2010 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördüm. Ama bana kızgındı herhalde yüzünü göstermedi bu sefer. Kızım 29.4 günlüktü ve 1.370 gr olmuş. Onun kilosu iyide ben tam 3 kilo almışım.

Günaydın hanımlar, dün akşam başım ağrımaya başlamıştı. Sonra çıkarmaya başladım, yine bişeyler yedim yattım baş ağrıma uyandım, yine çıkardım. sabah yine yine. Offf hamilelik bitecek ama bu istifralar bitmeyecek( Başka bir yerim ağrımıyor, üşüttüm falan desem ama iyiyim:/ Bu arada gece kaltığımda nasıl becerdim anlamadım koca bardağı kırdım, kocişte sabah zeytin kabını kırmış. Dün yine bardak kırmıştım! Bu arada hiç sakar da değilimdir, nazara geldik herhalde..

Personelle konuşsana bu durumu, hem şirketi hemde kendimi mağdur etmek istemiyorum, İş yakın zamanda bitecekse bekleyeyim çıkışımı alayım, yoksa iznimi ona göre planlayacağım de. Eminim anlayışla davranacaklardır. Açık olursan gizli plan yapmadığını anlar sana daha çok güvenirler canım.

Ohh maşallah gözün aydın canımm, Bizde elhamdülillah 27 haftayı bitirdik bugünn:Saruboceq: Ama ben 4 haftadır doktora gitmedim, haftaya gideceğim inşallahhhhhhihoyyyt

günaydınnnn
cnm çok geçmiş olsun bu haftalarda da mide bulantısı çekmek ve istifra etmek zordur ya allah yardımcın olsun acaba sadece mideni mi üşüttün sen yine kolla kendini

ayrıca anlattıklarına bakılırsa sanırım nazara geldiniz siz karı koca
maaşallah diyelim bide boncuk takalım ailecek size

bu arada günaydın güzel anneler
minik bebişler

ben dün diyetisyenime gittim
değerlerime göre haftada bir kere ekmek yemediğim bir gün kakaolu tatlı bile yiyebilirsin dedi

insan o kadar seviniyor ki anlatamam.
gerçi geçen gün ağzıma bir top tatlı atiim dedim midem almadı 20 gündür yemeyince insanın midesi almıyor

rejime harfiyen uydum kızlar hayatımda bu kadar istikrarlı yaptığım birşey daha olmamıştı

umarım sizlerde iisinizdir keyifler nasıl bakalım bu sabah

günaydın arkadaşlar nasılsınız showda yeni doğan bakımı var kızlar izleyebiliyorsnız açın bende geçmişe bakıyorum ve yemek yiyip geliyorum öptük sizi

evet canım haklısın.zaten soyledim kasım sonu cıkısım ama ben doğuma kadar calışmak istiyourm diye.iş şu zamnda biter diye bişey de denilmiyor.birazda bolgeye bağlı onlarda bilmiyor yani biraz karışık.yoldaki iş bu ay sonu bitiyorda pfis işi biraz daha surer galiba..o zamana kadar konusurum bende

ya böle durumlar zor tabi insanı en çok yıkan belirsizlik
eğer doğum izni açtırıyorsan sigortan hala o firmada gözüküyor ama devlet tarafından ödeniyor diye biliyorum ama emin değilim

dediğin gibi şimdi moda oldu hamile mi çıkaralım gitsin
en iyisi açık açık konuşmak hani ben akibetimi bilmek istiyorum ona göre davranayım doğum sonra çalışmak istiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz izne kafam rahat gitmek istiyorum diye sorsan muattap bulabileceğin bir iş yerimi bazı iş yerlerinde sorsan bişey değişmiyor çünlü

günaydın kızlar.....
safa83 cnm maşallah bebişine .....
küçükprens tatlım benim geçmiş olsun nazardan çok korkarım bende allah korusun... Dikkat et kendine...

Saol canım geçmiş olsun dileğine, afferiiimmmmm sana bravooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis Bak diyetisyende demiş tatlıyı bile haketmişsin canım. kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar nasılsınız showda yeni doğan bakımı var kızlar izleyebiliyorsnız açın bende geçmişe bakıyorum ve yemek yiyip geliyorum öptük sizi

saol fıstık, bende kanal d yi izliyordum, açtım şimdi show u reklamlara girmişşşş...

bende evde olmak istiyorum 16 iş günüm kaldı
ondan sonra bende tv seyretmek ve hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum
ve tabiki uyumak

canım bizim iş tamamen bitmek üzere normal sartlarda ben doğum izninden donduğumde iş bitmiş olacak.adamlar 4 ay havaya para vermek istemezler.yani iş bir aksilik çıkmazsa 1-2 aya biter .yeni işler çıkmazsa yani.bu durumda doğum izni değilde direkt cıkış verirler diye dusunuyorum nasıl olsa doğum sonrası calışmıcam-calışamıcam diye..bende o yuzden kasımda calışıp parmı alsam diyorum.

sigorta olayına gelince.işten cıkartıldıkdan sonra sigorta onceden 6 aya kadar devam ediyordu o kalmış galiba duydunuzmu?

hımm anladım kasım maaşımda içerde kalmasın nasıl olsa bayram seyren bazı kısımları tatille geçiyor diyorsun e durumun elverişli ise mantıklı tabi bir ay bir aydır

tazminat vericekler ama dimi mesela benim görümcem ido da çalışıyor ama taşerona firmaya bağlı tazminat yok orda ne fena bi yer...

o zaman sen dediğin gibi kasımda sık dişini bir aylık maaşınıda al tazminatınıda al sonra bye bye dersin

cnm ne ne kadar devam ediyor bilmiyorum ama işten çıkarıldığında işsizlik maaşı için başvur eğer koşulların tutuyorsa o maaş insana güzel oluyo walla havadan para gibi 300 400 500 değişiyor tutarlar ama olsun o işsizlik maaşı aldığın süre içinde de ssk devam ediyor ama işten çıkarılıktan sonra hiç bişey yapmadan ssk ne kadar süre devam ediyor onu bilmiyorum

canım eğer iş bitince seni çıkardıklarında tazminat vermeyeceklerse veya işsizlik parası alamayacaksan doğum iznine ayrılmaya bak.buna karşı çıkmazlar hatta tazminattan yırtabilirler belki böylece, işlerine gelebilir yani. doğum izninde şirkete bi külfetin olmuyo diye biliyorum canım. paranı zaten sgk'dan alıyosun. ama eğer işsizlik parası alabileceksen (ki yanlış hatırlamıyosam 6 ay falan alıyosun) seni çıkarmaları için elinden geleni yap bence :) sağlık sigortası ile ilgili bişey duymadım ama işsizlik parası aldığın sürece ondan da faydalanırsın bence. faydalanamasan bile eşinin üzerinden bakılabilirsiniz...

canım hiç bilmiorm ama umarım bi kolaylığı vardır. çalışsan dert çalışmasan ayrı dert. napsam die düşünmekten yoruldum walla. hepimiz için hayırlısı artık..

maşallah bebişine canım.. gözün aydın olsun

ahhh yazık.. geçmiş olsun canım. hamilelkte baş ağrısı dayanılmaz bi işkence. ilaç içemiosun. çok zor bi durum. umarım geçmiştir şimdi.

cnm ben 9 ay aldım işsizlik parası 335 tl di 2 sene önce ay nası güzel geliyordu her ay
harçlık oluyordu bana

son iki yıl kesintisiz sigortalı olmalısın
son 3 ayda bilmem kaçgün primin ödenmil olmalı vs vs gibi bazı şartları var
zaten işten çıkış belgeni alıp işkura gidince hesaplıyorlar

bende sana katılıyorum eğer sonu belirsizse
tazminat alabilecekse alsın tazminatını çıkarsınlar işte işsizlik maaşıda alsın o iş bulana kadar götürür zaten

günaydın kızlar bende dün bebişimi gördüm 38 cm 1400 kg olmuş doktor iri bebek olcak bu diyor he bide yüzünü iyice gösterdi babasına benziyo benim küçük sıpam babasıda pek mutlu akşam annesine söylüyo aynı ben diye ay bari gözleri ban çeksin ela olsun ya yakızlar benim bu aralar piskolojim bozuldu epidural ile normal doğummu yoksa sezeryanmı diye normal doğum çok uzun sürebiliyomuş acaba piskolojim dayanırmı benim doğum anında uyanık olmaya cesaretli değilim çünki bide izledim dün videosunu normal doğumun bacakları falan bağladılar kadının iyice tırstım sizdede başladımı böyle korkular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…