2010 Aralık Anneleri

her gittiğim yerde nett başına oturup sizi yoklarım kızlarr aklım sizde kalcakkk opuyorumnanaktan
kocamı kandırırsam net baglatırım net baglatırsan benle ilgilenmezsin net in başından kalkmazsın diyoo adamcaz o yüzden baglatmıyo alsanaalsanasmile

canimm kandirmaya calis sen kocisini yerimseniben
evde patlarim,hamileligimi takip etcem falan de,ki zaten yalanda degil..
bilgisayar olmasa acaba nasil gecerdi zaman boshayallersmile

selam hanimlar nasilsiniz?? Ben cok kötüyüm listeden silebilirsiniz beni:(:(
Bir haftadir hastahanede yatiyordum ve sonunda dün öglen kürtaj oldum bebisimi kaybettim...mafoldumben

e o zamana kadar neler çıkıcak bakalım

ne tuaf dimi içinde kıpırdayan bişey var ve sen hissetmiyosun evde keşke usg olsa hep baksak seyretsek

BEBISKOMMM nihayet geldin canimm...
bikac defa yazdim nerelerde bu kiz diye ama ses cikmadi..
nerelerdesin canim sen?
hersey yolunda insallah?

inş. kızlar yaa pzt 4 te randevum minik kesyi gördmüştük birdaha çağırdı
büyüdüğüne bakmak için allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin
progestan kullanan var mı kızlar ben kullanıyorum
rahim kalınlığın biraz ince gibi dedi takviye verdi bana
Canım benim lekelenmelerim olduğu halde vermedi progestan elevit dışında hiç bişey kullanmıyorum şu anda..

Bir haftadir hastahanede yatiyordum ve sonunda dün öglen kürtaj oldum bebisimi kaybettim...mafoldumben

neden ya neden böle oldu cnmmmm çokkkkkk üzüldümmm sesin çıkmıyodu hep daha geçen gün kulaklarını çınlattık offf yaaaa

yapmaaa mafoldumben
23 nisandan bu yana gelmedigini görünce merak etmistim ama aklima hep iyi seyler getirmistim.. :çok üzgünüm:
cok cok cok üzüldüm canim yaa mafoldumben
Allahim en kisa zamanda saglikli bir bebek göndersin sana insallah :Saruboceq:

hsuren, pandamm, cibeldemiroglu, baldiranli, anego, ersasu, sezen10, gizemli83
günaydın canlarım
hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip
etsin olmayan herkesede bu duyguyu tattırsın
pıt pıtları duyan arkadaşlar gözünüz aydın
darısı bizlere inş.

Amin amin amin :))

günaydin kizlarr hihoyyyt

günaydın!

kızlar kan verdim geldim şimdi öğleden sora da sonuçları göstercem doktoruma inşallah yolundadır herşey

Ne için kan vermiştin? Hadi inşallah herşey yolundadır ;)

günaydın kızlarrrr
bugun akşam doktor kontrolum var çok heycanlıyım inşallah görürüm bebişimi
evet canım benim kontrolüm akşam işten izin alamıom die akşama randevu alıorum gerçi bugun son iş günüm allah izin verirse seninkine az kalmış akşamı nası etcem ben walla bilmiorum hemen hbr ver bize ben size belki hemen yazamam evde net yok ama annemlerde falan girdikçe size ayrıntılı hbr verrim çok özlicem sizleri ayrıca çokda merak etcem her fırsatta girmeye çalışcam beni unutmayın olurmuu :a015:

Günaydın, bize en kısa sürede haber ver canım, merak ederiz seni. Ben eminim sen eve internet bağlattırırsın kaydirigubbakcemile3

inş. kızlar yaa pzt 4 te randevum minik kesyi gördmüştük birdaha çağırdı
büyüdüğüne bakmak için allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin
progestan kullanan var mı kızlar ben kullanıyorum
rahim kalınlığın biraz ince gibi dedi takviye verdi bana

Bende kullanıyorum, rahim içinde çok az bi kanama olmuş. Doktorum onu görünce günde 3 tane içmemi söyledi. Yalnız progestan kullanan arkadaşlar araç kullanmasınlar, prospektüsünde dikkat edin falan yazıyor.

neden ya neden böle oldu cnmmmm çokkkkkk üzüldümmm sesin çıkmıyodu hep daha geçen gün kulaklarını çınlattık offf yaaaa

yapmaaa mafoldumben
23 nisandan bu yana gelmedigini görünce merak etmistim ama aklima hep iyi seyler getirmistim.. :çok üzgünüm:
cok cok cok üzüldüm canim yaa mafoldumben
Allahim en kisa zamanda saglikli bir bebek göndersin sana insallah :Saruboceq:

Sagolun kizlar..
hafta sonu lekelenme olmustu hastahaneye gittim gece. hemen aldilar beni . Carsambaya kadar hep az az lekelenmem oluyordur. Carsamba günü baya bi kanamam oldu. Kalp atislarida duyulmadi. Dünden tekrar bakildi. Düsük yapmisim. Geri kalanlarisa kürtaj ile aldilar

Kuzum benim hiç canını sıkma bende 15 Ocak ta aldırmak zorunda kaldım bebeğimi, sonrasında da çok kötü günler yaşadım. Ama bak yeniden geldi bebişim. İnan buna bile sevinemedim korkumdan bişey olacak diye hala daha sevinemiyorum. ama herşey insanlar için, isyan etme sakın. inşallah sende benim gibi en kısa zamanda hamiş kalırsın güzelimm.

bebişkom çok üzüldüm canım yaa aynısını geçen sene agustosda bende yaşamıştım seni çok iyi anıyorum çok üzüldüm allahım en kısa zamanda göbüşünü doldurup acısını unutturrsun inşallahh:Saruboceq:

Sagolun kizlar..
hafta sonu lekelenme olmustu hastahaneye gittim gece. hemen aldilar beni . Carsambaya kadar hep az az lekelenmem oluyordur. Carsamba günü baya bi kanamam oldu. Kalp atislarida duyulmadi. Dünden tekrar bakildi. Düsük yapmisim. Geri kalanlarisa kürtaj ile aldilar

canım benim çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
ben,m de pazardan beri ara ara oldu kanamam doktora gittim bişe yok yerleşio dedi ben de korktum şimdi yaa
bugün gitcem gerçi tekrar umarım Allah hayırlı sağlıklı bi bebek gönderir istediğin zamanda
doktorlar bişe demedi mi nden düşük olmuş canım yaa:çok üzgünüm:

Kuzum benim hiç canını sıkma bende 15 Ocak ta aldırmak zorunda kaldım bebeğimi, sonrasında da çok kötü günler yaşadım. Ama bak yeniden geldi bebişim. İnan buna bile sevinemedim korkumdan bişey olacak diye hala daha sevinemiyorum. ama herşey insanlar için, isyan etme sakın. inşallah sende benim gibi en kısa zamanda hamiş kalırsın güzelimm.

Yok canim isyan etmiyorum zaten. Sadece yine ayni seyleri yasamak dan korkuyorum....

bu arada kızlar bende günde 3 tane progestan alıyorum sizde şişkinlik ve kabız yaptımı bende çok yaptı yaaakafamçokkarıştı

Sagolun kizlar..

ah canim benim yaa :teselli:
söylememe gerek yok biliyorsun mutlaka,olusumunda minik bi hata olunca vücut onu atmak icin herseyi yapiyormus :çok üzgünüm:
demekki hakkinda hayirlisi buymus canim,cok aci cok zor inaniyorum..
ama inan en yakin zamanda Allah sana daha saglikli,sihhatli bir evlat gönderecektir :Saruboceq:
hep dualarimda olacaksin canim :teselli:

bebişkom çok üzüldüm canım yaa aynısını geçen sene agustosda bende yaşamıştım seni çok iyi anıyorum çok üzüldüm allahım en kısa zamanda göbüşünü doldurup acısını unutturrsun inşallahh:Saruboceq:

Sagol canim insallah.

canım benim çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
ben,m de pazardan beri ara ara oldu kanamam doktora gittim bişe yok yerleşio dedi ben de korktum şimdi yaa
bugün gitcem gerçi tekrar umarım Allah hayırlı sağlıklı bi bebek gönderir istediğin zamanda
doktorlar bişe demedi mi nden düşük olmuş canım yaa:çok üzgünüm:

Git canim doktora ihmal etme sakin.
Neden düsdügünü tam bilmiyorum sadece zaten tam gelismemis kalp atislari vardi ama normalden cok kücükdü. Sonra kanama ilede kaybettim zaten :gitme:

Sagolun kizlar..

canım genelde vucut sağlıksız bebeği atarmış..
canını sıkma ağlama demicem ben sana içinden nasıl geliyorsa öle yap bizler hep hayırlısını istemedik mi demek ki hayırlısı böylemiş demekten başka çarem yok ama inan taa içimde hissettim acısını

Back
X