2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

bncede yaptırmayın gununuz yakın zaten ıdrar cok yanıltıor
bos yere uzulmenızı ıstemem

canım bende aynı bazen bi sıcak bişey akıyo diyorum aha kanama başladı düşürdüm :))))))))) sonra bi bakıyom çok şükür diyorum onun dışında napalım geziyorum bir iki gündür işyaptığım zaten yok pazartesi kalp atışı için gidicem bidenekadarlık onu sorim diyorum bende hiç bi belirti yok anlamadım gitti :b ya ben hiç bişi anlamıyom transfer sonrasıda bende tık yoktu hamile kaldım gene bişi yok millet hemen oram böle şuram şöle diyo ben geziyorum :) bu arada bugün bigün daha bitti sayılır yarın son bekleyişin inşallah cuma günü bebeğimizin müjdesini verirsin inşallah

kelebek ve bejan canım özelliklede sen kelebek bak 4 gün diyorrsun daha 4 gün nekadar kısa bir zaman bu biliyormusun ben burda kaç gündür herkeze diyorumki benim hep idrarda negatif çıktı kan testinde pozitif çıkmasına rağmen idrarda negatif ti ve birçokta arkadaş biliyorum burda pozitif çıkan idrarda sonra ilk kan testindede pozitif çıkan ama 2 kan testinde kimyasal gebelik olduğu ortaya çıkan şuan sizin işlemden geçtiğinizi unutup rahatlamanız ve bebeklerinize huzur vermeniz lazımki strese girmesinler 9 ayına gelmiş sapa sağlam bir bebek bile doğum sitresine girip anne karnında hasstalanıp ölüyor bizlerinki zaten ilaçlara dayalı zar zor bir sürü stres yüklü bir süreç bukadar anlatan varken neden kendinizi üzüp kalacağı varsada bebişlerinizi tehlikeye atıyorsunuz ve belirtiler kızlar belirti diye bişi yok bir sürü ilaç kullandık sende gaz yapar bende kasık ağrısı diğerinde mide bulantısı öbüründe göğüs şişligi bak ben ultrasona bile girdim ama hala gebelik belirtisi yok ki benim ikinci gebeliğim olumu 9 ay taşıdım bi belirti olsa anlarım acemi değilim lütfen daha şimdiden yıpratmayın kendinizi asıl sorun kaldıktan sonra başlıyo korkudan ölüyorsun ya bişi olursa diye

Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....

Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....

Cnm birşey sormak istiyorum sen 2. denemeni yaptıracağın zaman embriyo sağlıksız çözüldüğü için transfer iptal olmuştu.
İptal olan 2. tedavi olarak mı geçiyor. Benim de olacak onun için soruyorum eğer öyleyse süper birşey a.s.

Günaydın kızlar.Dün toplandı yumurtalar 7 tane ,5 tanesini işleme almışlar.Toplamadan sonra yataga gittim sonra acayip kanama oldu 2 kez doktorlarda bizde çok korktuk.Bişey olmaz dediler normal dediler ama bi sorunmu oldu acaba yumurtaları toplarken.

kızlar ben yaptım eczaden test alıp..dayanamadım....negatif çıktı...
pööfff.....

yoksa tutmadımı yaaa....neyse daha 1 hafta var test günüme..ama yinede az buçuk belli olmazmı..bazıları 4 yada 5 gün içinde yapıyo ikinci çizgi belirsiz olsada çıkıyomuşş..üff neyse haklısınız boşu boşuna germiyim kendimi..

işallah ayın 21 inde pozitif çıkar...

ama iki gün dinlenebildim..sonra hiç dinlenemedim..bu yüzden korkuyorum ya tutmadıysa diye..

ayyy kelebek sen uçasın emi.benimde negatif cıktı..sabah yaptım.aynen moralimizi bozmuyalım.((((((((((Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk.Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala U/mutluyuz. ...))))))))))))

:)) bak ne güzel demişsin daha 1 hafta var diyee boşuna üzülmee 12. gün yapanlar bile negatif görüyor sen düşün :)))

haklısın nurcan işte kendimize söz geçiremedik kelebekle yaptık 2 mizde aldık cevabımızı bizim sıpalar saklambaç oynuyorlardır insallah bizle

sana uydum ..yapmicaktım :))))))))

işallah pozitif sonuçları alırız güzelim az kaldı az....zemuszemus

bide ayın 21 inde doktorum bana kan testi yaptır dedi..demekki eczaneden test alıp yapsam görünmeme ihtimali var öylemiii...

bejanın yüzündennnnnnnnnnn :kedi:

sus beeeeeeeeee senınde ıcınde varmıs demekki yapmak klava:
cok kzıdım sıze sımdı
neden erkenden canınızı sıkıosunuz
ıster ıstemez sureklı ay tutmadımı yoksa dıe dusuneceksınız
(((((((((((((((((

bejanın yüzündennnnnnnnnnn :kedi:

üstüme iyilik sağlık kız beni günah keçisi yaptın ask olsun sana benim test günüm ayın 20 de benim ilk denemem daha önce dıs gebelik gecirdim bir tüpüm alındı.tek emriyo trnasfer edildi.8lik işte ne deniyorsa ona iyisinden geriye kalan 4 tanesini dondurduk..işte eyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…