ben adetin 21. günü decapeptyl kullanmaya başladım,,, hasretimm sanırım aramızda 3-4 günlük bir fark olacak transfer için,,,,,
esra cım adetin 2veya 3. günün de kan veriyorsun fsh - prolaktin - LH ve estradiol bunlara bakıyorlar. ona göre tedaviye başlıyorlar. ben hsg filmini 1 yıl önce çekilmiştim. tüp bebk için mutlaka hsg istiyorlar
hsg mutlaka çekmeni isterler, tüplerin durumu sadece onunla görülüyor . tedaviye başladıktan sonra sadece 1 defa adet görüyorsun sonra transfer yapılıyor zaten
gece testi yaptım, uyanınca sabah bi daha yaptım 2.çizgi yine silik şimdi kan testinide verdim geldim bakalım sonuç çıkınca aricaklar... bizim sorunumuz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama çözüm olmadı onun ameliyatından sonra 2 aşılama denememiz oldu sperm sayısı yükseldi ama hareketlilik ve canlılık oranında yine sorun vardı yaşımda 24 inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın :Saruboceq:
ankada da yaptırdık doktorlarda personelde ilgililer sadece benim kafama yatmayan tek bişey oldu o da 5 yumurtam 5.güne kadar geldi 1 tanesi transfer oldu diğerleri dondurulmaz dediler ama internette baktım blast olsada donuyomuş hala test yapmadım 16sında gel burda yaparız dediler sabrettim yarın sabah gidip kan vericem ama bu gece nasıl geçecek bana bilmiyorum
hayırlı olsun. bende 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdim. gökhan beyle görüştüm orada başlayacağım.
hangı merkezzzz
Merhaba arkadaşlar bende bu ay adetle dondurulmuşlarla başlayacağım 2.tüp bebeğe...ilk tüp bebek tuttu ama bebeğimi 24 haftalık erken doğumla kaybettim inşallah bu seferde tutar ve 40 hafta sağlıklı bi gebelikten sonra bebeğimi kucağıma alırım...rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı o duyguyu tatmayı...dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlar varmı? Ilaç kullanılıyomu?
bugün tekrar kan testi verdim değerim 2 katına çıkmış şimdilik bi sorun yok dedi doktorlar darısı hepinizin başına..
ne kadara mal oluor fıyat konusunda ne dedıler
bugün tekrar kan testi verdim değerim 2 katına çıkmış şimdilik bi sorun yok dedi doktorlar darısı hepinizin başına..
canım bende temmuzda negatif almıştım bu ay donmuşlarımla tedavime başladım. ilaç protokolü tabii ki önceki gibi fazla olmuyor. her kurum farklı uygulama yolu izliyor olabilir ama ben sana kendi ilaç protokolümü anlatayım belki yardımcı olabilirim sana. negatiften sonra iki ay yasmin kullandım. ikinci kutu yasmin in 15. günü lucrine başladım. ve lucrini kullanırken adetim başladı adetimin 2. günü endometrium kalınlığına baktırdım ( 0.21 cm çıktı adetliyken kalınlık azalırmış yani normal ) kalınlığı tüp bebek merkezine ilettim. 3. günü itibariyle cyclo progonova adlı ilacı nasıl kullanacağımı anlattılar. 5 gün 1 tane sonraki 4 gün 2 tane sonraki günler 3 er tane olmak üzere devam edecek. lucrne bu ara devam ediyorum işte canım bu şekilde bir de jel var o kadar benim kullandığım ilaçlar inşallah 14 gün sonra bebişlerime kavuşacağım. onları çok özledim inşallah mutlu sonuçlarla dönerim inşallah sizlerdende güzel sonuçlar duyarım. ruyalar sormak istediğin başka sorular olursa keyifle yanıtlarım
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?