2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

ınş gusel haberler lacagız hepınızden sıraylan

derın belırtın varmı

canım önce sen inan pozitif diceklrine ondan sonrada doktorlar söler inşallah pozitif diye

derin cumartesiye bişi kalmadı ne durumdasın :))))))))

Bilmem ne durumdayım:sm_cool:öyleece beklemeceesempatiksalakcinnisadece her ıslaklıkta bişiy kopuyo içimden kan mı diyesenağlamaÇok şükür onun dışında arada rahimde kasılma oluyogibi kasıklarımda ağrı ve batma var az kadar.Birde kabız olmaya çok yatkın ım bir gün dikkat etmesem hemen zorlanıyorum.Sende asıl haberler nasıl gidioo hamişliikkkopuyorumnanaktan

ınş gusel haberler lacagız hepınızden sıraylan

derın belırtın varmı

Belirti sayılır mı bilmem canım ama arada rahimde kasılma gibi hafif kramp gibi bişiy oluo.Kasıklarımda karnımda batma oluyo.Kabız olmaya yatkınlık var çok diikat ediorum o yüsden böle yani şu anda:sm_cool:

inşallah güzel haberlerle gelirsinsin derincim ve eylemgarip arkanızdan da bizler güzel haber alırız inş.delikafadulden

Saol lotuscummmmopuyorumnanaktanİnşallahhhh nasip olur güsel haber vermek cümlemizeeolumunekankayizsmile

bejancım benim test tarihim de 19 ekim senden bir gün önce, inşallah hayırlı haberler alırız:)) sen de hiç belirti var mı? benim ne kasık veya bel ağrım, ne akıntım var, belirtiler olmayınca da biraz ümiitsizliğe kapılıyorum..

eylem bende belirti sanırım kafayı yemek:)neyse bu işin sakasıda ne bilim kasık agrılarım zaman vuruyor lekelenmem hiç olmadı suana kadar transfer edildiği gün bile olmadı.ama gögüsleri sisti karnım sis.normalda benim adet günüm bu gün.ya okadar çok sey okudum ki bazıları adet gibi belli eder diyor bazıları belli olmaz diyor .ama mantikende hamilelik belirtileri bizde olmaz 10-12 güne ne belirti olabilir ki?eylem insallahhh hepimiz için hayırlısı olur.ama yarın sabah kendim bi test yapmak istiyorum idrarda dogru cıkmıyacagını bile bile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

desenize burda peşpeşe vericez haberleri...işallah güzel haberler olur...test günlerimiz çok yakın 21 ekim benimkide....ben transfer olalı 4 gün oldu ama bendede bişey yok..olmasımı gerekiyordu acaba...

hafif kasılmalar oluyo sadece..göğüsleimde şişti..ama bunların belirti olduğunu sanmıyorum..çok erken daha..

yoksa akşam eczaneden test alsamda yapsammı CADIARZU

kelebek ben alacam aksama sabah ilk idrarla yapacam ufakta olsa umut veya umutsuzluk belli olur.bu kadar kurmamdan iyidir diye düsünüyorum.aslında drlerin ısrarla 10-12 gün demelerin sebebi tam belli olması.ama gelsinlerde bize sorsunlar yok rahat ol vs vs bi sürü laf diyorum.Allah isteyene nasip etsin.bacım milletin üstüen ceket geldiğinde hamile kalıyor:)) masallah bizim sıpalar bu dünyayının gerceklerini görüprtemi gelmek istemiyrlar anlamadım:)))HERSEYİN HAYIRLISINI HEPİMİZE NASİP ETSİN...

Evet canım ama ille sabahmı bakmak gerekiyor..akşam baksam olmazmı..bide benim 4 gün oldu transfer olalı ..ama önemli olan yumurtaların toplandığı tarihmiş..zaten labrotorda embriyo oluyor onlar o günüde sayarsak 1 hafta olmuş oluyo..

Ya bide çıkmazsa..moralimiz dahada bozulmasın..
üff beklemek bi dert beklememek bir derttt

Bejan ozaman önce sen al...yap bakalım ne çıkacak...

Bende ona göre alıyım..cesaretim yok be yawwww

kız yok aksam yapma bebek harici hersey çıkar:)))))sabah ilk idrar olması lazım en dogrusu oymuş......laelaelaelaelae

yok yok yapmıcam boşver....sende yapma...biraz daha bekle..

şimdi negatif çıkar boşu boşuna moralimizi bozarız..

bebişlerde etkilenir

PEKİ SABAH YAPICAM OZAMAN...

belki çıkar bişeyler bebiş tutunduysa...

insallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar test yapmayın, ben yapmıştım ve pozitif çıkmıştı; hayatımda hiç hissetmediğim bir mutluluk hissettim o an. Ama hemen ardından kan testi yaptırdım ve negatif çıkınca alt üst oldum diyebilirim. Adetime 1-2 gün kala yapmıştım testi. Ama ilaçlardan herhalde pozitif çıktı. Ben de bir daha yapmamaya karar vedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…