ya aslında onlar hayatımıza girdiği an en çirkin şeyleri bile güzelleştirecekler.. o andan itibaren, yok şekeri yok kapı süsü falan hiçbirşeyi gözümüz görmücek..
kızıma yiğenim hırka pantolon takım almış.. o kadar cici bişiyki.. odasının kapısına astım.. gidip gelip kızımı onların içinde hayal ediyorum.. bak diyorum babası kızımız bunları giycek, bize cilve yapıcak.. göz göze geliyoruz.. bakıyorum hemen gözleri doluyo, e ben hep dolu dolu gözlerle geziyorum zaten.. o kadar çok korkuyorum ki aksi bişiy olucak bu mutluluğumuz yarım kalıcak diye.. o zaman işte gözüm bişiy görmüyo.. yok odaymış, yok beşikmiş.. alırım kuzumu koynumda yatırırım diyorum..
merveciim yatak çokk güsel olmuş..
bence böyle de çok güsel daha eklemeler yapacakmışsın çok daha güsel olacak demek ki..istediğin gibi küçük prenses yatağı olacak..ellerine sağlık seninde çok imreniorum sizlere herşeyi kendiniz dikip hazırlıorsunuz emeklerinize sağlık..
sağol tatlım dikilmiş alınmış hepsi gönlümüzden geçenler seninkilerde harikaydı sen dikmişsin hazır almışsın hiç önemi yok...
sende bebeğine çok daha bilinçli bir yaklaşımda olacaksın aldığın eğitim gereği buda imrenilecek bişey mesela...
hepimiz kendimizce onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz
mervecim şimdiden çok şık duruyor. bitmiş halini hayal edebiliyorum. ellerine sağlık. yatak çok hoşuma gitti. çok değişik. bitmiş halini hatta ençokta şekerlerinizi çok merak ediyorum. çünkü şekerleri kendim yapmayı çok istiyorum ama biraz sizden kopya almam lazım. benim el becerim hiç yoktur çünkü. ama çokda heves ediyorum uğraşarak yapmak istiyorum. oyüzden merakla bekliyorum.
saol tatlım teşekkür ederim amin inşallahmervecim eline sağlık şimdiden cok guzel olmus canım cilveloş hanım güle güle saglıklı gunlerde kullanır ınsallah
doğru söylüyorsun aslında bilmek ve uygulamak heleki çocuğuna zor olsa gerek acemililk falan derken bizde onlarla büyüyeceğiz galibatatlımm olur mu öyle şey..
inan bana anne olmanın eğitimle falan hiç ilgisi yok bence..(teoriyi pratiğe geçirmek çok zor:):)
hepimiz elimizden geldiğince o ilk çaylak halimizlebirbirimize soraa sora anne olmaya çalışacağız:)
teşekkür ederiz teyzesi demek kızımın yatağını beğendinmervecim çokk güzel şıkır şıkır bi yatak olmuş tam süslü kız yatağı
bende kızım olsun istiyorummmmmmmm
oğlanlar bi doğsun birde kız doğurcam bakın görün
sağlıklı mutlu günlerde yatsın cilveloşunuz inşşş
mervecim ellerine sağlık çok güzel görünüyor. valla bravo size benimde elimden gelse keşke.
sevgicim bizde aynen sizin gibiyiz. o küçücük çorapları az öpmedik eşimle:))
canım ilk şeker örneğini ben koYmuştum galiba tekrar koyayım dedim:) bu akşamda etiketini hazırlayıp kestik. ufak bir renkli nazar boncuğu var sonra kızımızın adı soy adı altında doğum tarihi.
mervecim ellerine sağlık çok güzel görünüyor. valla bravo size benimde elimden gelse keşke.
sevgicim bizde aynen sizin gibiyiz. o küçücük çorapları az öpmedik eşimle:))
canım ilk şeker örneğini ben koYmuştum galiba tekrar koyayım dedim:) bu akşamda etiketini hazırlayıp kestik. ufak bir renkli nazar boncuğu var sonra kızımızın adı soy adı altında doğum tarihi.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html buda erkek anneleri için linki tıklayın...bebeklere mutlaka lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?