eylemcimm Maşallaaaaaaaahh arkadaşııııımmmm

İnşallaaahhh buk buklarıda duyucasss sağlıllada kucağına alacaksınn Rabbim senin ve bebişiiinin yardımcısı olsuunnn

birde Allahh kabull etsiinnn Allah kavuştursuunn annen babanlaa

)
Umutlubirben canım benim aynı hisleri bende yaşadım.yumurta toplamadan bi gece önce hiç uyumadım çok kötü hissettim kendimi sorguladımm

ve operasyona ağlaya ağlaya girdim.ve sırf kendimi kastığım için herkesin çok kolay dediği işlem bana işkence oldu.sonrasında çok ağrım oldu.doktorum bana kendini öyle kastın ki anestezi çözemedi nerdeyse dedi.ve kastığımdan toplama işlemi güç olmuş ve karnıma bastırarak toplamak zorunda kalmışlar.ağrılarda ondan olmuş. transfer günüyse inanılmaz ağrım vardı beni aradılar ben nasıl yaparım masaya çıkamam ağrıdan diyordum doktorum bugün transfer deyince ağrı mağrı kalmadı:))))hoplaya zıplaya gittiimm:)neşeyle yattıum masaya ve gülümseyerek uyandım.beni kasan aslında daha önce hiç bir ameliyat v.s yaşamamam o ortamı merakla kendimi kasmam ve korkmammış bugün anlıyorum.seninde muhakkak şu an anlamlandıramasanda vardır aslında başka nedenin.hiç üzme arkadaşım.ben kastım kastım acı çektirdim kendime sadece.ama şimdi artılk herşeye hakimim.ne olacak ne olmayacak biliorum kafamda içimde rahat.ben 3 gün gizli gizli ağladım Allahım olsun ben bi daha deneyemem diye

ama olumsuz sonuç aldığımda aklıma ne ağrım ne korkum bişey gelmedi ne zaman yeniden deniyoruz dedim.inan bana geçecek.hiç üzülme.kendini kötü hissetme inan hiç kolay şeyler değil yaşadıklarımız.kendini sakın suçlama neden böyle hissediorum diye.Rabbim yar ve yardmcın olsun arkadaşım.inan bana senin için dua edicem.hakkında hayırlısı olsun canım