bilmiyorumkismile peracığımın meleği tutmamış, morali çok bozuk
mrb arkadaşlar ben buraya yeni katıldım,, benimde ismimi listeye yazabilirsiniz, 24 yaşındayım ege üniv- uzun protokol uygulanıyor, iğnelerime bugün başladım,,, çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun
Bende 3.iğnemi oldum.175 doz puregon başladık.sonrasında ovitrelle veorgalutran kullanacağım.Yarın kontrolüm var.Bakalım yumurtalar ne halde. Bu ilk denememiz.Eşimde de bende de sorun yok.Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum.Umarım olur.Hayırlısı bakalım.
Bende 3.iğnemi oldum.175 doz puregon başladık.sonrasında ovitrelle veorgalutran kullanacağım.Yarın kontrolüm var.Bakalım yumurtalar ne halde. Bu ilk denememiz.Eşimde de bende de sorun yok.Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum.Umarım olur.Hayırlısı bakalım.
mrb arkadaşlar ben buraya yeni katıldım,, benimde ismimi listeye yazabilirsiniz, 24 yaşındayım ege üniv- uzun protokol uygulanıyor, iğnelerime bugün başladım,,, çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun
canım lucrinmi başladın. bende ayın 15 inde lucrinle başladım uzun protoköle. sanırım yakın günlere denk gelir transferimiz.. alalh yardımcımız olsun.
adetının kacıncı gunu basladın lucrıne:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?