Hadi acil cevap yazın bana...moralim çok bozuldu..
Bugün transferin 8,günü..sabah kahverengi bişey aktı çamur gibi..okadar çok değil ama..
Az evvelde lavobaya gittim..bir kaç damla pembe kan....
Kızlar bugün tranferin 8.günü bu tutunma lekesi filan olamaz..endişelenmeye başladım..yoksa kötü birşeye mi işaret bu....
Acil cevap yazın bana
Kızlar bu sabah transferi yaptırdım, embriyoların güzel olduğunu söylediler, ama hücre sayısını öğrenemedim. 27sinde test var, Allah'ımmmm hepimize yardım et, gelsin kuzucuklar
Adet kanaması değildir ama duyduğuma göre tutunamayan embriyoyu vicut dışarı atıyomuş..ve hafif pembemsi bir kan oluyomuşş..
O yüzden çok korkuyorummm
Sağol canım, transferin hiçbir zorluğu yok ama idrara sıkışık olman istendiğinden çok zorluk yaşadım, tutmaktan sancıdan kötü oldum. 20 dk sonra hemen tuvalete gittim, inşaallah zararı olmamıştır. Cuma aldılar yumurtaları, 4. gün sayılır herhalde.
kızlarrr yarın test günüm, çoookkk heyecanlıyım ve negatif görmekten korkuyorum...derincim, hafta sonu internetim yoktu, yeni gördüm. teselli edebilecek söz yok ne yazık ki.. Allah sabırlar versin arkadaşım..
derincim saol canım, ben dayanamadım 10 dakika önce kan verdim. 2 saat sonra alırım sonucumu, çookkk korkuyorum(( Allah hakkımızda hayırlısını versin ama en çok eşim tekrar üzülürse diye çok üzülüyorum. o kadar çok istiyoruz ki bebeğimizin olmasını, o hemen karamsarlığa kapılıyor ve ben onu çookkk seviyorum, üzülmesine d
o sıkışık olmak benide korkutuyor.Ne kadar su içmiştin sıkışık olmak için yani o sıkışıklık durumunu nasıl ayarlıycazki.
kızlar bugün benim 9.günüm..dün akşam yine kahverengi leke geldi..hastaneyi aradım.zaten doktorla birebir görüşmek mümkün değil..onlar normal olduğunu söylediler.başkada bişey demediler..
.iki gündür kahverengi leke geliyor..çok sık değil ama bir kaç kere..
bu hemşirelere ne sorsan normal diyolar..ama ister istemez endişeleniyorum işte..işallah kötüye işaret değildir..
Canım yumurtalar perşembe toplandı.Büyük ihtimal pazar yani 3.gün transfer yaparız demişlerdi hergün arayıp bilgi veriyolar gelişimleri güzel 5.güne gidicez dediler yarın 12 de transfer olucak hayırlısıyla.1 ya 2 tane transfer yaparız dediler sana kaç tane yapmışlardı transfer?Bide bu vajinadan koyulan progsesron var onun hepsi dışarı kaçıyo bende jel degil benimkisi hap sen kullanışmıydın ondan normalmi dışarı çıkması?
kızlar moralmen çökmüş durumdayım inanın....az evvel yine kahverengi akıntım oldu..
yarından sonra test günüm...
bu ne yaa...bu neki şimdi...hastaneyi arasam yine normal dicekler...off Allahım ..işallah kötü bişey değildir..
düştümüki acaba..
tutunma kanaması olamaz gibi geliyor..çünkü bugün 9.gün yenimi tutunuyor ...hani ilk 3 günde yada 5 günde olsa neyse...
çok korkuyorum kızlar yaa.......
kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....
kızlar moralmen çökmüş durumdayım inanın....az evvel yine kahverengi akıntım oldu..
yarından sonra test günüm...
bu ne yaa...bu neki şimdi...hastaneyi arasam yine normal dicekler...off Allahım ..işallah kötü bişey değildir..
düştümüki acaba..
tutunma kanaması olamaz gibi geliyor..çünkü bugün 9.gün yenimi tutunuyor ...hani ilk 3 günde yada 5 günde olsa neyse...
çok korkuyorum kızlar yaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?