2010 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri

dorukcum biraz sıkıntılı geçmiş doğumun ama Allah a şükür üçünüzde iyisiniz, o mutluluk unutturmuştur sana eminim, hayırlı uğurlu olsun canım

canım yaa çok çok tebrik ederim ağlayaraktan okudum hikayenizi kızlarını allah bağışlasın son yaşadığın sorun olsun inşallah allaha şükür şimdi iyisin canım maşallah tatlımm

öncelikle burada 9 ay boyunca o kadar mutlu bir paylaşım yaşattığınız için bütün arkadaşlarıma dolu dolu teşekkür ederimmm

bilen bilir artık her gün oğluşum gel oğluşum gel diyerekten hem sizin hemde oğlum mertin kafasını şişirip durdum:) geçen hafta cuma günü kontrole gittim doktor 1cm açılmam olduğunu ama sancılarımın çok olduğunu söyledi her an doğurabilirisin yarın tekrar gel dedi cuma günü bende tık yok çok rahatım yarın doğurmam pazartesiye kaır diyrekten takılıyorum cumartesi günü sabah tekrar doktora gittik açılmam aynı 1cm ama bebeğin kalp atışlarında çok fazla düşme gördü doktor bu şekilde seni hiç biryere gönderemem mecbur yatışın yapılacak dedi neyse yatışım yapıldı sancı odasının yolunu gösterdiler içeri birtek ben girebiliyorum eşimi ve kaynanamı öptüm içeri girdim benim aileden kimse yok çünkü ben pazartesi doğuracağım :))) neyse içeri girdim saat 12,00 odada 1 kişi daha var ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim böyle bir bağırma böyle bir ağıt ne duydum nede gördüm ( bende ne moral kaldı nede başka birşey başladım ağlamaya neyse ebe geldi suni cancıyı verdi ayriyetten nts bağlıyım bebeğin kalp atışına bakıyoruz düşmeye devam ederse direk sezeryana gireceğim
aradan saatler geçti bende hafif sancılar geliyor ama bağıracak kadar değil doktor geldi baktı açılma yok daha ama bebeğin kalp atışlarıda kötü değil beklemedeyiz derken yan yataktaki kadın doğurdu allahtan çabuk ve kolay bir doğum oldu o kadar bağırmaya tabi ben görmedim başka oda da doğurttular saat 16:30 a kadar ben güle oynaya devam ettim derken açılmam 5 cm olmuş sancılar vuruyor karından dedim bakın ben epidural olacağım anstezi uzmanını çağırın ebe dedi doktora sormadan birşey diyemem bazı doktorlar istemiyor eee mesayi bitince benim doktorum gitti nöbetçi doktora kaldık o doktorda tama yapalım ama nts tekrar bağlan bebeğin kalp atışlaını tekrar kontrol edelim dedi bana ninni gibi gelen nts sancı anında pekte öyle bir his uyandırmıyor ne yazıkki kıpırdayamıyorsun kalkamıyorsun öylece kala kaldım sancı bir giriyor bir çıkıyor ama artık bendede bağırma havaları geldiii bağırmak güzel birşeymiş anladım :))))))) neyse ben diyorum anestezi uzmanı nerde ebe diyor başka hastanede çağıracağım nts normal çıktı neyse ben biraz daha sesimi yükseltince ebe geldi açılmama baktı saat 18:20 çivarı ooo dedi senin açılman 9 cm olmuş ne epidurali artık gerek kalmadı dedi nts çözdü her an ıkınman gelebilir gelince ıkın dedi gitti hakikatende ıkınmam geldi bir iki defa yatakta ıkındım derken çatala aldılar çatalda ıkın ıkın bebek aşağıya inmiyor işte o zaman zorlandım çünkü meğersem oğluşumun boynuna kordonu dolanmış inemiyor aşağıya neyse biraz uğraş ve çabalamadan sonra doktoru çağırdılar doğkor geldi ağaıdan iğne yaptı uyuşturdu ve kesti her halde ben anlmadım o sancıyla ıkın ıkın derken son anda benim bağırşımla oğluşumun ağlayışı karıştı hiç poposuna vurmaya gerek bile kalmadı saat 18:54 meleğim dünyaya gözlerini açtı ve beni mesut etti derken onu yanımda temizlediler o arada benim dikişlerim atıldı ve oğluşumu bebek bakım odasına aldılar benide kendi odama derken 1 saat sonra oğluşumla buluştuk ve hala beraberiz

uykusuzum ama gözümü kapatasım yok onu izlemek yetiyor yemek bile zor yiyorum herşeyim olu benim dünyam oldu inşallah çok iyi bir biçimde anlata bilmişimdir hepinizi çok öpüyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarımmm :))))

Doruk ve Nurcan'cım hayırlı olsun bebişleriniz.Ne kadar güzel artık kollarınızdalar. opuyorumnanaktanDoğum hikayelerinizi okudukça ben nasıl doğurucam acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Öpüyorum bebişlerinizi. Bakalım bizim doğum hikayemizi yazmamız ne zamana kısmet olucak. opuyorumnanaktan

Canım arkadaşlarım; sizin mutluluğunuz bizim de mutluluğumuz...
Çektiğiniz tek acının bu olmasını, bebeklerinizin bahtının açık olmasını yürekten diliyorum...

Canım ya çok çok güzel anlatmışsın..pür dikkat büyük bi heyecanla okudum yazdıklarının her kelimesini :)) ne güzel atlattın hemde hiç müdahelesiz normal doğurarak..sana gıpta ediyorum inan..mert bebekle mutlu sağlıklı güzel bir hayat diliyorum size..allah analı babalı büyütsün..a.s.

nurcancım tebrik ederim tekarardan hayırlı olsun belki o an zorlanmışsındır bunu en iyi sen bilirsin ama en güzel şekilde doğumunu yapmışsın tamamen doğal

Nurcancım allah analı babalı büyütsün, allah bizede senin ki kadar acı göstererek doğurmayı nasip etsin hiç acı çekmedende olmuyor dimi canım bakalım biz ne yapacağız...

Canım arkadaşlarım; sizin mutluluğunuz bizim de mutluluğumuz...
Çektiğiniz tek acının bu olmasını, bebeklerinizin bahtının açık olmasını yürekten diliyorum...

nurcancım tebrik ederim tekarardan hayırlı olsun belki o an zorlanmışsındır bunu en iyi sen bilirsin ama en güzel şekilde doğumunu yapmışsın tamamen doğal

doruk,nurcann Allah hiçç ayırmasınnn. çok ağladımmm yine

Nurcancım allah analı babalı büyütsün, allah bizede senin ki kadar acı göstererek doğurmayı nasip etsin hiç acı çekmedende olmuyor dimi canım bakalım biz ne yapacağız...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok sağolun allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerde cennet kokulunuzu alırsınız kucağınıza

nurcancım tebrik ederim arkadaşım
Allah ım analı babalı sağlıkla büytmeyi nasip etsin inş.

Ah bu hikayeler ağlatıoinsanı
Hepimiz böyle güzel mutlu haberleri verelim inş..

Çok duygulandım yaa...dorukcum ve nurcancım..bebişleriniz hayırlı olsun. ve Geride kalan bizlerin de bir avazda kolayca doğurması nasip olsun inşallahhh. Gözümüzü kapasak açsak ve tüm herşey geride kalmış olsa keşkee.

Nurcancım maşallah maşallah ne güzel doğumun rahat olmuş:) Allah bizlere de nasip etsin seni ve eşini çok çok tebrik ederim Allah bize de tez zamanda yaşatsın inş. sen böyle anlatınca suni sancıdan yana olan korkularım da bir nebze olsun azalmış oldu.. çok sağol :) Allah oğlunun bahtını açık etsin...

nurcancım canım... allahım hayırlı evlat olarak kılsın canım... allahım sizi nazarlardan saklasın....

nurcan cım allah bağışlasın bebeğini.sonunda kavuştun hayırlısıyla darısı bizlere inş.

Nurcancım nekadar da net ve içten anlatmışsın demek bağırmak güzel birşeymiş hekaydirigubbakcemile3
allahım hayırlı evlat kılsın bebişini.biraz zor ama çok çok uzamayan bir doğum olmuş
anladığım kadarıyla canımcım toplam kaç saat sürdü?anestezi uzmanının olmaması da
ayrı bir vak a ayrıca.ama neyseki geçmiş ve bebeciğine kavuşmuşsun.o gün mesaj
gitmeyince (telin kapalı olduğundan sanırım)anlamıştım doğumda olduğunu ben de
yoldaydım biliyorsun içim kalbim pırpır etti inan aynı heyecanı ben de hissettim.
eşim bile bi tuhaf oldu bana ööyle baktı kaydirigubbakcemile3allahım hayırlı sağlıklı
uzuuuun uzun ömürler versin bebişine.opuyorumnanaktanve darısı bizim başımıza inşallah canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…