Funda'cım hepsi birbirinden güzel, odası, eşyaları, cicileri.. Tanem çok şanslı :)))
Fundaaaaaaaammmmmmm herşeyi ama herşeyii çoook güzell olmuş Tanem'in...inanıllllmaz beğendik bendee eşimde...ellerine emeklerine sağlık...o yastıklar, perdeler, dolap içi örtülerin harika...
kıyafetleri zaten çook zevkli...en güzel günerinde sağlıkla kullansın kızım..
Sağol Merveciiiiiim:)))) Daha iyileri, en güzelleri sizin olsuuuun:) Cilveloşumu sev benim için:)
Teşekkür ederiz Nalancımm:) Valla evde olmanın avantajı aslında.. Çalışırken olsaydı Tanem, ben de yapamazdım ... Ama evde vakit bol, ve inan ben bu yaşa kadar bu kadar dikiş dikmiş biri değilim:) Resmen kendimi aştımherşey çok güzel olmuş çok beğendim fundacım ellerine sağlık. iyigünlerde kullanman dileğiyle.
buarada siz becerikli annelere imreniyorum. insanın kendi elinden gelmesi bambaşka güzel oluyor... ne mutlu size.
Oy cilveloşuma beniiiiim:)))))))) Anlıyolar Merveee, belki ne dediğini değil ama, onla konuştuğunu anlıyolar:)ay inan funda Tanem'in odasına bakıyorum cilveloş pıtır pıtır...Dedim gördünmü kızım Tanem kardeşinin odasını annesi ne cici şeyler yapmış ellerine sağlık..İnmazsın funda resmen cevap veriyor sanki bi çaktı karnıma sanki gördüm dermiş gibi....
funda kıyafetlere bayıldım.. o kiraz kiraz yeleğini sevsinler onun... duvar lambası da tavşanlarda çok güzel.. çok huzurlu bir oda olmuş.. ellerinize sağlık..
özlemciğim bizim ki bi arı sırtında sepeti var içinde de tülü ve çikolatasımervecim şimdiden çok şık duruyor. bitmiş halini hayal edebiliyorum. ellerine sağlık. yatak çok hoşuma gitti. çok değişik. bitmiş halini hatta ençokta şekerlerinizi çok merak ediyorum. çünkü şekerleri kendim yapmayı çok istiyorum ama biraz sizden kopya almam lazım. benim el becerim hiç yoktur çünkü. ama çokda heves ediyorum uğraşarak yapmak istiyorum. oyüzden merakla bekliyorum.
saol cnm teşekkür ederizMervee; çok güzel olacak beşiğiniz... Şimdiden ellerine sağlık tatlım.. Merakla bekliyorum inan:))) gelin yatağı gibi olacak cilveloşun yatağı:))) Allah o günlerini de nasip etsin:)
mervem tam bir cilveloş beşiği olucak bu yaw.. ellerine sağlık.. allah güzel güzel uyumayı nasip etsin kızçemize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?