2010 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri

nurcan ve doruk bebeklerinize Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah, analı babalı mutlu bir hayatları olsun, Darısı başımıza,

maşallah canım kurtuldun ve de kavuştun meleğinee allah analı babalı sağlıcakla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına canım opuyorumnanaktan

Nurcan ve Doruk allah analı babalı buyutsun.. bebeklerınızı sag salım kucagınıza aldınız darısı bızlereee.gule gule buyutun ınsallah..

sevgili nurcan ve doruk hikayenizi okudukça daha çok heyecanlanmaya başladım allahım evlatlarınıza hayırlı ömürler sizlerede şifalar versin güzel ALLAHIM evlatlerınızdan ayırmasın.
Herkezede nasip etsin inşalllah

evetttt sona ulaşmak hep hayal gibiydi benim için çok ama çok sıkıntılı zorlu geçen 9 ayın ardından hayatımın mucizesine kavuşmak her sıkıntıyı alıp götürdü benden sanki ben hamilelikte hiç sıkıntı yaşamamış gibiyim unuttum gitti
19/07/2010 tarihinde saat 10 da sezeryan olacaktım eşim öyle istiyordu fenerin yıldönüm tarihi diye ama oğlum 15/07/2010 da suyum geldi sanmamla hastaneye gittik bir sürü tahlil yapıldıktan sonra su olmadığına karar verildi ama kasılmalarım olduğu için 16/07/2010 cuma günü 9.00 da alalım dedi doktorum çünkü rahim ağzında dikişim vardı onun sancılar ve kasılmalarla yırtılmaması için beklemek istemedi bizde tamam dedik akşam kuaföre gittim saçımı ördürdüm oğluşuma güzel görünmek için sonra sabah kadar heyecandan uyuyamdım tabi 7.30 da evden çıktık hastaneye geldik odama yerleştik serum falan taktılar sonra ameliyat zamanı geldi tabi ben ağlamaya başladım herkes benimle birlikte ağladı bizzzz bugünü 5 yıldır bekliyorduk allahımın bize bugünü nasip etmesi için duaları hatim ettim yıllarca allahımdan istedim oda bize şükürler olsunki nasip etti eşim ameliyathanenin kapısına kadar geldi orda sonkez öptük birbirimizi ve ben tek başıma girdiğim ameliyathaneden 2 kişi çıkmak için masaya yattım genel anestezi olmak istedim sonra uyudum uyandım ağlayara bebeğimi sordum çok iyi babasının yanına gitti dediler ve bende odaya geldim eşim ve annem beni oda da bekliyorlardı diğer herkes bebeğimin yanındalar sonra o mutlu an bebeğimi getirdiler tabi ben o an koptum ağlaya ağlaya onu kokladım o kadar masumdu ki dünyanın en güzel mutluluğu anne olmakmış allahıma ne kadar şükretsem az 4 saat kadar bebeğim yanımda kaldı hemşire topuk kanı alınacak dedi bebeğimi aldı ve bir daha tek başına döndü hemşire bebeğimin ciğerlerindeki suyu atamadığı için solunum sıkıntısı yaşadığını ve bebek gözlem odasında oksijen vericez dedi dünya başıma yıkıldı onu kaybetmekten o kadar çok korktum ki ama yine de allahıma sıhındım dua ettim akşam düzeldi dediler yanıa getirdiler ve o geceyi beraber geçirdik öğlene doğru ben kendim farkettim yine solunum hızlıydı sonra yoğun bakım doktoru eşimi çağırdı aklım çıktı bebeğimizi küveze alıp rahtlatmak istediğini söyledi bizdegereken neyse yapılsın dedik ve bebeğimle vedalaştık o küveze gitti ben odaya boş beşiğin yanına ama olsun ona kavuşacağım günü bekliyordum bol bol dua ettim ziyaret saatinde camdan görüyorduk beni bir kere içeriye aldılar ona dokundum elini öptüm küçük parmaklarıyla elimi tuttu bırakmadı zor ayrıldık ben pazar günü yanlız olarak hastaneden çıktım bebeğim orda kaldı pazartesi sabah telefon geldi öztürk bebek çok iyi annesi gelip alabilirsiniz dünyalar benim oldu bebeğime kavuşacaktım hemen gittik ve bebeğimi kucağıma verdiler allahıma şükürler olsun 6 yıllık evliliğimin en güzel meyvesini aldık allahım herkese anne olmayı nasip etsinn dünyanın en güzel duygusu 16/07/2010 09:24 hayatımın anlam kazandığı an olarak tarihe geçti
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun hepinize tek tek teşekkür ederim burda hep bereber olduk beraber üzüldük beraber sevindik en güzel duyguları paylatık hepiniz seviyorummm

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben canımmm Allah bağışlasınnnn. çok duygulandımm. analı babalı sağlıkla büyüsün

canan ağlaya ağalaya okudum hikayeni canım benim....rabbim tüm bekleyenlere tattırsın inş.meleğinle size hayırlı uzun bi ömür diliyorum...

ayy çok duygulandım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ben de kavuşabilecek miyim
oğluma böyleee:çok üzgünüm:

Canan cım o kadar duygulandım ki anlatamam (((( ama tabiiki artık sıkıntılar üzüntüler bitti artık öztürk bebekle evinizde güzel ve mutlu günler sizi bekliyor :)) senin adına çok ama çok sevindim cnm..darısı bizim gibi yavrularını bekleyen annelere olsun inşalllah..hepsi sağlıkla kucağımızda olsun inşallah..

canancım canım ağlayarak okudum doğum hıkayenı cunku senın bıze gore hem daha zahmetlı hemde uzun bır bekleyısın ardından geldı bebısın allahım ona uzun omurler versın sızıde basından eksık etmesın ınsallah

allahım hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin... senin gibi 5 senenin sonunda aldım bende yavrularımı kucağıma..bu zmana kadar nerdeydiniz die soruyorum şimdi hep:) senide babayıda kutluyorum canım.....

canancım ben de ağlayarak okudum Allah hayırlı uzun ömür versin ikinize de hayırlı evlat olur inşallah ve darısı sağlıkla bizlerin başına

Hikayelerinizi okudum gerçekten çok duygulandım. Ben de 10 gün sonra bakalım inşallah bunları yaşayacağım. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

Allah evladlarınızı size bağışlasın , uzun ömürlü , sağlıklı , hayırlı evladlar olsunlar.

Tekrar hayırlı olsun arkadaşlarrr

kızlar ağlamaktan gözlerim şişti yaaaaaa
allah yavrularınızla bir ömür geçirmenizi nasip etsinnnnnn
tabi biz geri gün sayan anne adaylarınındaaaa

canancım öncelikle tebrik ediyorum
Allah ım yavrunu analı babalı sağlıkla huzur içinde büyütmeyi nasip etsin
Bu hikayeler hepimizi ağlatıo sanırım
Offf Allah hepimize nasip etsin ünş bu duyguyu
Bizlerde sonucu güzel haberlerle gelelim..

canım benim Allah bağışlasın meleğini
sağlıkla sıhhatle bir ömür geçirirsiiz inşallah
ne güzel böle güzel hikayelerinizi okumak darısı başımıza inşallahopuyorumnanaktan

canım benim sende o kadar şanslısınki sağlıkla kucağına aldın bebeğini
Allah ım ayırmasın sizleri
off çok heycanlıyım biz ne yapacağız bakalımbilmiyorumkismile

canancım tekrardan hayırlı olsun sanunda Rabbim gönlüne göre vermiş ya gerisi önemli değil, bebişinin elini öpmüşsün o da bırakmamış ya ne güzel bi duygudur o, annesini bulmuş bırakır mı yavrucak

güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahhh :)

bu arada canancım seninde gözün aydın güzel annee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…