2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Adet kanaması değildir ama duyduğuma göre tutunamayan embriyoyu vicut dışarı atıyomuş..ve hafif pembemsi bir kan oluyomuşş..

O yüzden çok korkuyorummm

Kelebek canını sıkma, moralini yüksek tut, moral en önemlisi biliyorsun. Benim bir arkadaşımda da sürekli lekelenme olmuştu, şimdi paşa gibi bir oğlu var. Sen yine de doktrunu ara ama, için rahatt etsin.

Kızlar bu sabah transferi yaptırdım, embriyoların güzel olduğunu söylediler, ama hücre sayısını öğrenemedim. 27sinde test var, Allah'ımmmm hepimize yardım et, gelsin kuzucuklar

Hadi sıkı sıkı tutunsun bebegin sana.Kaçıncı gün transferi yaptılar bide transfer zor mu nasıl geçiyor?

Sağol canım, transferin hiçbir zorluğu yok ama idrara sıkışık olman istendiğinden çok zorluk yaşadım, tutmaktan sancıdan kötü oldum. 20 dk sonra hemen tuvalete gittim, inşaallah zararı olmamıştır. Cuma aldılar yumurtaları, 4. gün sayılır herhalde.

Adet kanaması değildir ama duyduğuma göre tutunamayan embriyoyu vicut dışarı atıyomuş..ve hafif pembemsi bir kan oluyomuşş..

O yüzden çok korkuyorummm

Kelebekcim doktorunla konuştun mu?ne diyor?kanama bile olsa kan testini bekliyorus diyor dktorum.olabilir miş herkesin metebolizmesi farklı.Bozma moralini canım.

o sıkışık olmak benide korkutuyor.Ne kadar su içmiştin sıkışık olmak için yani o sıkışıklık durumunu nasıl ayarlıycazki.

rabbım hayırlısını versın ınşşşşşşş
ınşşşş pozıtıf gorursunnnnnnnnnn

özlemcim istersen hastaneyi bi ara önemli bişi olduğunu sanmıyorum ama şölede bişi var bu kullanılan ilaç bebeğin tutunmasında çok etkisi olan ve önemli bir ilaç bence şansa bırakacak kadar lüksümüz yok bizlerin

canım haber vermedin sonuç ne

o sıkışık olmak benide korkutuyor.Ne kadar su içmiştin sıkışık olmak için yani o sıkışıklık durumunu nasıl ayarlıycazki.

Aslına bakarsan toplamda 1 litreyi bulmadı. Yanımda bir arkadaş vardı, 5 tane yarımlık su bitirdi, yine de çok sıkışık değilim diyordu:1shok: Ben bir de yumurta toplamadan sonra biraz üşüttüm galiba, zaten idrarım var gibi hissediyordum. Yani iyiysen evden çıkmadan üç-dört bardak iç bence, yanına da pet şişe alırsın, duruma göre bakarsın.
Bu arada progynex le benim de aram iyi değil, iki kez tuvalete gittim, bembeyaz çıktı. Acaba dış kabuğu mu atılıyor ?

Bu arada Kelebek, ne yaptın, aradın mı doktorunu?

kızlar bugün benim 9.günüm..dün akşam yine kahverengi leke geldi..hastaneyi aradım.zaten doktorla birebir görüşmek mümkün değil..onlar normal olduğunu söylediler.başkada bişey demediler..

.iki gündür kahverengi leke geliyor..çok sık değil ama bir kaç kere..
bu hemşirelere ne sorsan normal diyolar..ama ister istemez endişeleniyorum işte..işallah kötüye işaret değildir..

kızlarrr 11. gün beta hcg sonucum 112.9:)))))) yaşasın!!!!!!!!!bugün akşam doktoruma gidicem, herhalde gün aşırı test yaptırır. inşallah değerim katlanır....

Sık değilse ve rengi kahverengi ise korkma tam tersi tutunma kanaması diye biliyorum. Zaten hemşirelerde söylemişler. Kendine dikkat et ve dinlen bişey kalmamış sonuca. Bence hamilesin inşallah.

Gördünmü korkacak bişey yokmuş.İnşallah hayırlısıyla tranferde rahat olacak.bana 2 tane koydular.Ben jel kullandım canım oda geri geliyordu.Neden iğne yapmıyorlarki o hiç çıkmazdı. Bide yatman gerektiğini söylüyor doktorlar.Ama burda bir yerde okudum tam tersi hareket et jelden sonra diyorlardı.

kelebekcıgım korkma rahat ol bıraz......
tutunma kanamasıda olabılır.....

eylem rabbım saglıklan kucagına almayı bızede böle mutlu gunler gostermeyı nasp etsın ınşşşş

kızlar moralmen çökmüş durumdayım inanın....az evvel yine kahverengi akıntım oldu..
yarından sonra test günüm...

bu ne yaa...bu neki şimdi...hastaneyi arasam yine normal dicekler...off Allahım ..işallah kötü bişey değildir..
düştümüki acaba..

tutunma kanaması olamaz gibi geliyor..çünkü bugün 9.gün yenimi tutunuyor ...hani ilk 3 günde yada 5 günde olsa neyse...

çok korkuyorum kızlar yaa.......

korkma rahat ol lütfen burda neler okuyoruz
bebeğin seninledir inş.:1rolleyes:

Canim canini sikma kan olmadigi sürece bence korkacak birsey yok bebisin yerlesiyor
Az kaldi tahlil için eminim pozitif olucak.
Sen içini rahat tut ferah tut üzüldükçe bebegi
etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…