kızlar ben yaptım eczaden test alıp..dayanamadım....negatif çıktı...
pööfff.....
yoksa tutmadımı yaaa....neyse daha 1 hafta var test günüme..ama yinede az buçuk belli olmazmı..bazıları 4 yada 5 gün içinde yapıyo ikinci çizgi belirsiz olsada çıkıyomuşş..üff neyse haklısınız boşu boşuna germiyim kendimi..
işallah ayın 21 inde pozitif çıkar...
ama iki gün dinlenebildim..sonra hiç dinlenemedim..bu yüzden korkuyorum ya tutmadıysa diye..
ayyy kelebek sen uçasın emi.benimde negatif cıktı..sabah yaptım.aynen moralimizi bozmuyalım.((((((((((Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk.Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala U/mutluyuz. ...))))))))))))
merhaba kızlar bende kasım ayında tüp bebek yaptıracağımda anlamadım şu kısa protokol uzun protokol ne demek açıklarsanız sevinirim
haklısın nurcan işte kendimize söz geçiremedik kelebekle yaptık 2 mizde aldık cevabımızı bizim sıpalar saklambaç oynuyorlardır insallah bizle
bndetedavını ıcndeyım bnde hala anlamıs deılım ):):):):)
sus beeeeeeeeee senınde ıcınde varmıs demekki yapmakklava:
Cok kzıdım sıze sımdı
neden erkenden canınızı sıkıosunuz
ıster ıstemez sureklı ay tutmadımı yoksa dıe dusuneceksınız
(((((((((((((((((
üstüme iyilik sağlık kız beni günah keçisi yaptın ask olsun sanabenim test günüm ayın 20 de benim ilk denemem daha önce dıs gebelik gecirdim bir tüpüm alındı.tek emriyo trnasfer edildi.8lik işte ne deniyorsa ona iyisinden geriye kalan 4 tanesini dondurduk..işte eyle:)
Cnm birşey sormak istiyorum sen 2. denemeni yaptıracağın zaman embriyo sağlıksız çözüldüğü için transfer iptal olmuştu.
İptal olan 2. tedavi olarak mı geçiyor. Benim de olacak onun için soruyorum eğer öyleyse süper birşey a.s.
Uzun protokol yumurtalık rezervi iyi veya yaşı genç olanlara yapılıyor. Adetin 21. günü başlanıyor ilaçlara. Yumurtalar daha ağır ağır büyüyor. Kısa protokol yumurtalık rezervi düşük olanlara ve 35 yaş ve üzerine yapılıyor. Adetin 3. günü ilaca başlanıyor. Daha kısa zamanda çok ilaçla yumurtalar geliştiriliyor yani.
Bu arada benim yumurtalar toplandı sabah. Anestezi falan almadım ve şu an işyerime geldimmmmyerimseniben Allah'ıma çok şükür gayet iyiyim.:Saruboceq:
Canım yok 2 negatif deneme, 3. Dondurulmuş çözülemedi , bu 4. Tedavi.hastane sadece yarım saat yatırdı suan evdedinleniyorum moralimi yüksek tutuyorum
kızlar yanlış anlamayın biz sizin iyiliğiniz için diyorum canlarım boşuna üzülmeyin diye nama bence şuan yinede erken üzülmeyin zaten çok nadir çıkıyo 2. çizgi çoğunda çooooook 2. çizgi göründü kimyasal gebelik çıktı takılmayın testlere bu arada bejan eğer doktorun usta biri ise seninkinin tutma ihtimali diğerlerinden daha yüksek genede çünkü daha önce boşta olsa bi gebelik tutmuş belki haberin yok ama daha önce bi şekilde gbelik tutanlar daha şanslı bu tedavide bide bişi duydum kızlar rusyada bi tanıdığım doktor vardı haber yollamış bana gebe kaldığımı daha bilmiyomuş beklemedeyim sanıyomuş demişki banyo yapmasın normalde ılık su ile banyo yap der doktor ama bi çoğunuz bunu ayarlayamıyo sonrada vücut gevşiyo adet geliyo demiş 2 haftalık beklemede en fazla 2 kere banyo yapsın demiş belki bi faydadsı dokunur diye sölim dedim
anestesi almadanmı toplattın kızzz yumurtalarıı eyvahedigeldismile
acımadımııı
anam ben anestesi almama rağmen yumurtalar toplandıktan sonra yarım saat kadar ağrımdan duramadımm
kızım sen öyle ballandıra ballandıra anlattınki nebiliyim gaza geldik işte belkim bişey görürüz diye yerimseniben :))
ama gördük işte tek çizgiyi :ecrin_bebek:
canım demekki sana 8 hücreli koymuşlar..sekiz hücreliye iyi diyolar A kaliteymiş..
bakalım canım hayırlısı..
işallah test gününde hayal kırıklığı yaşamayız...:Saruboceq:
Yok, anestezi almadım çok şükür. Sadece ağızdan bir ağrı kesici verdiler. Benim 8 yumurta alındı, belki de çok olmadığından kısa sürdü. 5 dk dayandım artık ne yapiim guclubacismile İlk yarım saat benim de şiddetli adet sancısı gibi oldu ama sonra geçti. Hatta sıkıldım, kalkmak istedim de kaldırmadılar.kaydirigubbakcemile3
ilk denemenmi canım
kaç embriyo transfer edildi
CANIM MESLEKTAŞIM
özelime istediğin zaman yazbilirsin
benden 12 tane yumurta toplandı..9 tanesini döllenmiş..8 tanesi iyiymiş1 taneside yavaş gelişiyormuş..
bana 2 tane emriyo koydular..ikiside 8 hücreliymiş..bakalım nasip..ayrıca ilk denemem..
ben pek umutlu değilim açıkcası..
ilk zamanlar çok umutluydum ama çok dinlenemedim..doktor 3 gün yatacaksın dedi ben iki gün yattım oda tam sayılmaz..sonra ankaradan eskişehire geldik trenle..artık yollarda bişey olmamıştır heralde..
bilemicem..
e evdede yalnızım..eşim akşam geliyor..ister istemez yemek bulaşık filan hareket halindeyiz..
sonra sigarayı bırakmam gerekirken sadece azaltabildim okadar..
işallah tutar çok istiyorum senin gibi herkes gibi
ama fıstığım dedim yaa nasip işte..
ayın 21 inde ya çok mutlu olcaz yada iğrenç manyak bir moda geçiş yapcaz..
hakkımızda hayırlısı
nediyelimm
Gerçi nasip bu işler..Allah yazdıysa olur vakti saati geldiyse benim sıpanın kucağıma bi geçiş yapar..
ama yok daha vakti değilse ne gelir eldenn mirmirmirmir
arkadaş herkese mrb, benim dün transferim yapıldı. ayın 28 ine den test için gün verildi. benim ilk denemem 1 kalite tek yumurta transfer edildi geriye kalan 4 tane kaliteli yumurtmda donduruldu,inş herşey yolunda gider. şimdilik tek sorunum yatmaktan sıkılmış olmak. evin içinde sık sık küçük adımlarla yürüyüş yapıyorum ama ama zaman hiç geçmiyor sanki. ayrıca deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.:1hug:
Selam arkadasım simdiden hayırlı ugurlu olsun diyelim.sen de ben gibi 5 yumurtayla başlamıssın.
ilk tavsiyem kabız olmamaya çalış çünkü ilk 3 gün en önemli günler.ignelerin saatlerini sakın geçirmemeye çalış.mutlaka verilmiştir vitamin onları kullan.ımmm başka ani hareket etme hemsire mutlaka anlatmıstır ıkınma öksürme çapşırma bunlara dikkat et bide yüksekten bisey almaya yani karın kaslarını germe bana bunlar söylendi.aklıma geldikçe yine yazarım.hadi hayırlısı ..izmire selamlar bende izmirden karşıyakadan k.eline gelin geldim özledim oraları(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?