- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Evet, ilk denemem oldu. Transferim pzt ya da salı olacak galiba. Devlet hastanesinde yaptırmanın dezavantajı hafta sonu haber alamayacğım. Hayırlısı inşaallah.
Uzun protokol yumurtalık rezervi iyi veya yaşı genç olanlara yapılıyor. Adetin 21. günü başlanıyor ilaçlara. Yumurtalar daha ağır ağır büyüyor. Kısa protokol yumurtalık rezervi düşük olanlara ve 35 yaş ve üzerine yapılıyor. Adetin 3. günü ilaca başlanıyor. Daha kısa zamanda çok ilaçla yumurtalar geliştiriliyor yani.
Bu arada benim yumurtalar toplandı sabah. Anestezi falan almadım ve şu an işyerime geldimmmmyerimseniben Allah'ıma çok şükür gayet iyiyim.:Saruboceq:
allah iyiliğini versin emi yavrucumm
Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.
çarsamba sabahi 16 yumurtam toplandi 15 tanesi iyiymis bugün transferim oldu 14 tanesi döllendi.
2 embriyo transfer edildi digerleri su an laboratuarda kalitelerine göre dondurulucak.
Transferden sonra hemen ayaga kalktim bizim merkez dinlendirmiyor ve yola çiktik 85 km yolumuz vardi.
Doktor tavsiyem yok dedi normal hayatina devam et olacaksa olur sen ne yaparsan yap.
Ben evdeyim dinleniyorum haftaya persembe günÜ ise gidicem su an raporluyum.
hayırlı olsun canımmmmmmmmmm:1hug:
Sagol canimcim. kaydirigubbakcemile5
çarsamba sabahi 16 yumurtam toplandi 15 tanesi iyiymis bugün transferim oldu 14 tanesi döllendi.
2 embriyo transfer edildi digerleri su an laboratuarda kalitelerine göre dondurulucak.
Transferden sonra hemen ayaga kalktim bizim merkez dinlendirmiyor ve yola çiktik 85 km yolumuz vardi.
Doktor tavsiyem yok dedi normal hayatina devam et olacaksa olur sen ne yaparsan yap.
Hayırlısı olsun canım benimde bugün transferim oldu 2 tane hayırlısı inşallah. Zzz
Sagol canim.
Seninde transferin hayirli olsun.
Test günün ne zaman ?
Benimki 29 ekim.
kokarızzz leynnnnn
arkadaş herkese mrb, benim dün transferim yapıldı. ayın 28 ine den test için gün verildi. benim ilk denemem 1 kalite tek yumurta transfer edildi geriye kalan 4 tane kaliteli yumurtmda donduruldu,inş herşey yolunda gider. şimdilik tek sorunum yatmaktan sıkılmış olmak. evin içinde sık sık küçük adımlarla yürüyüş yapıyorum ama ama zaman hiç geçmiyor sanki. ayrıca deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.:1hug:
canım sence doktorunun sölediği sana garip gelmedimi bak burda bukadar kişiyiz hiçbirimizin doktoru bu kelimeyi kullanmamıştır ki ben sigortada yaptırdımyani ilaç dışında hiçbirşeye para vermedim bir kere kesinlikle kabız olunmıcanı bütün doktorlar söylüyor vede asla maydonoz azına sürmiceksin tabiyki tutacak olan tutuyor ozaman böle düşünsek tüp bebek yaptırma zaten bu bebek kalacaktıysa kendide kalırdı böle işmi olur bu işlem suni dölleme embrioyu oraya öle bırakıyo bir topu dağın tepesine bırak ve rüzgar essin o top aşşağı düşmein varmı önce onu oraya bağlamak lazım bizim işte böle önce 3 gün bebeğimizin oraya bağlanması için dinleniyoruz orüzgar esmesin diye uğraşıyoruz sonraki günlerde eğer tuttuysa daha yeni olduğu için düşmesin diye dikkat ediyoruz bence sen doktorunu pek dinleme bak burda binlerce insan bir sürü farklı doktora gidiyor ve herkezin doktoru aynısını derken seninki farklı bişi diyo sence bi hata yokmu
Nurcancım teste gidiorumm şimdi...dua edin banaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?