slm ben yeni katıldım bura ya
benişin iyi günlerde kullansın inşallah çok güzel bir oda takımı olmuş bende bunun beyazından almayı düşünüyorum fakar ücreti nekadar nettenmi satın aldınız yoksa bayidenmi cevaplarsanız sevinirim....
ya cevap verecek kimse yokmu
tşk ederim tatlım eşim netten buldu burayı ümraniyede mazası var biz gittik ordan aldık bize 1.420 milyona geldi oda takımı peşin para aldık taksitle bayag pahalı bun oda takımında indirim varmış yüzde yüz mdf bak sana linkini atım bir bak istersen okbenişin iyi günlerde kullansın inşallah çok güzel bir oda takımı olmuş bende bunun beyazından almayı düşünüyorum fakar ücreti nekadar nettenmi satın aldınız yoksa bayidenmi cevaplarsanız sevinirim....
hoş geldin cakir44 tşk ederim rabbim tez zamanda sanada hayırlı ve saglıklı bir evlat versin aminn evet cnm hamile hepimiz tüp bebek yöntemiyle hamileyizzçok güzelmiş aşallah. bizede nasıp eder inşallah kimse bana cevap vermiyo sanki 2010 kadınları hepsi hamilemi ya
çok güzelmiş aşallah. bizede nasıp eder inşallah kimse bana cevap vermiyo sanki 2010 kadınları hepsi hamilemi ya
odanız mükemmel olmuş çok ama çok beğendim bende yapmayı çok isterdim böle bi oda ama evim iki artı bir allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?