2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

patly cim herşey çok güzel kapı süsüde
bebek şekeride verilecek kimse olmasa bile yap şekerim sen 3-5 kişiye dağıtsan bile hatıra olur anı olur ben çok seviyorum böle şeyleri

kızlar bende malum geçen hafta kapalı çarşıdaydım o şeker meker olaylarının toptan yerleri hepsini gezdim e ilerde bunun ticaretini yapmayı düşünüyorum yalovada o yüzden toptancıların hepsini tanıyorum....
baktım beğendim fiir edindim sadece alması kaldı not ettim herşeyini kızımın annemle bilikte gittik hepsinin kartlarını aldım alıcanak sayılarını yazdım ben ağırlaşsam bile annem gider alır eşim gider alır artık odayı halletsem iş sadece ona kalıcak

kızımın odasıda sevimli değil kokoş bir oda olucak sanırım bu gidişlede doğuma 1 hafta kala anca biticek bnm enteresan isteklerim enteresan mobilya seçeniğim zorladı biraz ortalığı e oval yatak istediği içinde tüm tekstil ürünleri dikilme olucak bide onun için kumaş vs paktım

melvlüt içinde dantel ve tül baktım vs....

o gün sabah 11 den akşam 4 e kadar aralıksız gezmişiz bi yemek molası verdik ama gezme işi bittiğinde aman dedik ayaklarımız galiba yok oluyor..

ve en çok şunu anladım bu sektörde sömürü çok kızlar
yani insan evlat olunca herşeyi alası gelio dayanmayıo
ben küçüçük çocuklara ne gerek var o kadar masaraf diye kınardım ayaklarında converse görünce şimdi kızım olsa kot giysede bide altına pembiş converse alsam diyorum

herşey maddiyata bakıyor ben nasıl yetişicez diye biraz karamsarım babamızda herşeyi hallediyor süperman mübarek ehehehekaydirigubbakcemile3 bakalım olucak artık bişiler dayılar ananeler vs kesenin ağzını açmaya hazırım ömrülerinde bnm tarafımdan en çok yolundukları zaman bu olucak herhalde zemuszemus

allh razı olsun kızlar
rabbm saglıklan bebeklrınızı kucagınıza almayıda nasp etsın

bnde hayırlısıylan hamıle kalıp aldıklarımı gobısımı sızınlen paylasmk ıstıyorum can atıyorum can :)))))))))))))))))

yok Esracım, ben örmedim, hazır satılıyo onlar.. minicik minicik çoook şekerler değil mii:))

slm kızlarr hepınızınnn bebeklerınııı ALLAH korusunn vee sızee bagıslasınn ınanınkii öylee ozlemlee ızledımkıı resımlerınızııı anlatamam ben 21 yasındayım ve bebek ıstıyorumm olmuyoo umudumuz tup olacak sanırımm ınsallah ALLAH bızedee tatıtırırr bu duyguyuu RABBİM hepp meleklerınızlee bırlıktee yuzunuzzuu guldursunnn hepinizii tek tekk nazardan saklasınnn bızedee duaa edınn olurmuuu sızın ettıgınızz dualarr kabul olurr meleklerınızın sayesındee ınsallah hepınızee saglıklıı hamılelık kolayy dogunn dılıyorumm ıyı gecelerrr

Arkadaşım; öncelikle özlemini çok iy anlıyorum... Ama sakın umutsuz olma kii; keza daha yaşın çok küçük... 21 yaşşş... O yaşıma dönebilmek için çok şeyler verirdim:))) Ben nerede ise senin iki katı yaşındayım, ve anca Allah kısmet ederse bir yavruya sahip olacağım.. Hayatta herşey Umut etmekle başlıyor, sen de bu başlangıcı yapmışsın zaten..

Tüm arkadaşlarım adına Sana bol şans diliyorum... Duaların için çok teşekkürler.. Bizim dualarımız da tüm isteyenlerle, tüm bekleyenlerle.. Yolun açık olsun.

merhaba ben de 2 tüp 1 aşılama sonrası 43 yaşında doğal hamile kaldım. öncelikle rabbim tüm bebek bekleyenleri sağlıkla vaktinde bebeklerine kavuştursun. tüm isteyenlere de en kısa sürede bebek versin. topiğe bakarken bunu gördüm. acaba böyle bir kese ve hırka nın maliyeti ne kadara çıkıyor şeker hariç? hırkanın üstündeki fiyonk da ayrıca mı satılıyor hırkayma birlikte mi? ben hiç beceremem diye hazır şekerlere bakıyordum ama bu daha yapılabilir duruyor. allah güle güle hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin.

merhaba arkadaslar bı tanıdıgım evınde bebek suslerı sekerlerı vsvs yapıyo ılgılenen arkadaslar varsa facebook sayfasını verebılırım hazır alıs fıyatlarından daha uyguna yapıyor facede gurubuda var yaptıklarını gurup fotograflarına eklıo ordan kodlarına sıparıs vererek alabılıyosunuz ılgılenen arkaslar ozel msj atabılırmı

facebook sayfasını alabılırmıyım

rabbm bızede tatırı ınş en yakın zamndaaaa

Merhabalar... Allah tamamına erdirsin diyerek başlayayım:)))

Bu hırka öylece hazır satılıyor. Yani fiyongu falan üzerinde.. Keseler de dikili hazır... Yapman gereken tek şey keselere ne koyacaksan koyup, bağlayıp, hırkanın askısını iliştirmen...
Bu hırkaları ben EUROFLORA dan aldım.. Diğerleri her yerde var zaten... 12 li paketlerde paketi 13 TL ye satılıyor... keseler de yine 12 li paketlerde, onlarda 5-6 TL civarı idi yanlış hatırlamıyorsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…