2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

çok teşekkür ederim polyannacığım ama bugün kesildi çok şükür bi de benim ilkimde de böyle olmuştu İnşallah birşey yoktur olsaydı zaten bir haftadır olurdu Allaha emanetim doktoruma ancak çarşambaya gidebileceğim şimdilik bir sorun yok gibi:dilcikar::ecrin_bebek:

zeynepcim lekelenmenin kesilmesine sevindim..hepimiz allaha emanetiz..rabbim bebeklerimizi korur inşallah..

kızlar ben de yarın doktora gideceğim.. bana dua edin de ben de bu topiğin bir müdavimi olayım...

inşallah iyi haberler duyarız topiğimiz şenlensin biraz..

arkadaşlar bu sabah saat 6 da burda deprem oldu..uyuyorduk 3.9 şiddetinde olmuş baya bi sallandık ya çok korktum uykudan uyandım..bebeğime bişey olacak diye korktum karnım ağrıdı biraz..allahım bizi koru yarabbim..

Hadi ya deme nerde yaşıyosun canım çok geçmiş olsun Rabbim herkesi korusun.Bende deprem yaşamış biri olarak bilirim ne kadar kötü olduğunu Allahım seni ve senin gibileri korusun

zeynepcim saol..boludayım..depremden çok korkuyorum ben de..internetten araştırdım bolu merkez 3.9 diye yazıyo canım..

inşallah canım..internette tekrar olmaz falan diye yazıyor ama Allahın bileceği bi iş..Allahım şu mübarek günlerde bize acır inşallah..tekrar korkutmaz..

Bu arada mide bulantıları başladımı sende ben geçenlerde kötüydüm ama bu aralar çok şükür iyiyim.Sadece hiçbirşey canım istemiyor ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum

hiç mide bulantılarım yok..gayet iyiyim şu ana kadar hiç bir sıkıntım olmadı..ben de beslenmeme dikkat ediyorum yalnız akşamları çay içiyorum vazgeçemedim..ilk hamileliğimde çaydan tiksinmiştim ama henüz daha böyle bişey olmadı..

Canımın tek istediği şey soğuk ve sütlü tatlılar onuda kısıtlı yemeye çalışıyorum biraz kilo problemim olunca.Fazla kilo almak istemiyorum zaten ilk 3 ay bebeğe bizim aldığımız besinler yetiyor ayrıca fazlaya gerek yok

benim ilk bebeğim 2.650 kilo doğmuştu gerçi sütüm yaradı daha sonra şişmanladı..o zamanlar fazla iyi yiyememiştim..ilk hamileliğimde 43 kiloydum..şimdi 57-58 varımdır..bu sefer tosun gibi olsun istıyorum..zemuszemus

ya benim de göbek deliğim içerde değil hatta ilk hamilelikten sonra iyice dışarı çıktı..rahatsız oluyorum biraz..şimdi daha çok çıkarsa diye korkuyorum..bazen görenler göbek fıtığımı var diye soruyo..ama benim ki doğuştan beri böyle..sezeryanda düzeltilebiliniyormuş..aklıma bu geldi..yaptırsammı ki diye..senin bilgin var mı canım?

hiç bir bilgim yok canım ya ama duymuştum düzeltildiğini olmazsa doktoruna sorarsın .Aslında ilk doğumundan sonra göbeğin için hiç doktora gitmedin mi

bende göbek fıtığı var, hamileyken dediğin gibi dışarı çıkmıştı...

dahiliyeye gitmiştim problem yok demişti..göbeğinin kendi yapısı böyle demişti..ben de üzerinde durmamıştım..ama kendi doktorumla konuşucam inşallah düzeltir..ama bi aksilik olmaz inşallah..aslında bekarken iyiydi çok ön planda değildi ama doğumdan sonra biraz dışarda duruyor..

MERABA KIZLAR..ben de şu an 5+5 haftalık hamileyim.ama çok endişeliyim çünkü kışın ilk bebeğim canlanmadığı için alındı bu bebişim için 2 gün önce kontrole gittim embriyoyu keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum.çok heyecanlıyım nolur bana dua edin.bu sefer pıt pıtları görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…