2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

sevgimmmm yerim ben senide dilayıda
maaşallah ne güzel olmuşsunuz
bu arada taytında dikkatimden kaçmadı

:))) halim görmesinn ehehehehehe :sm_cool:

elvınaz cok begendım
rabbım saglıklan gıydırmeyıde nasp etsın ınşşşşşşşşşş

Elvinnaz, o çifter çifter ciciler müthişş, inan kanımı kaynattın... iyi günlerde kullansın minikler...

elvinnaz ay ne şekerler ya hepsinden çifter çifter
süper bişey ya insanın ikizi olması
allah hayırlı günlerde sağlıkla sıhhatle giymek nasip etsin
hepsi çok sevimli çok güzel

canım benim çok tşk ederim inan çok güzel bir duygu havuzlu hana gittik inan ürün seçmekten yorulduk tezgahtar soruyo hangi renk olsun pembe hariç her renk aldık
daha eksiklerimiz var kışlıklar çıkmadığı için pamuklu pişama tulum vs biişeyler daha almamaız lazım birde
şu biberonları muhafaza eden bi termos gibi birşey varmış 4 5 biberonu mamalarıyla koyuyormuşsun o ısıyı muhafaza ediyormuş gece kalk mama yap soğut derdi olmayacak inş
beşiklerimiz pusetlerimiz uyku setimiz nevresimlerimiz,banyo küvetimiz büyük bi alışveriş daha bekliyo bizi :)) rabbim herkeze yaşatsın bu tatlı heycanı

Elvinnaz, o çifter çifter ciciler müthişş, inan kanımı kaynattın... iyi günlerde kullansın minikler...

sağol canım gerçekten çok güzel bir duygu sağol canım bütün bebeklerimiz yavrularımız misler gibi iy günlerde sağlıklı sıhhatli giyinsinler inş biz onlara her zaman alırız :)))

Arim, balim oyy masallah Dila Hanima... Koca gobus deme cok tatli cok..

Fundacim cok guzel tatil fotolari.. Ana-kiz pek tatli cikmissiniz.. Dogumdan once ne guzel boyle tatil kacamaklari...

Elvinnaz, canim gule gule kullanin cicilerinizi.. Masaallah ogluslarina ciftter cifter de almak zevkli olsa gerek herseyi.. Bu arada sebamed urunlerini burda da cok tavsiye ediyorlar. Herhade ben de sebamed alicagim bebis icin..

Bu arada bizim burda "baby shower" yapabilecek kadar tanidigimiz-samimi oldugumuz arkadaslar yok. Genelde iyi arkadaslar hep uzaktalar. Hatta hastaneye falan da gelecek kimse yok ben oyle diyeyim;-)) Ama annemle gene de hem hastanede hemsireler falan veririz hem de esim bellki isyerinde dagitir diye ufak tefek susler hazirlayacagiz kismetse.

Evin on bahcesine bebek dogdugunda leylek panosu gibi birsey koyuyorlar. Bebegin ismi, kilosu falan da yazilabiliyor ustune. Oyle birsey koyacagim kismetse on bahcemize. Evin onundeki posta kutumuzun ustune bebek balonlari falan asacagim.. Evin girisini ve icini de susleriz.. Bebek 4-5 aylikken TR ye gelmek istiyoruz annem o zaman mevlutte yapariz dedi. Annemin planlari benimkisinden cok.. Zaten artik telde bile ilk torununu soruyor. MSN ine "cocuk da seviliyor ama torun baska" yazmis;-)) Allahim hayirlisiyla dogsunda torun zevkini tadsin anne-babacigim ins...

evin onune konulan "bebek geldi" panosu

ufak tefek sekerlemeler

Bu suslerin cok cesitlileri var.. biberon, emzik, kagit kutu, cingirak vs seklinde olanlari gibi.. Artik birini secip yapariz.. TR de yapilan suslemelerin yaninda sonuk kaliyordur mutlaka ama burdakiler de boyle iste.. Kapi susunu annem tr den getirecek.. Bir de tul aliriz her yeri susleriz diyoo...

Son düzenleme:
patly canım çok teşekkür ederim.. bizde de telefon görüşmelerinde ilk sorular dila hanım nasıl.. beni bazen hiç sormuyorlar bile.. evin önüne konulacak panoya bayıldım.. keşke bizim evde müstakil olsa bende koysam, çok şeker.. bebek süsleri de çok güzel tatlım.. bizim burda biraz daha basit çalışıyorlar aslında çok fazla yapıldığı için.. seninkiler gayet tatlı.. ay inşallah sağlıkla doğsunlar da bizde doya doya kutlayalım gelişlerini..

Patly ciiim, bu panolara bayıldım ben:))))) leylek olanından hastanede odanın kapısına bile koyabiliriz:)))))) Bebek için hazırlanmış olanını görmedim burada, ama bi leylek biblosu bulup, evde hazırlayacağımız bir bohçayı da ona asarak başarabilirz belki:)))))))

Ben henüz bebek şekeri vb. konularına giremedim... Doğum yaklaşınca bütçeyi kontrol edip, ona göre ayarlama yapacağım kısmet olursa:) bu günlerde işim evi boşaltmak gereksizleri ayıklamak.. Evde işten sıkılınca da çıkıp kızın odasının tülü ve perdesi için fikir edinmeye çalışıyorum.. Henüz tam istediğim gibi bişey bulamadım

Almanya'da da bebek doğduğunda evin balkonuna veya bahçesine leylek asılıyor. Teyzem haftaya Almanya'ya gidiyor, bana bir leylek getirmesini istedim :))) Hastane odasında kapıya süs olarak onu asacağım, sonra da eve döndüğümüzde balkona koymayı düşünüyorum.
Ben tülden hiç hoşlanmam, gelinliğimde de yoktu (terzinin zorla etek altına koyduğu ufak parça hariç). Süsleme olarak da hiç tül kullanmayacağım. Zaten erkek olduğu için herşeyin en sadesini bulmaya çalışıyorum.
Bebek şekerlerini keçeden kendimiz yapacağız. Kundaktaki bebek şeklinde. Şekerleri koymak için Tepe mobilya'dan keçe bir sepet aldım. Yeşil ve krem renklerinde. Şekerler de krem rengi olacak zaten.
Kaan'ın odasında kapıya asmak için teyzem Eminönü'nde bir kapı süs bulmuş. Gene yeşil keçeden bir daire düşünün, üzerinde keçeden hayvanlar yapıştırılmış. Dairenin üst kısmına isim yazabiliyorsun. Çok şirin bir şey. Renk uyumu da bu kadar olur. Biz kendimiz ona benzer bir şey düşünmüştük zaten ama hazırını bulunca çok sevindik. Hemen almış sağolsun. Bu haftasonu resmini çekeyim de size de göstereyim.
Sağım solum önüm arkam Keçe :))) Kaan'cığım sobeeee

Peliiiiin, Tepe deki o keçe sepetlerin turkuaz-krem olanından ben de aldıııım:)))))))))

Fundaa ne güzeller ama değil mi :))) Teyzemle hangisini alacağımızı şaşırdık. Aslında genelde kızlar için daha uygundu ama dayanamadım aldım. benimki krem çitten yapılmış, dikdörtgen. Etrafı yeşil keçe ile kaplı ve üzerine çilek ve papatya yapıştırmışlar.
Papatya en sevdiğim çiçektir. Çilek te bana çok feminen gözükmedi.

evet yaaa, çok sevimliler:)) Benimkinde de çit var kremden... Ve turkuaz sarı yeşil vs.. kelebekler, çiçekler böcekler var çitin üzerindeeee:))) ben aldım, ama ne için kullanacağıma hala karar veremedim:))) Buluruz bişeyler koymak için... Bi de onun yine çitli duvar askısı vardı; minik minik üç tane askı altta, üstü çit, yine çiçekli miçekli bişey... Onu da aldım.. Duvarını şenlendirecek kızımın:))

yaw ben zaten tepe delisiyim.. evimin tüm aksesuarları neredeyse Tepeden.. Çok zevli şeyler getiriyorlar:)) Hele eskiden çok daha zengin çeşit vardı, şimdi azalttılar(

okudum mesajını Esra, ben de sana attım, sen görmedin sanırım
isteğini az sonra yerine getireceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…