sonra olur mu:):)
gel sımdı gor benı sankı heryerım cok sısımıs cok kılo alamısım gıbı hıssedıyorum canım ya... bıde veremıcekmsıım gıbı gelıyo :):):) kendı kendıme dusunup dusunup kuruyom yıne:):) nese datlısım ben kaldırıyım fotoyu olmadı faceden bakarsınız fotolarıma sonra olur mu:):)
tamam tatlımm:))
ama veririz merak etme sen yeterki alalım kucağımıza yavrularımızıopuyorumnanaktan
tamam tatlımm:))
ama veririz merak etme sen yeterki alalım kucağımıza yavrularımızıopuyorumnanaktan
insallah canım ınsallah... bı gelsınde sıpacık... ben acayıp heycanlanıyorum boyle gunler gectıkce... 4 ay hemencecık gectı 4-5 ay mı gecmıcek demı:):) saglıkla alalım ıns...
AMA CANIMCIM, GRUP OLARAK AÇSAK BİRBİRİMİZİN DIŞINDA HERKES GÖREBİLİR.. NORMALDE DE HERKESİ EKLEMİYOM,AKRABALARIMDAN BAZILARINI NİLE, GRUP OLURSA HERKES GÖRÜR akannehir
kızlar ben mi kötüyüm bugün bilmiyorum ama kızıp çıktım,sona fotomu kaldırmadığımı hatırlayıp geri döndüm fakat görüyorum ki,o da önemsenmemiş.....dicek bişi yok ama bende bi tuhaflık var sanırım neyse........
kızlar ben mi kötüyüm bugün bilmiyorum ama kızıp çıktım,sona fotomu kaldırmadığımı hatırlayıp geri döndüm fakat görüyorum ki,o da önemsenmemiş.....dicek bişi yok ama bende bi tuhaflık var sanırım neyse........
ayarları oluyo galiba onun diye biliyorum ben, mesela dışardan kimse üye olamıyo, grup sahibi teklif atıyo o kişiye. Burdan isim verirler, grubu açanda teklif yollar gruba girmesi için.hem istenmezse resimler falanda görünmeyebiliyo üye olmayanlar tarafından d,ye biliyorum ben. Denemek lazım. Boshayallersmile bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?