kızlar moralmen çökmüş durumdayım inanın....az evvel yine kahverengi akıntım oldu..
yarından sonra test günüm...
bu ne yaa...bu neki şimdi...hastaneyi arasam yine normal dicekler...off Allahım ..işallah kötü bişey değildir..
düştümüki acaba..
tutunma kanaması olamaz gibi geliyor..çünkü bugün 9.gün yenimi tutunuyor ...hani ilk 3 günde yada 5 günde olsa neyse...
çok korkuyorum kızlar yaa.......
kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....
canlar hamiş olanlara hayırlı uğurlu olsun inş.allah kucağınıza almayıda nasip etsin bu yolda ilerleyenlerede allah sabırlar versin bende kasımda başlayacağım ilk tüp bebek denemem olacak
nurcan canım ordaysan sana bir sorum olacak önceki mesajlarında yazmışsın daha önce normal hamilelik yaşayanlar tüp bebekte daha şanslı oluyrlar diye bunu doktorunmu söyledi acaba benimde normal yolla 3 hamileliğim var gerçi 3 de düşükle sonuçlandı ama neyse cevap verirsen sevinirim.
kelebek canım sıkma bol dua oku canım allah sana versin bir an önce bebeğini
kızlar bugün benim 9.günüm..dün akşam yine kahverengi leke geldi..hastaneyi aradım.zaten doktorla birebir görüşmek mümkün değil..onlar normal olduğunu söylediler.başkada bişey demediler..
.iki gündür kahverengi leke geliyor..çok sık değil ama bir kaç kere..
bu hemşirelere ne sorsan normal diyolar..ama ister istemez endişeleniyorum işte..işallah kötüye işaret değildir..
kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....
canlar hamiş olanlara hayırlı uğurlu olsun inş.allah kucağınıza almayıda nasip etsin bu yolda ilerleyenlerede allah sabırlar versin bende kasımda başlayacağım ilk tüp bebek denemem olacak
nurcan canım ordaysan sana bir sorum olacak önceki mesajlarında yazmışsın daha önce normal hamilelik yaşayanlar tüp bebekte daha şanslı oluyrlar diye bunu doktorunmu söyledi acaba benimde normal yolla 3 hamileliğim var gerçi 3 de düşükle sonuçlandı ama neyse cevap verirsen sevinirim.
kelebek canım sıkma bol dua oku canım allah sana versin bir an önce bebeğini
Kızlar, benim transferim dün yapıldı(18 Ekim), ama kan testi 27'sinde yapılacak, yani 10. gününde. Erken değil mi acep? bilmiyorumkismile
eylemciğim cokkk tebrik ederim.allah kucagına almayıda nasip etsin insallllahhhhhhhhhhhh.hadi bakalım yarında insallah güzel haberi ben veririm sonra kelebekte sıra canımmm.benimde bu gün 10 günüm yarını dört gözle bekliyorum.eyvahedigeldismile
benim de 9.günüm.hiç mi hiç belirtim yok.bu da kötü.kaçıncı gün transferiydi senin.transfer günü de önemli...
kelebek canım bence endişe etme, kahverengi leke şeklinde ilaç geri geliyor. Başka topiklerde kızlardan söz edenler olmuştu. Ama çok endişe ediyorsan yarın kan tahlili yaptır, 10. Gün olacak bir fikir verir bence. Esra ve espoir iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız...
kızlar kan tahlilini nerde yaptırıyosunuz..iş çıkışı devlet hastanesine gitsem yaparlarmı...özelde fiyatları 50 tl 100 tl filanmış heralde..
çok pahalı bee
evet sekerim benim hastane 100 civarı dedi baska bi hastane 38 dedi.kim ne tutturursa.ama ii yerde yapmak gerekir.Bu arada kelebeğim sabret bu günde yarın beraber yapalım olmaz mı canım:)yarın 2 mizde pozitifi görecegiz insallllahhhhhhholumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?