- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Bilmem ne durumdayım:sm_cool:öyleece beklemeceesempatiksalakcinnisadece her ıslaklıkta bişiy kopuyo içimden kan mı diyesenağlamaÇok şükür onun dışında arada rahimde kasılma oluyogibi kasıklarımda ağrı ve batma var az kadar.Birde kabız olmaya çok yatkın ım bir gün dikkat etmesem hemen zorlanıyorum.Sende asıl haberler nasıl gidioo hamişliikkkopuyorumnanaktan
Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
kızlar ben yaptım eczaden test alıp..dayanamadım....negatif çıktı...
pööfff.....
yoksa tutmadımı yaaa....neyse daha 1 hafta var test günüme..ama yinede az buçuk belli olmazmı..bazıları 4 yada 5 gün içinde yapıyo ikinci çizgi belirsiz olsada çıkıyomuşş..üff neyse haklısınız boşu boşuna germiyim kendimi..
işallah ayın 21 inde pozitif çıkar...
ama iki gün dinlenebildim..sonra hiç dinlenemedim..bu yüzden korkuyorum ya tutmadıysa diye..
Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
kızlar ben yaptım eczaden test alıp..dayanamadım....negatif çıktı...
pööfff.....
yoksa tutmadımı yaaa....neyse daha 1 hafta var test günüme..ama yinede az buçuk belli olmazmı..bazıları 4 yada 5 gün içinde yapıyo ikinci çizgi belirsiz olsada çıkıyomuşş..üff neyse haklısınız boşu boşuna germiyim kendimi..
işallah ayın 21 inde pozitif çıkar...
ama iki gün dinlenebildim..sonra hiç dinlenemedim..bu yüzden korkuyorum ya tutmadıysa diye..
kelebek ve bejan canım özelliklede sen kelebek bak 4 gün diyorrsun daha 4 gün nekadar kısa bir zaman bu biliyormusun ben burda kaç gündür herkeze diyorumki benim hep idrarda negatif çıktı kan testinde pozitif çıkmasına rağmen idrarda negatif ti ve birçokta arkadaş biliyorum burda pozitif çıkan idrarda sonra ilk kan testindede pozitif çıkan ama 2 kan testinde kimyasal gebelik olduğu ortaya çıkan şuan sizin işlemden geçtiğinizi unutup rahatlamanız ve bebeklerinize huzur vermeniz lazımki strese girmesinler 9 ayına gelmiş sapa sağlam bir bebek bile doğum sitresine girip anne karnında hasstalanıp ölüyor bizlerinki zaten ilaçlara dayalı zar zor bir sürü stres yüklü bir süreç bukadar anlatan varken neden kendinizi üzüp kalacağı varsada bebişlerinizi tehlikeye atıyorsunuz ve belirtiler kızlar belirti diye bişi yok bir sürü ilaç kullandık sende gaz yapar bende kasık ağrısı diğerinde mide bulantısı öbüründe göğüs şişligi bak ben ultrasona bile girdim ama hala gebelik belirtisi yok ki benim ikinci gebeliğim olumu 9 ay taşıdım bi belirti olsa anlarım acemi değilim lütfen daha şimdiden yıpratmayın kendinizi asıl sorun kaldıktan sonra başlıyo korkudan ölüyorsun ya bişi olursa diye
ayyy kelebek sen uçasın emi.benimde negatif cıktı..sabah yaptım.aynen moralimizi bozmuyalım.((((((((((Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk.Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala U/mutluyuz. ...))))))))))))
:)) bak ne güzel demişsin daha 1 hafta var diyee boşuna üzülmee 12. gün yapanlar bile negatif görüyor sen düşün :)))
bide ayın 21 inde doktorum bana kan testi yaptır dedi..demekki eczaneden test alıp yapsam görünmeme ihtimali var öylemiii...
kız nıe yapıp canınızı sıktınızzzzzzzzzz
bejanın yüzündennnnnnnnnnn :kedi:
bejanın yüzündennnnnnnnnnn :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?