2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

buarada ben cvp vereyim hanzade izmirde bu işin ticaretini yapıyor. ogördüğün örgülerin hepsini kendi yapıyormuş. bende sipariş verdim. yelek, babet patik ve şapka:)) yarın elimde olucak kargosu...sabırsızlıkla bekliyorum.

<script src='http://img202.imageshack.us/shareable/?i=04112010102.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

benişin iyi günlerde kullansın inşallah çok güzel bir oda takımı olmuş bende bunun beyazından almayı düşünüyorum fakar ücreti nekadar nettenmi satın aldınız yoksa bayidenmi cevaplarsanız sevinirim....

ya cevap verecek kimse yokmu

çok güzelmiş aşallah. bizede nasıp eder inşallah kimse bana cevap vermiyo sanki 2010 kadınları hepsi hamilemi ya

tşk ederim tatlım eşim netten buldu burayı ümraniyede mazası var biz gittik ordan aldık bize 1.420 milyona geldi oda takımı peşin para aldık taksitle bayag pahalı bun oda takımında indirim varmış yüzde yüz mdf bak sana linkini atım bir bak istersen ok
Belis DoÄ&#376;a Büyüyebilen Bebek Odası
bu linkten bakabilirsin cnm
çok güzelmiş aşallah. bizede nasıp eder inşallah kimse bana cevap vermiyo sanki 2010 kadınları hepsi hamilemi ya
hoş geldin cakir44 tşk ederim rabbim tez zamanda sanada hayırlı ve saglıklı bir evlat versin aminn evet cnm hamile hepimiz tüp bebek yöntemiyle hamileyizz

canim bu topic biraz yavastir, 2010 aralik ve 2011 ocak'ta tup bebek yontemiyle anne olacak arkadaslar bu topic'te bebeklerimiz icin aldigimiz yaptigimiz seyleri birbirimizle paylasiyoruz, o yuzden bu topic o kadar canli degildir, diger topiclerde konusup burada kiyafet mobilya, bebek susleri vesaire resimleri paylasiyoruz sadece.

odamızın yeni kurulmuş halini göndermeye çalışıyorum. imagesnack sayfa hatası veriyor. diğer resimleride sırayla göndermeye çalışıyorum.

odanız mükemmel olmuş çok ama çok beğendim bende yapmayı çok isterdim böle bi oda ama evim iki artı bir allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin yavrunu

odanız mükemmel olmuş çok ama çok beğendim bende yapmayı çok isterdim böle bi oda ama evim iki artı bir allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin yavrunu

teşekkür ederim canım. daha güzeli sizin olur inşallah.
tam bitmedi halımız ve uyku setimiz vs. eksik onlarda geldimi ve tabiki bebişde geldimi tam olucak.

canııım maşallah cok guzel olmuş cok ferah bi oda olmus allah gule gule kullanmayı nasıp etsın kelebeklerde maşallah cok yakışmış çok çok hoşuma gıttı ılerıde oglun olursa bır ıkı tanede balıklı objeler kullanırsın beyaz olması cok ii olmus canım

sağol canım benim. Allah söyletti herhalde inşallah ikinci oğlan olurda ozaman birkaç mavi serpiştiririz odaya. ayyy iki bebek birden negüzel olur. daha birinciyi almadan kucağıma ikincinin hayali...:))

nalancım çok güzel bir oda olmuş.. kelebekleri çok severim ben.. çok yakışmış herşey birbirine.. gönlüne sağlık.. allah güle güle büyümeyi nasip etsin odasında inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…