2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

ama o zaman senin oyun mu uzun hiç o kiloda durmuyorsun
amanin, bu benim perde döşeme ıvır zıvırların modeli, bunu almam lazııııımmmm:))))

http://www.gelisimhali.com.tr/upload/Tuana_038_2_.jpg
aaaaaaaaa çok güzel o yaaa bende bayıldım
wallahi en mantıklısı cnm şimdiden yapmamak yeni evine göre güzel güzel yaaprsın acelesi yok nası olsa
başka bi forumda okudum ikea,bauhause,praktiker ve tekzende filanda varmış bebek odası için halılar oralarada bakmak lazım.
cnm oralardaki halılar anti alerjik vs. gibi olur mu ki acaba
Tuana’da renk, desen, boyut size özel yün halı,istenilen ölçüde özel imalat halı..
bilgecim bak burda senin takıma uygun bişi daha var indirimli ürünlerdenmiş.

ay esra çok tatlı ya bunlarrr

Masallah elvinnazcim.. Allah nazardan korusun seni ve ogluslarini...

Bu arada elvinnazcim sen de yavas yavs baslayabilirsin alisverise, Cunku sen ikiz bekliyorsun bize gore daha erken agirlasirsin gibi geliyor. Yerinde olsam 30. haftaya kadar en azindan buyuk ve onemli kalemleri btiirmeye calisirdim. Gezip, gormek, alisveris yapmak senin icin daha zorlasir 30. dan sonra. Ama elbette ben tahmini konusuyorum. Belki de cok daha rahat olursun ins...

Merve aslinda 1.66 gibi gayet ortalama hatta hormonlu abd lilerin yaninda petit sayilabilcek bir yapim var. Hayatim boyunca orta kiloda oldum (anneme gore zayif) 55 civar. 6 sene once evlenince +3 falan almistim. Gecen seneden itibaren baslayan tedaviyle +3 aldim gene;-)) Sonrasi iste hamilelik nedeniyle. umarim cok daha kolay veriririm dogumdan sonra. 58-60 arasi benim ideal kilo. Donerim ins ona da bir ara;-))

Son düzenleme:
elvinnaz ne güzel bi göbüş bu böyle.. çok fazla kilo almamışsın maşallah.. bu arada senin takviminde bi problem mi var..59 haftalık görünüyor bebişler.. :)

sağolun kızlar evet sadece 2,5 kilo aldım şimdiye kadar oda ilk 3 ayda verdiğim 6 kilonun 2.5 kilosu diyebilriz
alışverişe bnde başlamak istiyorum kendim görüp seçmek isiyorum yarın ilk randu açıcaz iinş :)))
takvimi akşam düzenleyemedim doğurdum doğurcam gibi görünüyor tekrra bakmam lazımm :)))

Kızlar bu da oğlumun koca göbüşlü şebek annesi, mekan boya bakmaya gittiğimiz Koçtaş, kafamdaki tüylü şey de bir abajur:)))

Uploaded with ImageShack.us

dila prensesim 20 haftalık oldu.. kocaman oldu benim kızım teyzeleri..
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

http://imageshack.us

buda bizim dünkü halimiz

CİLVELOŞ'UM büyümüş mü teyzeleri maaşallah

hepimize MASALLLAH SUBHANALLAH VALLA HEPIMIZE COK YAKISKMIS HAMILELIK ALLAHIM BEBEKLERIMIZI BIZLERE BAGISLASIN AMINNNNN

Kaymaklim sana da masallah.. Ebrar Silacagim cikmis bayagi bayagi ortaya;-)) Canim benim ablasi ne kadar heyecanlidir simdi kim bilir? Kendine ve minik kizlarina iyi bak..

kizlar buda benim 22 haftalik gobegim :)

buda benim 20 haftalık halim oğluşlarım ve ben :))

ay bende 50 kiloyken annem zayıf derdi alem kadın
annelik işte bakalım biz nasıl olucaz mesela 3,5 kilko doğan bebekler bana çok zayıf geliyor
gerçi ben 5 kilo doğmuşum ama
elvinnaz ne güzel bi göbüş bu böyle.. çok fazla kilo almamışsın maşallah.. bu arada senin takviminde bi problem mi var..59 haftalık görünüyor bebişler.. :)
hahah sevgim alemsin bacım ya

ay keşke o dönemde olsan dimi
doğuma yakın olsan
ama 59 haftalıkta doğumuda geçmiş oluyorsun
ay ne güzel olur du yakışıklılar kucağında olurdu

Kaymaklım maşallah size..
Ya önlü arkalı büyüyen tek ben miyim ya... Benim arka ön eşit miktarda büyüyo sanki :)

ay keşke o dönemde olsan dimi
doğuma yakın olsan
ama 59 haftalıkta doğumuda geçmiş oluyorsun
ay ne güzel olur du yakışıklılar kucağında olurdu

gizemli bizde geç doğum riski varda ondan öle :)))))))))

şimdi düzelltim .bu arada fotoğraflar peş peşe gelince koca koca göbekler çok komik yaaa

Kaymaklim sana da masallah.. Ebrar Silacagim cikmis bayagi bayagi ortaya;-)) Canim benim ablasi ne kadar heyecanlidir simdi kim bilir? Kendine ve minik kizlarina iyi bak..

sagol cnm benim evet gercekten irem bendende heyecanli hep sorular soruyor eli hep karnimda :) cok guzel bi duygu gercekten ya allahim isteyen herkese ikinci defa yasamayi nasip etsin amin sizde kendinize iyi bakin

hahahaha

ay keşke öle olsa dimi
zaman şıppp diye geçse

kızlar ben dün mermerşahi aldım
kayınvaldemler kenarına minik desenli tığ geçmişler
ben kendi zevkimde olsun istedim
aldım kesicem kenarına minik sevimli şeritler aldım bazılarında ıt's a gırl falan yazıo
vs

bakalım eserimi daha sonra sizlerle paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…