2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

sagol canımmmmmmmmmm

Merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar.
çarsamba sabahi 16 yumurtam toplandi 15 tanesi iyiymis bugün transferim oldu 14 tanesi döllendi.
2 embriyo transfer edildi digerleri su an laboratuarda kalitelerine göre dondurulucak.
Transferden sonra hemen ayaga kalktim bizim merkez dinlendirmiyor ve yola çiktik 85 km yolumuz vardi.
Doktor tavsiyem yok dedi normal hayatina devam et olacaksa olur sen ne yaparsan yap.
Ben evdeyim dinleniyorum haftaya persembe günÜ ise gidicem su an raporluyum.

hayırlı olsun canımmmmmmmmmm:1hug:

Hayırlısı olsun canım benimde bugün transferim oldu 2 tane hayırlısı inşallah. Zzz

Hayirli ugurlu olsun canimmmmmm :Saruboceq: sonu mutluluk getirir sanaaaa ALLAH bekleme sabrii versin sana ve hepimizeeeee :Saruboceq:
kendien cook iyi bak. yurtdisinda ki doktorlar türkiyedeki gibi dinlen falan demiyorlar.
ben asilama yaptigimda ilk 3 sat uzan. wc gitme. küvette suyun icinde kalma. ondan sonra normal hayatina devam et dedi.

kokarızzz leynnnnn

canım be yeterki tutsunda 2 hafta kokalım nolcak zaten transfere gitmeden bi yıkanıyo insan hastaneye giderken sonra 5 -6 gün sonra bi yıkanırsın sonra bidaha test yaptırmaya gitceniz gün yıkanırsn valla bana söleseydi daha önce yıkanmazdım ne yalan diyim :)))) ama artık benim işime yaramaz

zencim şu 3 gün evin içindede çok aşırı yürüme bir iki saatte bi kalk 1-2 dakka yürü tekrar yat ve sakın kabız olma kuru kayısı ye gülüm bak sıkılıyon doğru ama 3 güncük dayan sonra yavaş yavaş normal yaşama döncen zaten

Son düzenleme:

canım sence doktorunun sölediği sana garip gelmedimi bak burda bukadar kişiyiz hiçbirimizin doktoru bu kelimeyi kullanmamıştır ki ben sigortada yaptırdımyani ilaç dışında hiçbirşeye para vermedim bir kere kesinlikle kabız olunmıcanı bütün doktorlar söylüyor vede asla maydonoz azına sürmiceksin tabiyki tutacak olan tutuyor ozaman böle düşünsek tüp bebek yaptırma zaten bu bebek kalacaktıysa kendide kalırdı böle işmi olur bu işlem suni dölleme embrioyu oraya öle bırakıyo bir topu dağın tepesine bırak ve rüzgar essin o top aşşağı düşmein varmı önce onu oraya bağlamak lazım bizim işte böle önce 3 gün bebeğimizin oraya bağlanması için dinleniyoruz orüzgar esmesin diye uğraşıyoruz sonraki günlerde eğer tuttuysa daha yeni olduğu için düşmesin diye dikkat ediyoruz bence sen doktorunu pek dinleme bak burda binlerce insan bir sürü farklı doktora gidiyor ve herkezin doktoru aynısını derken seninki farklı bişi diyo sence bi hata yokmu

YARADANIM bu zorlu yolculukta, mücadelede bize sabir versinn. bizi ümitsizlikten korusunn :Saruboceq: biza daglikli, hayirli cocuklar nasip etsinnnnn :Saruboceq:

ayyyy haftada bir banyo yapmak cok gec olmazmi ben asilama oldugumda. iki güne bir basimi yikyiordum. 4, 5 günde birde cabucak dus aliyordum ilik suyla.
evet nurcan sana katiliyorum. abartmamk sartiyla muhakkak dinlenmeliyiz. hele ilk 3 gün cook önemli.
yolculuk yapman bir tehlike arz etmez. sonucta ooturmsuun espoir canim.
kalbini ikletme. bol bol. LA HAVLE VELA KUVVETE ILLAH BILLAH cek. bak görücen nasil sabir gelicek sana canimmm.

Nurcancım teste gidiorumm şimdi...dua edin banaaa:Saruboceq:

Nurcancım teste gidiorumm şimdi...dua edin banaaa:Saruboceq:

hadi canım yaaa...bekliyorum heyecanla...hemen yaz sonucu....

offf ben bile heyecanlandım..

ya kızlar ben transfer olalı 7 gün oldu..21 ekim test tarihim..ama hiçbirşey yok..ne ağrım var ne ufak bir belirti...hiçbişey yok..sanki içime embriyo konmamış gibi...

böyle olan varmıydı aranızda..yada ne biliyim kaç gün oldu transfer olalı ufacıkta olsa olumlu yada olumsuz bir işaret bi belirti olmazmı insandaa

valla iyice kafaya taktım..kızlar bide doktorlarınız iğne vitamin filan vermiş size..bana bir jel dışında hiçbişey verilmedii benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…