• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

galiba bebegimi kaybediyorum 11 gun ile 15 gun degerim ayni 27..

Geçmiş olsun.hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.benim sat 2 ekim, 18 ekimde transferşm yapıldı.10.gün 172, 12. gün 470 di değerim.14. gün yoğun kanamam oldu ve az az devam etti.15.gün değerim 1520'di.kanama prognex iğneye rağmen tamamen kesilmedi.dün değerim 590' a düşmüştü.yani düşük yaşadım.şimdi sıfırlanmasını bekliyoruz, zaten hızla düşüyor...ilk adetimde yeniden dondurulmuş transferi yaptıracağız...çok üzüldük...umarım kimse yaşamaz...önce çok sevindik sonra çok üzüldük maalesef...

Olmadiii!!!!!!!! okadar sevinmistim umutlanmistim ki.... ama dun gece bitti hersey..... sadece acisi kaldi ne hissettigimi bile bilmiyorum.... iyi bakin kendinize

çok geçmis olsun arkadasim.
Sende kendine iyi bak. Allah yardimcin olsun.
Insallah birdahaki denemende bebegin sana simsiki tutunur ve birakmaz.

Geçmiş olsun.hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.benim sat 2 ekim, 18 ekimde transferşm yapıldı.10.gün 172, 12. gün 470 di değerim.14. gün yoğun kanamam oldu ve az az devam etti.15.gün değerim 1520'di.kanama prognex iğneye rağmen tamamen kesilmedi.dün değerim 590' a düşmüştü.yani düşük yaşadım.şimdi sıfırlanmasını bekliyoruz, zaten hızla düşüyor...ilk adetimde yeniden dondurulmuş transferi yaptıracağız...çok üzüldük...umarım kimse yaşamaz...önce çok sevindik sonra çok üzüldük maalesef...

Yojimbo canim sanada çok geçmis olsun.
Senin adina üzüldüm güzel haberine sevinmistik.
Sana sifa diliyorum.

Aynen canım zaten doktorumda belki düşük ihtimal olarak görüp beklentiye girip stres yapmazsan şansında yükselir bi sperm bi yumurta diil mi belli mi olu dedii:13:ben ataşehirdeyim canım hastanede ümraniyede ama Temden 10 dk da gidiorum:)sen ne taraftasın;))

benim ailem ümraniyede oturuyo orda büyüdüm ben her haftada oraya geliyorum kadıköy gata da tedavi görüyorum ama kendi evim gazi osman paşada eşimin işinden ötürü derincim

dün aradım doktoru normal ilk üç ay bu ağrılar olur ama yinede dikakt et kendine dedi

zaten ağrısının acısı değil bişi olacak diye korkuyorum:)

tedirgin oldum şimdi ben yarın bi test daha yaptırıyım herhangi bir yer olurmu,inş dediğin gibi değildir

yerim ben onların nazlarını :9:

canım inşallah katlanır bende sen üzülme diye sölüyorum ama oluyo böe şeler heryer yapar testi cam yaptır için rahat etsin inşallah katlanır değerin

canım ben transferden sonra test gününe kadar 2 kilo aldım, yediklerime dikkat etmeme rağmen ,ondan sonra hiç kilo almadım , ama o 2 kiloyu da veremedim:( karnımda acayip şişkinlik var , şimdiden böyle diye kafama takıp duruyorum, 3 ay sonra olması gereken göbek şimdiden oldu, :26: ilaçlardan mı acep?

canım ilaçan ineler vuruldukya yumurtalar şişsin diye ondan benim karnımdan kıyafetlerim olmuyo hmilelik bakıyom daha 2 aylık ben diğer gebeliğimde 9 ay normal kıyafeetlerimi giydim hiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmadı karnım insanlar hamile olduğumu anlamıyodu şimdi 5 aylık sanıyolar millet şaşırıyo :)))))))))))) yapcak bişi yok doğumdan sonra gitcek inşallah bende sadece tedavi esnasında 1 kilo aldım sonrasında hiç almadım

canım ilaçan ineler vuruldukya yumurtalar şişsin diye ondan benim karnımdan kıyafetlerim olmuyo hmilelik bakıyom daha 2 aylık ben diğer gebeliğimde 9 ay normal kıyafeetlerimi giydim hiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmadı karnım insanlar hamile olduğumu anlamıyodu şimdi 5 aylık sanıyolar millet şaşırıyo :)))))))))))) yapcak bişi yok doğumdan sonra gitcek inşallah bende sadece tedavi esnasında 1 kilo aldım sonrasında hiç almadım

anladım canım bende hayatımda ilk defa böyle göbek görünce şok oldum, ilaçlardanmış meğer ,,benimde hiç bir kıyafetim olmuyor , sanırım ilk aydan yeni kıyafet alımına başlayacaz:26:

Nurcancim bende seninle ayni durumdayim.
2 aylik hamile gibi göbegim var.
Aslinda utaniyorum kimseye söylemiyorum hamile oldugumu 3 aya kadar ama bu gidisle fark edicekler 1 aylik desem millet bu gôbek ne dicek diye utaniyorum.
Kotlarimi giyemiyorum hep tûnik. Dün gittim kendime tayt ve tünik aldim.
Ilerleyen aylarda nasil olucam diye merak ediyorum fil gibi olurum.

ayy günaydınn kızlarrrrr:3:nurcaan zenn espoiirrr ayy ne güsel dertler bunlarr yaaa:)))göbüşlüleerr siziiiii:9:ohh yeğenlere bak yaaa 1. ayım mayım demiyolarr hoop burdayıs diyolarr maşallahh onlaraaa:nazar:

ayy günaydınn kızlarrrrr:3:nurcaan zenn espoiirrr ayy ne güsel dertler bunlarr yaaa:)))göbüşlüleerr siziiiii:9:ohh yeğenlere bak yaaa 1. ayım mayım demiyolarr hoop burdayıs diyolarr maşallahh onlaraaa:nazar:

Göbisliiiiiiiiiiiii olduk beni hiç göbegim yokken simdi balon gibi.
çok güzel birsey insanin hosuna gidiyor.
Darisi sana derincim insallah seninde büyük göbisin olur :49:

Göbisliiiiiiiiiiiii olduk beni hiç göbegim yokken simdi balon gibi.
çok güzel birsey insanin hosuna gidiyor.
Darisi sana derincim insallah seninde büyük göbisin olur :49:

:66:aaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn espoiiirrrrrrriiiimmmmm:16:işallahh espoirimm yaaa ama ben byaaa zayıf biriyimm böle nohut yutmuş kürdan kibii olarıımmmmm:9:ohh göbüşlerinisiin tadını çıkarın bebişinizi her sevdiğinizzdee göbüşünüsüüü severkenee heppp bize de dua ediinnn:54:

bende buyuk gobıssssssssssss ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:66:aaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn espoiiirrrrrrriiiimmmmm:16:işallahh espoirimm yaaa ama ben byaaa zayıf biriyimm böle nohut yutmuş kürdan kibii olarıımmmmm:9:ohh göbüşlerinisiin tadını çıkarın bebişinizi her sevdiğinizzdee göbüşünüsüüü severkenee heppp bize de dua ediinnn:54:

bende buyuk gobıssssssssssss ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizinde olucak göbislerinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz insallah :49:
derincim kilo'ya bakmiyorum bizimki tedaviyle oldugu için ister istemez igneler sisirtiyor.
Normal hamile olsan belki minik göbisïn olurda tedaviyle balon gibi olur ama insan mutlu oluyor aynada baktigi zaman :nazar: :nazar::nazar:

anladım canım bende hayatımda ilk defa böyle göbek görünce şok oldum, ilaçlardanmış meğer ,,benimde hiç bir kıyafetim olmuyor , sanırım ilk aydan yeni kıyafet alımına başlayacaz:26:

ben diğer gebeliğimden kalan bi hamilelik pantolon vardı onu giyiyorum üstünede bolbi badi giyiyorum dün okulumun yemeği vardı büyük çamlıcada gece bi elbise giydim aynı elbiseyi işlemden önce kuzenimin nişanında giymiştim güzel olmuştu bende denemeden gittim kuaföre saç baş ohhhhhhhh yaptırdım tam yemeğe gidicem elbiseyi bi giydim amn allahım one göbek :))))))))))) ama çooooooooooooook hoşuma gitti :)))))))))) orda bebeğimin olduğunu biliyorum ve onu hissediyorum yalnız şölede bişi var ben çooooooooooook acıkıyorum dikkat et hemen hemen herkezde aynı belirtiler oluyo kilo alma

Back
X