ay çok merak ettim yahu ben bunuÇok sağolun kızlarrrr, beğendiğinize çok sevindim, Şebnemciğim Modoko'dan Nazar Bebe diye bir mağazadan aldım, internette nazarbebevegenc.com diye bulabiliyorsun ama tüm mobilyacılar gibi bütün modellerini koymamış.
Kızlar bir kız takımı vardı ki, resmen aklım kaldı, ben ki prenses konseptinden hiç hoşlanmam ama buna resmen bayıldım. 3-4 yaşından sonra kullanılabilecek gibi değildi ama gerçekten çok güzeldi. Duvara bir ünite yapmışlar, iki tarafı ikişer kapaklı boy dolap yukarıdan böyle oymalı kakmalı bir parça ile birleşiyor, o parça da cibinliğin kornişini kapatıyor. İki dolabın arasındaki boşluğa da gondol gibi bir beşik girmiş, yine oymalı kakmalı ama nasıl güzel anlatamam. Gözümün önünde iki takım sattılar. Her gelen o takımın başında vakit geçirdi. Resmini araklamasınlar diye koymamışlar siteye ama vaktiniz olursa bir gidin görün derim:)))
sevigicm ikiside çok tatlı ama renkli kutucuklar olanın yeşili yerine mavisi varmı acaba yeşile gıcığım dışında herşeyi hayet güzel
saol tatlım seninkini de üşenmesende görsekmervem göbüşünü sevsinler senin... maşallah suballah..
bende sarı mı olsa ki diye düşündüm sanki..
ayyy merve neden öle diyosun yeşil çok güzel bir renk:)) dinlendirici. şahsen bende yeşilli mobilya almam ama banyo küvetini yeşil alıcam banyo yaparken sakinleşsin diye:))
dila prensesim 20 haftalık oldu.. kocaman oldu benim kızım teyzeleri..
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
eheheheh:))))
ben de twety liye bayıldım.. Mobilyam antik meşe kızlar... tülü fuşya organzeden bol büzgülü, kısa bir tül yapacağım ve rustiğe takacağım... Kenarlara da bulabilirsem eğer, krem zemine fuşya çiçekli bir fon yapacağım:)))) Ve güneşlik olarak da storlara tvety basabiliyolarmış....
Bu kombinasyonla odamız çok hareketlenecek:)))))))
biz bu kombinasyonu çok beğendikkkkkk tanemin odası çok güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?