2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

Funda'cım hepsi birbirinden güzel, odası, eşyaları, cicileri.. Tanem çok şanslı :)))

Çok teşekkür ederiz Pelin Teyzesii:))) Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince yapmaya çalıştık.... Bebeklerimizin hepsi çooook şanslı zaten... Hepsi çok istenen, çoook özlenen bebekler çünkü:))) Ne yapsak az...

Fundaaaaaaaammmmmmm herşeyi ama herşeyii çoook güzell olmuş Tanem'in...inanıllllmaz beğendik bendee eşimde...ellerine emeklerine sağlık...o yastıklar, perdeler, dolap içi örtülerin harika...
kıyafetleri zaten çook zevkli...en güzel günerinde sağlıkla kullansın kızım..

Kuzuuuuum beniiiim, teşekkür ederiiiz:)))) Sen getir Derin kızımı Funda teyzesine, Tanem le beraber uyusunlar orada:)))))) cicileri zaten hiiiç sölemiyorum, ortak olan çoook

herşey çok güzel olmuş çok beğendim fundacım ellerine sağlık. iyigünlerde kullanman dileğiyle.
buarada siz becerikli annelere imreniyorum. insanın kendi elinden gelmesi bambaşka güzel oluyor... ne mutlu size.

Sağol Merveciiiiiim:)))) Daha iyileri, en güzelleri sizin olsuuuun:) Cilveloşumu sev benim için:)

ay inan funda Tanem'in odasına bakıyorum cilveloş pıtır pıtır...Dedim gördünmü kızım Tanem kardeşinin odasını annesi ne cici şeyler yapmış ellerine sağlık..İnmazsın funda resmen cevap veriyor sanki bi çaktı karnıma sanki gördüm dermiş gibi....

funda kıyafetlere bayıldım.. o kiraz kiraz yeleğini sevsinler onun... duvar lambası da tavşanlarda çok güzel.. çok huzurlu bir oda olmuş.. ellerinize sağlık..

Teşekkür ederiz Nalancımm:) Valla evde olmanın avantajı aslında.. Çalışırken olsaydı Tanem, ben de yapamazdım ... Ama evde vakit bol, ve inan ben bu yaşa kadar bu kadar dikiş dikmiş biri değilim:) Resmen kendimi aştım
Oy cilveloşuma beniiiiim:)))))))) Anlıyolar Merveee, belki ne dediğini değil ama, onla konuştuğunu anlıyolar:)
funda kıyafetlere bayıldım.. o kiraz kiraz yeleğini sevsinler onun... duvar lambası da tavşanlarda çok güzel.. çok huzurlu bir oda olmuş.. ellerinize sağlık..

CANIIM; çok teşekkür ederiiizzz:)

Kızlar şimdi pek birşeye benzemiyor ama bu çatıdan tül sarkadacak ve uçları işlemeli fransız danteli olacak lastikli çarşafınıda diktim onun dışında da birde kapak örtüsü olacak kızımın yine şantuk kumaştan ve dantelli ağır malzeme olan ama sade bi takım olacak bittiğinde öle danteller fırfırlar var diye kro bişey olacak sanmayın bitince sizde beğeneceksiniz inşallah şimdi bugün yalovaya geçince başayacağım kendimi yormadan kalanını dikmeye bayramdan sonra şifonyerimiz ve dolabımız gelecek...daha tülü ve fonu var miniğimin yavaş yavaş olacak herşey artık stres yapmıyorum yetiştiği kadar yetişmezse mevlüte kadar olur zaten bişiler

mervecim şimdiden çok şık duruyor. bitmiş halini hayal edebiliyorum. ellerine sağlık. yatak çok hoşuma gitti. çok değişik. bitmiş halini hatta ençokta şekerlerinizi çok merak ediyorum. çünkü şekerleri kendim yapmayı çok istiyorum ama biraz sizden kopya almam lazım. benim el becerim hiç yoktur çünkü. ama çokda heves ediyorum uğraşarak yapmak istiyorum. oyüzden merakla bekliyorum.

Mervee; çok güzel olacak beşiğiniz... Şimdiden ellerine sağlık tatlım.. Merakla bekliyorum inan:))) gelin yatağı gibi olacak cilveloşun yatağı:))) Allah o günlerini de nasip etsin:)

mervem tam bir cilveloş beşiği olucak bu yaw.. ellerine sağlık.. allah güzel güzel uyumayı nasip etsin kızçemize..

özlemciğim bizim ki bi arı sırtında sepeti var içinde de tülü ve çikolatası
minik bir ağacımız var hastanede onun dallarında duracak arılarımız birde arılı sepetimiz var malzemeler hazır ben sadece tüle çikolatasını sarıp hazırladım eşimle
birde loğusa şerbeti kadehlerimizin bacak kısımına organzeden fiyonk yapıp simli kalp koyduk
bitmiş hallerini falan hepsini toplu koyacağım bayramda sonra bitecek inşallah bayağı gecikti zaten
Mervee; çok güzel olacak beşiğiniz... Şimdiden ellerine sağlık tatlım.. Merakla bekliyorum inan:))) gelin yatağı gibi olacak cilveloşun yatağı:))) Allah o günlerini de nasip etsin:)
saol cnm teşekkür ederiz
ben baştan peri minik prenses odası gibi oda istiyordum öle olacak inşallah
amin cnm hepimize mürvetlerini göstersin yavrularımızın ama ben daha düşünemiyorum bile karnımdan çıktığını :)

mervem tam bir cilveloş beşiği olucak bu yaw.. ellerine sağlık.. allah güzel güzel uyumayı nasip etsin kızçemize..

aaaaaaaaaaaa demek kızımın imajına uygun bir yatak bak bu hoşuma gitti sorma sevgi bitsin çok değişik bişey olacak inşallah tam zillime göre olacak istediğim gibi.....cilveloş yatağı sevdim bunu :90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…