2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

Kızlar buda ata ile bizim göbeğimiz merve teyzesinin yardımı ile sergimizi açtık :)))))))

Ay başardık merve

Kızlar buda ata ile bizim göbeğimiz merve teyzesinin yardımı ile sergimizi açtık :)))))))

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben sizi yaa
mustafa ata'ya bak kociman kociman göbüş yapmış annesine

maşallah cnm allah nazardan saklasın

tontiş olucaz tontişşşşhihoyyyt

oy canım maşallah her geçen gün büyüyoruz çok ilginç
tekmelerini duyunca çok güzel bir duyguya kapılıyorum benim yavrularımda sağdak başlıyo sonraki soldaki tekmeliyo çok güzel bir duygu yaaaaaaaa

Bu Çoook eski arkadaşlarımdan biri ile.... Resimdeki yumurcak annesinin karnında iken benim sesimi duyduğunda çıldırıyodu, annesine attığı tekmelerin haddi hesabı yok:))))) Şimdi de "Güneşcim söyle Tanem sana benzesin" diyorum, hareket şu: Karnımı okşayarak " TANEM ŞANA BENJEE":))))))))))))))))))))))))))))))))) 3 yaşını bitirdi bu fıstık... Çok tatlı çoooooook, Allah bağışlasın:))

Uploaded with ImageShack.us

Hepsi çok güzeller maşallah :)))
Bu sene denize doydum sanıyordum ama resimleri görünce gene gidesim geldi yaw :) Offf offf bu yaz da bitti akannehir

ay funda süper geçmiş anlaşılan cnm bnm
süper bir rahatlamam olmuştur senin için
o minik kız ne tatlı gerçekten bayılıyorum sarışın kızlara ya süperler
bakalım bizim cimcimeler nasıl olucak
bu arada annenin bahçeside sende tanemde süpersiniz:CüvCüv:

pelin bi tatile daha gidersen sevgi artık ne der bilmiyorum
biz gidemeden sen kaçıncıdan döndün dedi o kadar artık ne yapar bilmiyorum hehehehehe delikafadulden

fundam ne güzel resimler bunlar.. enerjin o kadar güzel ki resimlerine bakarken gülümsedim.. canım allah o gülüşünü eksik etmesin hiç yüzünden..

resimlerin süper funda'cımm..
annenin bahçeside, sarışın kız Güneş'te, Bilge'de Emek'te Tanem ve Sen de hepiniz şahanesinizzz...
birden çok istedim yanında olmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…