2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

bi de bu hırka var .. şu an hepsi örme aşamasında ... beyaz battaniyesi bitti... diğer battaniyeye başladı anneannesi :hulya::hulya::hulya:

Eklentiler

• $4444444444444.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 88
kızlar .. bi de bu yeleğimiz var .. ama mavi minik düğmelerle süsleyeceğim .. erkek olduğu içn pembe pembe güller koyamam ...

Eklentiler

• $adsız.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 72
Names çok güzel şeyler yapmışsınız ya :hulya:Güle güle kullanın inşallah

names harika seylerrrr..güle güle giydirmek nasip olsun canim..
o beyaz hirkadan annemde basladi..:hulya:
bizim ufakligin yelekleri falan bitmis tamamen..
bakalim türkiyeden gelince bende eklerim fistiklar..

Names çok güzel şeyler yapmışsınız ya :hulya:Güle güle kullanın inşallah

amin canım ... inşallah ...sizinkileri de en yakın zamanda bekliyorum .... bi de hani şu alacak listemiiz oluşturulacak ya ... mesela bebek arabası .... herkes marka tavsiyesinde bulunsa da benim gibi acemiler biracıcık hazıra konsa :bbo: ...

names harika seylerrrr..güle güle giydirmek nasip olsun canim..
o beyaz hirkadan annemde basladi..:hulya:
bizim ufakligin yelekleri falan bitmis tamamen..
bakalim türkiyeden gelince bende eklerim fistiklar..

aaa bir örnek olacaklar yani (nasipse).... ay sorma yelek dedin de aklıma geldi ... kayınvalidem 2 adet sarı yelek almış .... annem de tesadüfen 2 sarı yelek örmüş daha şimdiden 4 tane sarı yeleği oldu ... ikisine de artık sarı bişi almasınlar diye tenbihledim vereliniortak düşünsenize ... ben bebişimin kıyafetini değiştiriyorum değiştiyorum yelek hep aynı gibi ....

ayyy hepsi harika kızlar bunların ne kadar tatlılar ya minicik şeyler,güle güle giymek nasip etsin inşallah allah,bende 3 parça bişey almıştım lcw den bebiş için eşimde geçen bornoz takımı almış ama en komiğide yeni doğan ultra prima almış yaa kaydirigubbakcemile3 cicilerimizin resimlerini koyarım en kısa zamanda

arkadaşlar bende kızımın ilk kestiğim saçını hamile olduğunu öğrendiğim testini ilk hastanede giydiği kıyafeti sakladım şuan 2inciye hamileyim nasipse aralıkta...

namescim sanırım bunlar netten
annen aynılarını mı örüyo
çok güzeller.
bende gösteriom anneme anneme ama örek olmdan öremem dio.
güle güle giydir sağlıklı günlerde inşallah.

sporsatrcım seninkileri de bekliyoruz en kısa zmanda.

names hepsi cok guzel, insallah gule gule giydirmek nasip olur hepimize...

bende netten bi kac model buldum orecem ama biraz daha zaman gecsin diyorum, modellere bakip hadi basla diyo bi yanim bu yuzden daha yunleri almadim alirsam gece gunduz orerim :hulya:

namescim sanırım bunlar netten
annen aynılarını mı örüyo
çok güzeller.
bende gösteriom anneme anneme ama örek olmdan öremem dio.
güle güle giydir sağlıklı günlerde inşallah.

.

evet canım netten ... renkli çıktılar alıyorum...birlikte renk seçiyoruz.. annem de kağıttan baka baka örüyor... tabi ellerinde örnek olsa kolay oluyor ama... senelerden beri ördüğü için ilmek sayılarını göz kararı tutturuyor artık ... teşekkür ederiz...

arkadaşlar bende kızımın ilk kestiğim saçını hamile olduğunu öğrendiğim testini ilk hastanede giydiği kıyafeti sakladım şuan 2inciye hamileyim nasipse aralıkta...

Zuhal bende saklıyorum testi, aralık annesi olacaksan listemize ve sohbet topiğimize de bekleriz:lepi:

amin canım inş...

Names, çok güzel herşey güle güle kullansın inşallaaahhkaydirigubbakcemile5

Zuhal bende saklıyorum testi, aralık annesi olacaksan listemize ve sohbet topiğimize de bekleriz:lepi:

Names, çok güzel herşey güle güle kullansın inşallaaahhkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım ... daha alınacaklara başlamadık ... örülecekler zaman alıyor diye ... örgülerle başladık bakalım .. Allah sağlık versin de ... ben de ilk olarak ( dondan sonra kaydirigubbakcemile3 ) albüm almak istiyorum ... üzerinde mavi mavi patikler vardı .. çok şirindi ...

biz daha hiç bişi almadık bebişimize. daha cinsiyeti belli olmadığı için. bi belli olsun yavaş yavaş başlıcaz artık. doldurmak istiorum her yeri bebek eşyalarıyla:ecrin_bebek:

ben topigi yeni goruyorum
hayirli olsunn topigimiz
bende daha bisey almadim
ama annem ve ablam baya biseyler ormus
kis bebegi olacagi icin orgu cok iyi olur

kızlar ben de haftasonu annemdeydim, onun ördüklerinin ve aldıklarının resmini yarın ekliycem inşallah, şu an kablomuzu bulamıyorum, yarın kurcalar atarım bilgisayara :)

ve işte bizim cicişlerimiz, annenemizin aldıkları ve ördükleri, daha örgü bi ton şey var ama hepsinin resmini çekemedim.

Eklentiler

• $S7301238.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $S7301239.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…