2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

ay çok merak ettim yahu ben bunu
kızlar biz eşimle dün mobilyalara bakarken bu iki modeli çok beğendik bide size soralım didik..

buda büyümüş hali

sevigicm ikiside çok tatlı ama renkli kutucuklar olanın yeşili yerine mavisi varmı acaba yeşile gıcığım dışında herşeyi hayet güzel
mervem göbüşünü sevsinler senin... maşallah suballah..
saol tatlım seninkini de üşenmesende görsek

ayyy merve neden öle diyosun yeşil çok güzel bir renk:)) dinlendirici. şahsen bende yeşilli mobilya almam ama banyo küvetini yeşil alıcam banyo yaparken sakinleşsin diye:))

dila prensesim 20 haftalık oldu.. kocaman oldu benim kızım teyzeleri..
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
ayyy merve neden öle diyosun yeşil çok güzel bir renk:)) dinlendirici. şahsen bende yeşilli mobilya almam ama banyo küvetini yeşil alıcam banyo yaparken sakinleşsin diye:))

ne bileyim kuşum
yeşil tamamen sevmez değilim ama o mobilyadaki yeşil gibi yeşili sevmem
mesela haki ördek başı yeşili nil yeşili gibi renkerli severim ordaki yeşil güzel değil sevmedim
dila prensesim 20 haftalık oldu.. kocaman oldu benim kızım teyzeleri..
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

ayy yerimmmm
ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sevgim maaşallah cnm sanada dilama daopuyorumnanaktan

Ben yeşil ve turuncu ikilisini çok severdim.. Oturma odamda öyle zaten.. Sonra ablam gidip eşimin genç odasına turuncu yeşil örtü almış.. O oda da turuncu yeşil olmuş oldu.. Bende nefret ettim artık yeşilden..

eheheheh:))))

ben de twety liye bayıldım.. Mobilyam antik meşe kızlar... tülü fuşya organzeden bol büzgülü, kısa bir tül yapacağım ve rustiğe takacağım... Kenarlara da bulabilirsem eğer, krem zemine fuşya çiçekli bir fon yapacağım:)))) Ve güneşlik olarak da storlara tvety basabiliyolarmış....

Bu kombinasyonla odamız çok hareketlenecek:)))))))

biz bu kombinasyonu çok beğendikkkkkk tanemin odası çok güzel olucak

twetty halı çok şeker tatlım.. tarif ettiğin gibi olursa tanemin çok şirin bir odası olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…