2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

bee okudunmu canımmmmmm
canım benim okumam mı hiç.. Dün akşam da hepimiz için dua ettim.. Allah hepimizin dileğini, dualarını kabul etsin inşallah..
ay güzelim daha çok gençsin... Ne güzel...allah inşallah sanada bu günleri tez zamanda gösterir tatlım..
Güzle dileklerin için de çok teşekkkür ederiz..

ay süpersin deniz.. Senin gibi mucize yaşayan arkadaşlara öylesine seviniyorum ki.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
ilgin için çok teşekkür ederiz.. Adresi benimde özelime atarsan çok sevinirim... Gerçi ben kendim yapmayı düşünüyorum ama.. En azından fiyatları hakkında bilgim olur...

hakkınızı helal edınnnnnnn
allh razı olsun
rabbım kabul etsın ınşşşşşşşşş

Amanda aman gelin kaynana pek hoşsunuz.. Pelin göbüşte almış başını gitmiş bu arada...

pelinciiim, oda sticerların çok şirin olmuş:) Mobilya ya bişey demiyorum, zaten benim de seçimim buuuu:)))))
Şifonyer olarak ben alçak olanı aldım.. 5 çekmeceli olan vardı ya.. onu.. Bi de bizim dolabımız üç kapı, e malum kız olunca süslü minik anca sığar içine:)))))) Kulpları da hani fuşya şeffaf çiçek vardı, ondan seçtik.. Neyse, kısmet olursa bizimkini de görürsünüz:)))))

Güle güle, iyi günlerde, sağlıkla kullansın KAAN bebek... ellerinize sağlık:))

Teşekkürler kızlar, cidden odamız içime sindi, gidip gelip bakıyorum
Genelde az ve sade mobilya severim. Bu odada da aynısını istemiştim.
Funda'cım Tepe'yi hemen ara bence, gelip kurup yerleştirip gidiyorlar. Bizimki 1 saatte bitti. Pazartesi sabah aradım, Salı sabah getirdiler. 4 usta falan geliyor, hemen hallediyolar. Dediğin gibi eşyalar konunca süslemesi daha rahat oluyor.
Ben de 3 kapılı dolap düşünmüştüm ama yüksek şifonyeri beğenince gerek yok dedim. Hem erkek çocukların eşyası da kıza göre az oluyor. Kızların sırf aksesuarları yeter o çekmeceleri doldurmaya :)))

canım maşallah odanız pek bi cici olmuş benim oğluşum da 25 haftalık biz de oda hazırlıklarına başladık... stickerlarına bayıldım ben bakındım biraz hep disney kahramanları var... seninkiler çok doğal olmuş tavuklar civcivler inekler filan tam sevimli bi çiftlik havası oluşmuş duvarda...stickerlarını nereden aldığını öğrenebilir miyim acaba...bebeğin sağlıklı günlerde kullansın odasını ve odasından hep gülücük sesleri duyulsun inşallah canım.

Sevgili kukuleta, sticker "Funtosee" marka. www.funtosee.com sitesinden öncelikle tema beğenebilirsin.
Satın almak için ise en uygun fiyata bebekchik.com adresinde. 1 günde elinde oluyor ve kargo ücretsiz. E-bebek'te de satıyorlar ama 10 TL fark var. Biz çok memnun kaldık ve yapıştırırken eşimle çok eğlendik. Odayı boyamadan önce karar verirsen daha da güzel oluyor.
Umarım siz de memnun kalırsınız...

Pelin, hemen ararım Tepeyi aramasına da; Tanemin olan odada şimdi bir köşe takımı var.. onun sökülüp arka odaya geçmesi lazım.. Eşim ağır kanlılıktan bi türlü yapamadı(( Acaba tepedeki görevliler yapar mı ki?? İki vida söküp, köşeyi ayırıp arka odaya alacaklarçç Rica etsem yaparlar mı sence

pelincim odanız çok şeker olmuş sende öle .Allah hayırlısı ile önce sağlıklı bi şelilde oğlunu kucağına almayı nasip etsin odasında huzurlu sağlıklı bol uykulu günler geçrisin inş
stekerler bayıldım çok hoş olmuş nerden aldın ?

pelin maaşalah canım kaanım odası tamamdır:lepi:
güle güle kullanın opuyorumnanaktan
bu arada duvardaki kolon mı kiriş mi ne hep karıştırırım stickerıda hiç bozmamışa.s

allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin cnm:CüvCüv:

odanız cok gusel olmus ayy bayıldım hele duvarlara senın gobısıne vede bluzuna :))))))))))

maşşşşşşşşşşşş bınlerce kezzzzz

rabbm bızede gostersın kızlar duanızı eksık etmeyın

tup ıcın bnde semınere gıdıorum haftaya cok heyecanlıyım
sımdı adetlıyım dıger adettede galıba tedavıye baslarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…