- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
okudum mesajını Esra, ben de sana attım, sen görmedin sanırım
isteğini az sonra yerine getireceğim...
okudum canım
allh razı olsunnnnnnnnnnnnn bınlerce kez
hakkını helal et
patly canım çok teşekkür ederim.. bizde de telefon görüşmelerinde ilk sorular dila hanım nasıl.. beni bazen hiç sormuyorlar bile.. evin önüne konulacak panoya bayıldım.. keşke bizim evde müstakil olsa bende koysam, çok şeker.. bebek süsleri de çok güzel tatlım.. bizim burda biraz daha basit çalışıyorlar aslında çok fazla yapıldığı için.. seninkiler gayet tatlı.. ay inşallah sağlıkla doğsunlar da bizde doya doya kutlayalım gelişlerini..
Patly ciiim, bu panolara bayıldım ben:))))) leylek olanından hastanede odanın kapısına bile koyabiliriz:)))))) Bebek için hazırlanmış olanını görmedim burada, ama bi leylek biblosu bulup, evde hazırlayacağımız bir bohçayı da ona asarak başarabilirz belki:)))))))
Ben henüz bebek şekeri vb. konularına giremedim... Doğum yaklaşınca bütçeyi kontrol edip, ona göre ayarlama yapacağım kısmet olursa:) bu günlerde işim evi boşaltmakgereksizleri ayıklamak.. Evde işten sıkılınca da çıkıp kızın odasının tülü ve perdesi için fikir edinmeye çalışıyorum.. Henüz tam istediğim gibi bişey bulamadım
Almanya'da da bebek doğduğunda evin balkonuna veya bahçesine leylek asılıyor. Teyzem haftaya Almanya'ya gidiyor, bana bir leylek getirmesini istedim :))) Hastane odasında kapıya süs olarak onu asacağım, sonra da eve döndüğümüzde balkona koymayı düşünüyorum.
Ben tülden hiç hoşlanmam, gelinliğimde de yoktu (terzinin zorla etek altına koyduğu ufak parça hariç). Süsleme olarak da hiç tül kullanmayacağım. Zaten erkek olduğu için herşeyin en sadesini bulmaya çalışıyorum.
Bebek şekerlerini keçeden kendimiz yapacağız. Kundaktaki bebek şeklinde. Şekerleri koymak için Tepe mobilya'dan keçe bir sepet aldım. Yeşil ve krem renklerinde. Şekerler de krem rengi olacak zaten.
Kaan'ın odasında kapıya asmak için teyzem Eminönü'nde bir kapı süs bulmuş. Gene yeşil keçeden bir daire düşünün, üzerinde keçeden hayvanlar yapıştırılmış. Dairenin üst kısmına isim yazabiliyorsun. Çok şirin bir şey. Renk uyumu da bu kadar olur. Biz kendimiz ona benzer bir şey düşünmüştük zaten ama hazırını bulunca çok sevindik. Hemen almış sağolsun. Bu haftasonu resmini çekeyim de size de göstereyim.
Sağım solum önüm arkam Keçe :))) Kaan'cığım sobeeee
slm kızlarr hepınızınnn bebeklerınııı ALLAH korusunn vee sızee bagıslasınn ınanınkii öylee ozlemlee ızledımkıı resımlerınızııı anlatamam ben 21 yasındayım ve bebek ıstıyorumm olmuyoo umudumuz tup olacak sanırımm ınsallah ALLAH bızedee tatıtırırr bu duyguyuu RABBİM hepp meleklerınızlee bırlıktee yuzunuzzuu guldursunnn hepinizii tek tekk nazardan saklasınnn bızedee duaa edınn olurmuuu sızın ettıgınızz dualarr kabul olurr meleklerınızın sayesındee ınsallah hepınızee saglıklıı hamılelık kolayy dogunn dılıyorumm ıyı gecelerrr
merhaba arkadaslar bı tanıdıgım evınde bebek suslerı sekerlerı vsvs yapıyo ılgılenen arkadaslar varsa facebook sayfasını verebılırım hazır alıs fıyatlarından daha uyguna yapıyor facede gurubuda var yaptıklarını gurup fotograflarına eklıo ordan kodlarına sıparıs vererek alabılıyosunuz ılgılenen arkaslar ozel msj atabılırmı
slm kızlarr hepınızınnn bebeklerınııı allah korusunn vee sızee bagıslasınn ınanınkii öylee ozlemlee ızledımkıı resımlerınızııı anlatamam ben 21 yasındayım ve bebek ıstıyorumm olmuyoo umudumuz tup olacak sanırımm ınsallah allah bızedee tatıtırırr bu duyguyuu rabbim hepp meleklerınızlee bırlıktee yuzunuzzuu guldursunnn hepinizii tek tekk nazardan saklasınnn bızedee duaa edınn olurmuuu sızın ettıgınızz dualarr kabul olurr meleklerınızın sayesındee ınsallah hepınızee saglıklıı hamılelık kolayy dogunn dılıyorumm ıyı gecelerrr
merhaba ben de 2 tüp 1 aşılama sonrası 43 yaşında doğal hamile kaldım. öncelikle rabbim tüm bebek bekleyenleri sağlıkla vaktinde bebeklerine kavuştursun. tüm isteyenlere de en kısa sürede bebek versin. topiğe bakarken bunu gördüm. acaba böyle bir kese ve hırka nın maliyeti ne kadara çıkıyor şeker hariç? hırkanın üstündeki fiyonk da ayrıca mı satılıyor hırkayma birlikte mi? ben hiç beceremem diye hazır şekerlere bakıyordum ama bu daha yapılabilir duruyor. allah güle güle hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?