2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

başka hastanede yaptıracam 20tl:))çidooo beni deli etme yarın yap işte 2.sinin ortası bu aksam yapma tabiki gün gün fark ediyor yarın pozitif sonuç ALACANNNNNNNNNN sonra persembe 2.POZİTİFFFFF SONUCU ALACANNNNNN:))))))GELSİN BİZİM ESSEKSIPALARI :))benim dünürümsün sen dikkatli ol:))kocaman mucukladım seni::lumunekankayizsmile

kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....

Maşallahhhh:)))))))))))haydı hayırlı ahberlerinin devamını bekliyorummmmmopuyorumnanaktan

157652
sen niye bugün yapmıyosun..ha yarın ha bugün dövcemmm seniiii

ben bugün yapcam görürsün sen sevgili dünürümmmdelikafadulden

bende kasımda başlayacağım ama benim sıkıntım kilom biraz fazla, olmazsa kilodan olmaz diye çok korkuyorum biraz kilo vermek istiyorum ama bu aralarda sanki yemek yemezsem mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum moralim bzulacakmış gibi geliyor bu aralarda morale çok ihityacımız var
kızlar benim gibi olan varmı aranızda kilosu fazla olupta hamiş olan

meraba arkadaşlar dün adtimin 4. günüydü dr. gittim geçen aydan çatlamamış 35mm yumurtam varmış başlamayalım dedi ayrıca hsg istedi daha önce çektirmiştim ama histeroskopi oldum sonrasında ve 1 tanede kürtajım var belki sorun vardır dedi bu ay yine kaldı tedavim hep bi aksilik çıkıyor moralim çok bozuldu((

moralini bozma canım, herşeyde bir hayır vardır,inş sonucu güzel olur,

benımd e bayramdan sonrakı adetımlen bırlıkte baslayacak tedavım dularınızı beklıorum

esra benimle aynı zamanda başlayacaksın inş.güzel şeyler olur canım bende bayramdan sonraki adetimin 3. günü gidecem

doktorum banada kilo ver dedi 78 kiloydum anca 73 e düşebildim transferden sonra 75 oldum himdi hamileyim yine 73 oldum allah hayırlısını versin hakkında canının istediğini ye ama az az ye yavaş yavaş ye ve akşamları yeme sakın canım

bejancımm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz....kelebek canım sen de bugün mü yaptıracaksın test, kahverengi lekelenmeler geçti mi

yok kızlar lekelenmelerim geçmedi....ama işallah iyiye işarettir...
bugün bejanın test günü
yarında benimmmmm hihoyyyt

dua edin kızlarr:Saruboceq:

esra benimle aynı zamanda başlayacaksın inş.güzel şeyler olur canım bende bayramdan sonraki adetimin 3. günü gidecem

bayramın hemenbıtımı olacak benım adetım ınş guel gunler goruruz vede sorunsuz bır sekılde bırlıkte ılerlerız hayırlı olsun sımdıden culemız ıcın.....adetın 2_3_4 olabılır dedi bana.2. gununde gıdıcem bnde kısmetse.....

canımın içi sen daha inelerine başlamadınmı

yok kız ne ıgnesı daha tetkıklerımı falan yaptırdım dun doktorlan konustuk ıste bayramn bıtımıne adet olacagım oadette ılaclara baslıyacagımmmm kımsetse
ası olmam lazımdı o yuzden bu ay baslayamadık
kızamık asısının ustunede 1 ay gecmesı lazımmıs tedavıye baslamak ıcınnnnn

duanı ne olur eksık etme bana adımlan cunku
sınırlerım cok bozuk
yuzde 40 sans verdı
uzun protokol oldugu ıcın benım genc vede saglıklı oldugum ıcınde
yuzde 5 yuzde 10 oranında bıraz daha sansımızın yuksek oldugunu söledı doktorumuz
ınş bu hıkaye gusel bıterrrrr:1hug:

kelebek ınş ıyıye ısarettır
bejanı bnde merak edıorum ınş gusel sonuclarlan gelırrrrr

canımın içi ben seni iğneye başladın biliyorum demek uzun protokol bide he vardır bi hayır canım ya olsun üzme canını Allahım inşallah sonunu güzel eder eşininde seninde yüzünü güldürür bu şans olayına takılma canımya ben çok araştırdım normalde zaten tüp bebeğin tutma oranı yüzde 40-50 oda çoooook istisnai ülkelerde yaşının genç olması avantaj ama doğru demiş inşallah bu üzüntülerin bu uğraşların sonuda güzel bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…