• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

Slm peracigim transferi insallah hayirli sonuclanir.Sende gun sayarsin bebegin icin.Canim su bizim listeyle biraz ilgilensen degisiklikler oldumu.Insallah listenin sonuna herkes hamile olarak yazilir.

slm arkadaşler bu gün test yaptırdım 9. günümde değerim 254.çıktı çoooooooooooooook şükür rabbime HAMLEYİMMM.ALLAHIM TÜM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ

slm arkadaşler bu gün test yaptırdım 9. günümde değerim 254.çıktı çoooooooooooooook şükür rabbime HAMLEYİMMM.ALLAHIM TÜM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ

Gozun aydin olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim.Benimde yarin transferim var insallah sonunda bende senin gibi sevinirim.:nazar:

slm esracigim olumunekankayizsmile
biz artik tüp bebk topiklerinden cikmayiz garii :umursamaz:
ikimizinde ekim ayinda olucak INSALLAH :Saruboceq:
benim ekimin 20 sine falan denk geliyor

adet tarıhın mı o zamna denk gelıor benımkısıde öle bişi olması lazım

inşş canım... Tedavin hayırlı uğurlu olsun..

sagol canim ALLAH razi olsunnn :Saruboceq: cümlemizin hayirli olsunn :Saruboceq:

adet tarıhın mı o zamna denk gelıor benımkısıde öle bişi olması lazım

benim adet tarihim 6 sina falan denk geliyor. transfer 20 sinde olur heralde bilmiyorumkismile
INSALLAH ikmizi ve diger arkadaslar mutlu sonla bulusuruz sonuna dekk :Saruboceq:

HAMILE KALAN ARKADASLAR HEPNIZIN BEISLERI SAGLIKLI, HAIYIRLI OLUR INSALLAHHHH :Saruboceq:

İNŞAALLAH..Allah herkesin gönlünün muradını hayırlısıyla versin.inş. tedaviye başlayan bütün arkadaşlar güzel sonuçlar alır ve sağlıklı bir şekilde devam eder.mü'minlerin birbirleri için ettikleri dualar kabul olurmuş.Rabbim dualarımızı kabul etsin ve mis kokulu bebişlerimize kavuştursun bizi..

sagol canim ALLAH razi olsunnn :Saruboceq: cümlemizin hayirli olsunn :Saruboceq:

benim adet tarihim 6 sina falan denk geliyor. transfer 20 sinde olur heralde bilmiyorumkismile
INSALLAH ikmizi ve diger arkadaslar mutlu sonla bulusuruz sonuna dekk :Saruboceq:

ay ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kurban oldugum yarabbm

Slm arkadaslar benimde dun transferim yapildi. Test tarimim ayin 27 sinde. Allah hayirlisiyla iyi sonuclar almayi nasip eder hepimize.

Back
X