Benden bir gün önce oldu transferin benimde 15inde cuma günü oldu.
Belirti var mi sende su an ? Kendini nasil hissediyorsun.
Kızlar sonucum negatif 0,1 8. Gunumdeydim
hiç bir belirtim yok aslında , hafif kasık ağrılarım ve gögüs şişkinliği var , onlarda ilaçlardan zaten, herkesde olan şeyler a.s belirtin varmı senin , bi de senin test günün ne zaman bana doktor çarşamba günü demişti dayanamadım tabii,,
Benim test günü cuma transferden 14 gün sonra yani.
Daha bir hafta var nasil geçecek bilmiyorum.
Benim kasiklarimda sizi var birde adet sancim var her an adet olacakmisim gibi korkuyorum. Gögüslerimde sis ve agriyor. Karnimda yumurta toplama isleminden beri sis.
evet canım aynıları bende de var, yumurta toplama işleminden beri,, bende çarşamba günü testi tekrar yapacam inş değerlerim yükselir, :Saruboceq:
Insallah canim kat kat katlanir degerin.
Içini rahat tut hamilesin allah devamini getirsin.
Darisi bana
Ben korkuyorum hastalanirim diye adet sancim yogun.
doktorumla konuştum 2 tane transfer yapacak acaba biraz daha zorlayıp döllenen 3 yumurtayı koydursammı diyorum sempatiksalakcinniAz kalmis lotus bebegine kavusuyorsun.
Kaç tane transfer edilecek ?
doktorumla konuştum 2 tane transfer yapacak acaba biraz daha zorlayıp döllenen 3 yumurtayı koydursammı diyorum sempatiksalakcinni
Güzel 2 tane sanslisin türkiye'de yasaya göre herkese bir tane transfer edilirken sana 2 tane ve sen 3cüyû istiyorsun. Bilmem sormakla fayda var doktor kabul eder mi bilmem;
Evet canim sanslisin.
Bu ilk denemen mi ?
kızlar bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım,9günüm ve değerim 61 çıktı, hamile olup olmadığım belli değilmiş ama verilen ilaçların etkisiyle olabilirmiş. kafam karıştı bu konuda bilgi verebilecek olan varmı:teselli:
Sende devam et ne olur ne olmaz.
Insallah degerin yükselir.
Belirtilerin var mi ?
kızlar bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım,9günüm ve değerim 61 çıktı, hamile olup olmadığım belli değilmiş ama verilen ilaçların etkisiyle olabilirmiş. kafam karıştı bu konuda bilgi verebilecek olan varmı:teselli:
sadece transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım, sonra hiç iğne kullanmadım ,,ara döndemde catlatma iğnesi vurulmadıysan kesin hamilesin canım hayırlı ugurlu olsun
sadece transferden 2 gün önce çatlatma iğnesi yaptım, sonra hiç iğne kullanmadım ,,
nurcan canım bende çarşamba gününü bekliyorum sevinmek için inş yükselir değerim, bu değerde kötü değil en azından moralim bozulmadısositososito, ama ümitlenmedim de, bir kaç gün daha sabretmek en iyisiymiş,,
kızlaarrr nerdesiniz iki gündür...Zen23 canım testi tekrar yaptırdın mı?
yok canım çarşamba günü yaptıracam, artık aceleci olmak yoklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?