2010 Ağustos Anneleri

Seyma da benim gibi kocişiyle fotosu..sayemde bizimkide deşifre olduuu hehehehehhehe....

En iyisi facete 2010 Ağustos anneleri diye grup açmak . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O zaman herkes birbirini daha rahat görür. sempatiksalakcinni

Seyma da benim gibi kocişiyle fotosu..sayemde bizimkide deşifre olduuu hehehehehhehe....

ahhhh ahhh sorma canım:):) evlendıkten 15gun sonraydı bu foto... balayından sonra nevsehıre gezmeye gıtmıstık... 3 guzeller dıyolarya arkası manzara orası:):) ne gunlerdı ya cokcabuk geldı gectı...

:kedi::kedi:
çok tatlısınız:kedi:

En iyisi facete 2010 Ağustos anneleri diye grup açmak . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O zaman herkes birbirini daha rahat görür. sempatiksalakcinni

evet bu süper fikirrr:))))

AMA CANIMCIM, GRUP OLARAK AÇSAK BİRBİRİMİZİN DIŞINDA HERKES GÖREBİLİR.. NORMALDE DE HERKESİ EKLEMİYOM,AKRABALARIMDAN BAZILARINI NİLE, GRUP OLURSA HERKES GÖRÜR akannehir

kızlar ben mi kötüyüm bugün bilmiyorum ama kızıp çıktım,sona fotomu kaldırmadığımı hatırlayıp geri döndüm fakat görüyorum ki,o da önemsenmemiş.....dicek bişi yok ama bende bi tuhaflık var sanırım neyse........

AMA CANIMCIM, GRUP OLARAK AÇSAK BİRBİRİMİZİN DIŞINDA HERKES GÖREBİLİR.. NORMALDE DE HERKESİ EKLEMİYOM,AKRABALARIMDAN BAZILARINI NİLE, GRUP OLURSA HERKES GÖRÜR akannehir

Ayarları oluyo galiba onun diye biliyorum ben, mesela dışardan kimse üye olamıyo, grup sahibi teklif atıyo o kişiye. burdan isim verirler, grubu açanda teklif yollar gruba girmesi için.Hem istenmezse resimler falanda görünmeyebiliyo üye olmayanlar tarafından d,ye biliyorum ben. Denemek lazım. boshayallersmile bayanssulusmile

Bizim başkan nerde yaaaa...ben herkesi çok merak ediyom ama en çok ta onuu :)) bi görseydim keşke şimdiiiii...

Burcucum ınsallah bu nısnada degılde dıger nısna ayına 2011dekı nısan ayına esımın cok yakın arkadasının dugunu olcak ankarada... ıns gelırsek tanısalım ya olmaz mı kızlarımızda kucagımızda olur tanıstırırız onlarıda :):) sier falan tum ankaradakı arkadaslarla cok sevınırım ya oyle olursa...

Yasemen vallahi ben seni yeni gördüm..kızma sakınnn..bi ara foto muhabbetine daldık sanırım yazını kaçırdık.sayfamız maşallah çabucak doluyo bazen okunmadan geçilebiliyooo....

canıım yapma öle düşünmeeee... gitmee... neden önemseyelim seni şimdiye kadar yapmadıkta :)

başkanımız açsa böle bi grup, eğer grup sahibi ile olcaksa güzel olur ozaman

Arada mesajlar kaynıyo, bende selam vermiştim ,kimse almadı ama kimseyede demedim neden selamımı almıyosunuz diye. kaydirigubbakcemile3 Takma böyle şeyleri.Direk konuya dal, o zaman gözden kaçmıyo mesajlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…