ama o zaman senin oyun mu uzun hiç o kiloda durmuyorsunFit duruyorsun diyorsunuz ama tarti oyle soylemiyoooo;-))) 70+ kg olmusumdur;-))) Sagolun vallahi moraller icin arkadaslar. Undan sonra Dr her hafta 1 pound alacaksin demisti. Kaldi 16 hafta yani 16 pound. O da 8 kg gibi birsey eder tabi en iyi ihtimal. 78-80 arasi bitirebilirim yani. Bakalim o zamanda fitsin diyecek misiniz?? Hee hee..
aaaaaaaaa çok güzel o yaaa bende bayıldımamanin, bu benim perde döşeme ıvır zıvırların modeli, bunu almam lazııııımmmm:))))
http://www.gelisimhali.com.tr/upload/Tuana_038_2_.jpg
wallahi en mantıklısı cnm şimdiden yapmamak yeni evine göre güzel güzel yaaprsın acelesi yok nası olsaben şu anda halı almıcam benim bebek odası yapacağım odanın perdeleri çekyat pembe halıda pembe tesadüf oldu:)) doğumdan 4-5 ay sonra taşınma ihtimalimiz var o zaman bebeğe yeni mobilya takımı halı ve perde alıcam şimdilik bir beşik yada park yatak alıp idare edicem.
yaa evet bende beğenmiştim bi iki tane 475 tl ı görünce dedim güzeller ama çok pahalılar. ayrıca yolluklara filanda bayılmıştım ben.
cnm oralardaki halılar anti alerjik vs. gibi olur mu ki acababaşka bi forumda okudum ikea,bauhause,praktiker ve tekzende filanda varmış bebek odası için halılar oralarada bakmak lazım.
Tuana’da renk, desen, boyut size özel yün halı,istenilen ölçüde özel imalat halı..
bilgecim bak burda senin takıma uygun bişi daha var indirimli ürünlerdenmiş.
Tuanada renk, desen, boyut size özel yün halı,istenilen ölçüde özel imalat halı..
bilgecim bak burda senin takıma uygun bişi daha var indirimli ürünlerdenmiş.
Kızlar bu da oğlumun koca göbüşlü şebek annesi, mekan boya bakmaya gittiğimiz Koçtaş, kafamdaki tüylü şey de bir abajur:)))
Uploaded with ImageShack.us
Bu da bizim 24. hafta baslarken ki halimiz;-))
Fundacim iki halida cok guzel. Twity li olan da pek sekermis.
Aricim butun mobilyalar cok hos.. Burda nerde oyle suslu seyler. Bembeyaz dolaplari iste tokmaklarla vs dekorasyonlarla hareketlendirmeye calisiyoruz;-)) Gule gule kullanin hepsini iyi gunlerde..
kizlar buda benim 22 haftalik gobegim :)
buda benim 20 haftalık halim oğluşlarım ve ben :))
ay bende 50 kiloyken annem zayıf derdi alem kadınMasallah elvinnazcim.. Allah nazardan korusun seni ve ogluslarini...
Bu arada elvinnazcim sen de yavas yavs baslayabilirsin alisverise, Cunku sen ikiz bekliyorsun bize gore daha erken agirlasirsin gibi geliyor. Yerinde olsam 30. haftaya kadar en azindan buyuk ve onemli kalemleri btiirmeye calisirdim. Gezip, gormek, alisveris yapmak senin icin daha zorlasir 30. dan sonra. Ama elbette ben tahmini konusuyorum. Belki de cok daha rahat olursun ins...
Merve aslinda 1.66 gibi gayet ortalama hatta hormonlu abd lilerin yaninda petit sayilabilcek bir yapim var. Hayatim boyunca orta kiloda oldum (anneme gore zayif) 55 civar. 6 sene once evlenince +3 falan almistim. Gecen seneden itibaren baslayan tedaviyle +3 aldim gene;-)) Sonrasi iste hamilelik nedeniyle. umarim cok daha kolay veriririm dogumdan sonra. 58-60 arasi benim ideal kilo. Donerim ins ona da bir ara;-))
hahah sevgim alemsin bacım yaelvinnaz ne güzel bi göbüş bu böyle.. çok fazla kilo almamışsın maşallah.. bu arada senin takviminde bi problem mi var..59 haftalık görünüyor bebişler.. :)
sağolun kızlar evet sadece 2,5 kilo aldım şimdiye kadar oda ilk 3 ayda verdiğim 6 kilonun 2.5 kilosu diyebilriz
alışverişe bnde başlamak istiyorum kendim görüp seçmek isiyorum yarın ilk randu açıcaz iinş :)))
takvimi akşam düzenleyemedim doğurdum doğurcam gibi görünüyor tekrra bakmam lazımm :)))
Kaymaklim sana da masallah.. Ebrar Silacagim cikmis bayagi bayagi ortaya;-)) Canim benim ablasi ne kadar heyecanlidir simdi kim bilir? Kendine ve minik kizlarina iyi bak..
ay keşke o dönemde olsan dimi
doğuma yakın olsan
ama 59 haftalıkta doğumuda geçmiş oluyorsun
ay ne güzel olur du yakışıklılar kucağında olurdu
gizemli bizde geç doğum riski varda ondan öle :)))))))))
şimdi düzelltim .bu arada fotoğraflar peş peşe gelince koca koca göbekler çok komik yaaa
evet yaaa biraz önce doğsunlar istiyorum çok sıkıldım hamilelikten yatmaktan
ay şekerim öle deme
bide daha erken gelirler görürsün gününü:1rolleyes:
ay oda doğruu neyse lafımı geri aldım yavrularımbeni yanlış anladız siz vaktine gelin emi .....bilmiyorumkismile
anlamışlardır dimi gizemlii:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?