canım benim okumam mı hiç.. Dün akşam da hepimiz için dua ettim.. Allah hepimizin dileğini, dualarını kabul etsin inşallah..bee okudunmu canımmmmmm
ay güzelim daha çok gençsin... Ne güzel...allah inşallah sanada bu günleri tez zamanda gösterir tatlım..slm kızlarr hepınızınnn bebeklerınııı allah korusunn vee sızee bagıslasınn ınanınkii öylee ozlemlee ızledımkıı resımlerınızııı anlatamam ben 21 yasındayım ve bebek ıstıyorumm olmuyoo umudumuz tup olacak sanırımm ınsallah allah bızedee tatıtırırr bu duyguyuu rabbim hepp meleklerınızlee bırlıktee yuzunuzzuu guldursunnn hepinizii tek tekk nazardan saklasınnn bızedee duaa edınn olurmuuu sızın ettıgınızz dualarr kabul olurr meleklerınızın sayesındee ınsallah hepınızee saglıklıı hamılelık kolayy dogunn dılıyorumm ıyı gecelerrr
ay süpersin deniz.. Senin gibi mucize yaşayan arkadaşlara öylesine seviniyorum ki.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..merhaba ben de 2 tüp 1 aşılama sonrası 43 yaşında doğal hamile kaldım. öncelikle rabbim tüm bebek bekleyenleri sağlıkla vaktinde bebeklerine kavuştursun. Tüm isteyenlere de en kısa sürede bebek versin. Topiğe bakarken bunu gördüm. Acaba böyle bir kese ve hırka nın maliyeti ne kadara çıkıyor şeker hariç? Hırkanın üstündeki fiyonk da ayrıca mı satılıyor hırkayma birlikte mi? Ben hiç beceremem diye hazır şekerlere bakıyordum ama bu daha yapılabilir duruyor. Allah güle güle hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin.
ilgin için çok teşekkür ederiz.. Adresi benimde özelime atarsan çok sevinirim... Gerçi ben kendim yapmayı düşünüyorum ama.. En azından fiyatları hakkında bilgim olur...merhaba arkadaslar bı tanıdıgım evınde bebek suslerı sekerlerı vsvs yapıyo ılgılenen arkadaslar varsa facebook sayfasını verebılırım hazır alıs fıyatlarından daha uyguna yapıyor facede gurubuda var yaptıklarını gurup fotograflarına eklıo ordan kodlarına sıparıs vererek alabılıyosunuz ılgılenen arkaslar ozel msj atabılırmı
Teşekkürler kızlar, cidden odamız içime sindi, gidip gelip bakıyorum
Genelde az ve sade mobilya severim. Bu odada da aynısını istemiştim.
Funda'cım Tepe'yi hemen ara bence, gelip kurup yerleştirip gidiyorlar. Bizimki 1 saatte bitti. Pazartesi sabah aradım, Salı sabah getirdiler. 4 usta falan geliyor, hemen hallediyolar. Dediğin gibi eşyalar konunca süslemesi daha rahat oluyor.
Ben de 3 kapılı dolap düşünmüştüm ama yüksek şifonyeri beğenince gerek yok dedim. Hem erkek çocukların eşyası da kıza göre az oluyor. Kızların sırf aksesuarları yeter o çekmeceleri doldurmaya :)))
canım maşallah odanız pek bi cici olmuş benim oğluşum da 25 haftalık biz de oda hazırlıklarına başladık... stickerlarına bayıldım ben bakındım biraz hep disney kahramanları var... seninkiler çok doğal olmuş tavuklar civcivler inekler filan tam sevimli bi çiftlik havası oluşmuş duvarda...stickerlarını nereden aldığını öğrenebilir miyim acaba...bebeğin sağlıklı günlerde kullansın odasını ve odasından hep gülücük sesleri duyulsun inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?