2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

ne güzel olur canım inş. boshayallersmileopuyorumnanaktan inş. o günleride görürürz:CüvCüv:

Merhaba kızlar:) ben de katıldım aranıza. 4 hafta 3 gün geçti son reglimin üzerinden. henüz doktora gitmedim. ama test yaptım pozitif. ben bebişimi neredeyse ilk günden beri hissediyorum. ilk zamanlar biraz bulantı yaptı ama orucu bırakınca düzeldim. kasıklarım çok ağrıyordu. o da 2 gündür hafifledi. çılgın gibi siyah zeytin yiyorum. canım çok istiyor. bu da hem mideme ii geliyor (gastrit var bende) hem de bebeğin sinir sistemine ii geliomuş. vucut çok garip :) neye ihtiyacı varsa hemen söylüyor. heyecanımı sisznle paylaşabildiğim için çok mutluyum. ne demiş nasrettin hoca: bana eşekten düşeni getirin :)) bizi en iyi biz anlarız :1rolleyes:

merhaba hayirli uğurlu olsun.....ne zaman gidiyorsun dr a

doktor konusunda kafam karışık. başladığım doktorla sonlandırıyım istiyorum. seçenekleri ikiye indirdim aslında. ya muayenehaneye gideceğim, doğum için bir hastane arayışım olacak. ya da özel bir hastanede herhangi bir doktora gidip o hastanede doğum yapacağım. siz ne dersiniz??? doktora gitmek için bir hafta daha bekleyim diyorum. en azından gittiğimde kalp atışını duyarım belki bebişimin

slm arkadaşlar dün doktora gittim bebiş 6 hafat 4 günlük ilk başta her şey yolunda dedi ama rahmin alt tarafında bi sıvı gördü düşük tehlikesi olabilir dedi canım ona sıkıldı bi şikayet var mı die sordu bnde bulantı vb şu anda yok bebiş ii dedi keseciği gördük ama düşük tehlikse var eğer kahverengi akıntı olursa haber ver dedi ilaç falan yazdı olursa bunlara başlarsın dedi inşallah allahım koror bebişimi yat dinlen dedi bakalım haftaya tekrar çağırdı c.tesi gideceğiz. inşallah o zman kadar geçer dedi. bakalım. birde şu TSH değeri önemli değilmiş sorun yok dedi. ondan korkarken şimdi de düşük tehlikesi var. hayırlısı artık rabbim bebişimizi korur inş. benim sol kasığıma arada bir ağrı girior sizde de oluyor mu acaba şiddetli değil ağrı hafiften gelip geçiyor. kalp atışları duyulur fakat alttan olur ama ben tavsiye etmiyorum dedi. haftaya kadar allah nasip ederse duyarsınız dedi. bakalım izş bi sorun olmaz ((

canım bende senin gibiydim kafam doktor konusunda karışıktı. geçen hastaneye gittim dünde özele gittim çok da memnun kaldım ve artık hep aynı doktor gideceğim. farklı doktorlara gidersen her ikisinin dediği farklı olacak bu sefer kafan karışacak bence kararını ver ve bir doktora git. senin ki ne kadarlık hayırlı olsun

selaaaamm BENDE HAMİLEYİİİİM diye bağırıyorum.. bağırmak ne kelime haykırıyorummmm :)) bebğim dün 6 haftalık oldu.. o kadar heyecanlıyım ki anlatamm yaa. muhteşem ötesi bir duygu.. allahım sağ salim dünya ya getirmek nasip etsin. ultrasonda geçen hafta sadece keseciği görebildik ama o şekli görmek karnımın için de bir CAN.. CANIMIN olduğunu hissetmek bile tarifsiz bir duygu. Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguları. Ama bu hafta başladı yaramazlığa bizim ki sabahları lavaboya gidip kuru kuru öğürmekten canım çıkıyor:)) ama olsun değer bebişime...

esmakoker siz hangi ünv okudunuz,ne öğretmenisiniz?benim üniversitede sma adında amasyalı bi arkadaşım vardı.belki osunuzdur diye soruyorum

Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımız almayı nasip etsin. Benim 4 hafta bitti. Ankarada oturuyorum. Doktor/hastane önerilerinizi bekliyorum.

sırnaşık şeysırnaşık şey kayınvaldenle iyi kız oturabiliyosun gerçi o da gidiyomuş..ben dargınım benimkiyle..benimki felaket cadıydı..bizi boşandıramadı ya içine oturdu..neyse ramazan ramazan dedikodu yapmayım..

esracım boluda sema yıldırım diye bi doktor vardı ben ona gitmiştim çok ta memnun kalmıştım..doktor değil sanki arkadaş yani..güler yüzlü anlayışlı ilgili bi bayandı..ona gitmeyi tekrar istedim ama ankaraya gitmiş diye duydum..ama ankarada hangi hastanede bilmiyorum bi araştır istersen..

canım ya sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz..bana da doktorum düşüğe karşı ilaç verdi onu kullanıyorum..düşük tehlikesi yok ama önlem alalım garanti olsun dedi..aslında sen de kullansan iyi olurdu..tabii doktorun daha iyi bilir canım..

POLYANNACIM benim kayınvalidem ben düşük yaptım 1 hft evinde tepsiyle sabah öyle akşam yemeklerimi meyvemi çayımı getirdi.....çok şükür iyi bi ANNEM var...iyiki bana ölesi denk gelmedi.. çok yıpranırdım birazda cazgırım sanırım sitresli bi hayat sürerdik....ALLAH YARDIMCIN OLSUN...bak şimdi bile ama nazar değmesin yukardan bana tepsiyle yemek yolluyo...sırf ben kalkmıyorum die ama üzülüyorum nasıl ödücem hakkını....e arada kavga edersekde edemicem bu yüzden kaydirigubbakcemile3

valla çok şanslısın..birbirinizin kıymetini bilin..ben de öyle bir kayınvalide için neler vermezdim..sadece bana değil oğluna bile üvey evlat muamelesi yapıyor..eşim de küs..varsa yoksa diğer geliniyle oğlu..bak tutamadım kendimi bişey anlatıcam..

ilk doğumum sezeryan olmuşum yarı baygın ağrı içinde yatıyorum..nasıl oldu bilmiyorum diğerleri bişey almaya çıktı sanırım..biz kayınvalidemle yalnız kaldık..bana yattığım hastanede çalışan bi hemşireden bahsediyor..daha önce eşim için o kıza bakmışlar..kız tarafı tamam demiş..eşim kızı beğenmiş ama benim kayınvalidem son anda olmaz demiş..''ah ne iyi kızmış hala bana laf atıyo demin karşılaştık gene laftı olmadı işte o tüh ''falan diyo:1shok:ben şok içindeyim tabi..dedim eşim bana herşeyi anlattı biliyorum diyorum yok kadın hala devam ediyor..derken doktorum bizimkiler falan geldi..kadın sustu..akşam oldu yatıyorum..yalnızım ne hikmetse 2 tane hemşire geldi..biri serum değiştirdi..diğeri yüzüme çok kötü bakarak ''marifet kız değil erkek doğurmakta'' deyip çıkıp gittiler:1shok:tabi ben ikinci şokumu geçirdim..meğer sonra hastaneden çıktıktan sonra o hemşirenin o hemşire olduğunu anladım..zaten kız oldu diye kayınvalidem pek küçümsedi..ne bana hadi beni geç torununa bir altın takmadılar..işte böyle benimki gibi kayınvalideler de var..ben cazgır değilim sessizim..o yüzden eltimle ikisi çok üstüme geldiler..ama şimdi konuşmuyorum kafam rahat..çok kişi beni kınıyo dargınım diye ama napıyım ki yoksaki yıpranan ben oluyorumm...

ayy canım bende kaynanamdan çok dertliyim benimde kızım sezeryanla oldu yüzüme bile bakmadı alt katımda oturuyor merhametsiz böyle kaynanalar aah ah ama bugün kimse moralimi bozamaz2. bebegim için tedavi görüyordum olsun diye kızımda tedaviyle oldu şükür bebek tutundu bugünde keseyi gördüm çok sevindimmm senin hamilelik nasıl geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…