2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama zaman bi türlü geçmiyo şu testin sonucu bi çıksaydı hayırlısıyla.. Allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah..

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama zaman bi türlü geçmiyo şu testin sonucu bi çıksaydı hayırlısıyla.. Allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah..

Merhaba canim insallah hayirli sonuclar alirsin.Benimde bugun transferimin 6. gunu 27 si test gunum beklemek cok zor. Senin belirtin varmiydi canim.

testin sonucunu aldım Allahım izin verirde dewamıda gelirse inşallah hamileyiiiim...darısı isteyen herkesin başına:lepi:

testin sonucunu aldım Allahım izin verirde dewamıda gelirse inşallah hamileyiiiim...darısı isteyen herkesin başına:lepi:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allhım herkese gster bu sonucu yarabbm

6 sında transfer olmuştu bugün 10.gün 110 çıkmış..kızlar hadi sıra sizde inşallah hepiniz alın bu haberi ben inanamıyorum anlamıyorum şimdilik hiç bişey sadece karın ağrım var ara ara..aslında çok mutluyum ama görmediğim sürece inanamicam galiba.

tebrikleeeeerrr nehircim.
allah nazarlardan saklasın
aynen bende pazartesi keseyi görmeye gidicem.görmeden inanamıyorum hala çok tuhaf bi duygu.hamileyim demek ben 8 yıldır özlemini çekiyorum.

Kızlarr yumoşlar toplandı Çok rahat geçirdim bugünü şükürler olsun Allahıma hiç korkulacak birşey yok kan yok sancı yok
Sevgili teyzeleri şimdi daha çok dualarınıza ihtiyacımız var KUZUM a kavuşmam için sadece bir adım kaldı hayırlısıyla

ay canım geçmişolsun , darısı başıma artık benimde çarşamba günü

özlemcim inşalah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur.ALLAH sana bana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşalahhh.bende yarın iğnelere başlıyorum benim 2. denemem inşallah son olurrrr..

Özlem hayırlı olsun canım. Korkma transferde o kadar basit. Ağrı sızı yok yani.Sadece sıkışık olman lazım biraz::kedi:

Kızlar çok sağolun inşallah rabbim herkese içinde bnada nasip etsin anne olmayı kimsenin emeği boşa çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…