işallah fıstığım işallah.....heyecan dorukta vallaaa...
bende ya bugün ya yarın yaptırırım heralde..duramıcam çünkü....
bugün yaptırsam perşembe gününe kadar ne değişecek az çok belli olur heralde vaziyet..sende bugün yaptırsana....
geçen idrar testlerimizde tek çizgiyi görmüştük..
işallah bu sefer pozitiflerle seviniriz...
bu arada 100,00 tl çok para yaa...hastanede yaptırıcam ben...doğumevinde akşam yaparlarmı acaba mesai bitiminde..bide doğru çıkacakmı tabii o var...
kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....
başka hastanede yaptıracam 20tl:))çidooo beni deli etme yarın yap işte 2.sinin ortası bu aksam yapma tabiki gün gün fark ediyor yarın pozitif sonuç ALACANNNNNNNNNN sonra persembe 2.POZİTİFFFFF SONUCU ALACANNNNNN:))))))GELSİN BİZİM ESSEKSIPALARI :))benim dünürümsün sen dikkatli ol:))kocaman mucukladım seni::lumunekankayizsmile
157652
sen niye bugün yapmıyosun..ha yarın ha bugün dövcemmm seniiii
ben bugün yapcam görürsün sen sevgili dünürümmmdelikafadulden
meraba arkadaşlar dün adtimin 4. günüydü dr. gittim geçen aydan çatlamamış 35mm yumurtam varmış başlamayalım dedi ayrıca hsg istedi daha önce çektirmiştim ama histeroskopi oldum sonrasında ve 1 tanede kürtajım var belki sorun vardır dedi bu ay yine kaldı tedavim hep bi aksilik çıkıyor moralim çok bozuldu((
Maşallahhhh:)))))))))))haydı hayırlı ahberlerinin devamını bekliyorummmmmopuyorumnanaktan
mesaneye gir hemen:)))))))))))olumunekankayizsmilebekliyom seni
bende kasımda başlayacağım ama benim sıkıntım kilom biraz fazla, olmazsa kilodan olmaz diye çok korkuyorum biraz kilo vermek istiyorum ama bu aralarda sanki yemek yemezsem mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum moralim bzulacakmış gibi geliyor bu aralarda morale çok ihityacımız var
kızlar benim gibi olan varmı aranızda kilosu fazla olupta hamiş olan
benımd e bayramdan sonrakı adetımlen bırlıkte baslayacak tedavım dularınızı beklıorum
bejannn nerdesin...mesanede kapalı :))))
bugün test günün birtanem..hadi hayırlı haberlerini bekliyorum......:Saruboceq:
esra benimle aynı zamanda başlayacaksın inş.güzel şeyler olur canım bende bayramdan sonraki adetimin 3. günü gidecem
canımın içi sen daha inelerine başlamadınmı
yok kız ne ıgnesı daha tetkıklerımı falan yaptırdım dun doktorlan konustuk ıste bayramn bıtımıne adet olacagım oadette ılaclara baslıyacagımmmm kımsetse
ası olmam lazımdı o yuzden bu ay baslayamadık
kızamık asısının ustunede 1 ay gecmesı lazımmıs tedavıye baslamak ıcınnnnn
duanı ne olur eksık etme bana adımlan cunku
sınırlerım cok bozuk
yuzde 40 sans verdı
uzun protokol oldugu ıcın benım genc vede saglıklı oldugum ıcınde
yuzde 5 yuzde 10 oranında bıraz daha sansımızın yuksek oldugunu söledı doktorumuz
ınş bu hıkaye gusel bıterrrrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?