• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

merhaba arkadaşlar bende eylül sonu adetimde başlıcam allah izin verirse kısa protokol istanbul tüp bebek merkezi dr. um aret kamar benide listeye eklerseniz sevinirim listeler uğurlu olur:))

KIZLAR YARIN TRANSFERİM VAR 5 . GÜN TRANSFERİ ÇOK HEYECANLIYIM :)
elevit bende feci kabız yaptı çok zor durumdayım sizde de oldu mu bu?

kızlar benide alırmısınız listeye..ilk iğnemi dün vuruldum..bugün 2.günüm yani..ya bişey soracağım uzun kısa protokol nedir..kimse bana böyle bişeyden bahsetmedi...ne farkı varkiii ikisinin birbirinden

Benim iğnelerim bitti.Dün akşam çatlatma iğnemi yaptım.Yarın yumurtalarım toplanacak.Hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım. Lütfen dua edin:(

Bende afyondayım.İlk deneme afyondamıydı.Memnunmusun tavsiye edermisin.Bide ne kadara yaptırıyosun.Cevap yazarsan çok sevinirim.

merhaba canım. Hayırlı olsun. Ben Temmuzda ilk denemeyi yaptırdım. Sonuç negatif ama doktorum ve hemşirelerim çok iyi. Tabi iyilik nereye kadar bilmiyorum. Ama başka çarem yok yine Afyonda olacağım. Yalnız temmuz ayında 9 tüp bebek denemesinden 2 si negatif sonuçlanmış doktor öyle söyledi. Biride benim. Dışarıdan ilaç falan almadım ben. Hepsi hastanede oldu 4.500 TL. İğneler için de hastaneye gittim. Eşim kimseye güvenemedi.afyonun ilçesindeyim ben. Hergün 80 km gittim ama olmadı işte.

Pardon bişey unutttum. Bizde eşimde problem. Onun için tese oldu. 1000 TL ödedik.Dondurulmasını istiyorsan 600 TL..

merhaba canım. Hayırlı olsun. Ben Temmuzda ilk denemeyi yaptırdım. Sonuç negatif ama doktorum ve hemşirelerim çok iyi. Tabi iyilik nereye kadar bilmiyorum. Ama başka çarem yok yine Afyonda olacağım. Yalnız temmuz ayında 9 tüp bebek denemesinden 2 si negatif sonuçlanmış doktor öyle söyledi. Biride benim. Dışarıdan ilaç falan almadım ben. Hepsi hastanede oldu 4.500 TL. İğneler için de hastaneye gittim. Eşim kimseye güvenemedi.afyonun ilçesindeyim ben. Hergün 80 km gittim ama olmadı işte.

Pardon bişey unutttum. Bizde eşimde problem. Onun için tese oldu. 1000 TL ödedik.Dondurulmasını istiyorsan 600 TL..

Teşekkür ederim canım cevap için benim ssk raporum var ilaçlar hariç 2500 TL dedi bana.9 denemeden 7 sinin pozitif olması çok güzel.İnşallah sende bu denemende pozitif sonuç alırsın.Ben bi türlü karar veremiyorum ya.Mavi hastanede aşılamalarımı yaptırdım ben.Ordaki doktorum tavsiye etmedi bize afyondaki merkezi ama bende yakın diye afyonda yaptıracagım galiba.Sonuçta aynı şeyi yapıyolar dimi hepsi fark olurmuki arada.Offf bu kararsızlık çok kötü ya.

Teşekkür ederim canım cevap için benim ssk raporum var ilaçlar hariç 2500 TL dedi bana.9 denemeden 7 sinin pozitif olması çok güzel.İnşallah sende bu denemende pozitif sonuç alırsın.Ben bi türlü karar veremiyorum ya.Mavi hastanede aşılamalarımı yaptırdım ben.Ordaki doktorum tavsiye etmedi bize afyondaki merkezi ama bende yakın diye afyonda yaptıracagım galiba.Sonuçta aynı şeyi yapıyolar dimi hepsi fark olurmuki arada.Offf bu kararsızlık çok kötü ya.

Mavi hastanedeki doktor neden tavsiye etmedi acaba. Ben bi araştırma yapmadım. Sadece çaresizlik başka merkez yok mecburum yine oraya gitmeye. Çalışıyorum rapor alırım aslında ama eşim ısrarla Afyon diyor. Neyse hayırlısı artık.İnşallah sende pozitif sonuçlar alırsın.Ama hangi hastane istemezki % 100 başarı olsun. Sonuçta onların reklamı iyi olacak.

KIZLAR YARIN TRANSFERİM VAR 5 . GÜN TRANSFERİ ÇOK HEYECANLIYIM :)
elevit bende feci kabız yaptı çok zor durumdayım sizde de oldu mu bu?

mrhaba canım allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana transferdeyken dua atmeyi unutma benimde dualarım seninle kabızlığa dikkat et sulu gıdalar al ben ilk transferimde çok çektim 10 gün sonra hayırlı haberini alıcaz inşallah:)):emir_bebek:

Mavi hastanedeki doktor neden tavsiye etmedi acaba. Ben bi araştırma yapmadım. Sadece çaresizlik başka merkez yok mecburum yine oraya gitmeye. Çalışıyorum rapor alırım aslında ama eşim ısrarla Afyon diyor. Neyse hayırlısı artık.İnşallah sende pozitif sonuçlar alırsın.Ama hangi hastane istemezki % 100 başarı olsun. Sonuçta onların reklamı iyi olacak.

Doktorların tecrübesini düşük buldugundan dolayı galiba.Merkeze iyi karar verin dedi ben afyonda yaptıracagız deyince.İnşallah sende pozitif sonuç alırsın bu denemende.

Back
X