Aynı dertten muzdaribiz tatlım.benimde ekim sonu doğum iznim başlıyor.bizim işde heran bitebilir.yani ben doğum iznine ayrılım derken iş bitti diye direkt çıkışta alabilirim.ne dusunduklerini bilmiyourm.eğer iş cıkışı vericeklerse 1 ay daha dayansammı diye dusunuyourm ama bir yandanda evde olup dediğin gibi hamileliğin tadını cıkarım eksiklerimi hallderim diyorum.bide kasım ayında 10 gun bayram tatili var o da bu izinle gümbürtüye gidicek.anlayacağın benimde ne olacağım belli değil seninle aynı durumdayım
belki biliyorsundur canım biz işten cıkınca sigortamız hemen durduruluyormu artık oyle durydum yada hamileler için bir kolaylık varmı?
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördüm. Ama bana kızgındı herhalde yüzünü göstermedi bu sefer. Kızım 29.4 günlüktü ve 1.370 gr olmuş. Onun kilosu iyide ben tam 3 kilo almışım.
Günaydın hanımlar, dün akşam başım ağrımaya başlamıştı. Sonra çıkarmaya başladım, yine bişeyler yedim yattım baş ağrıma uyandım, yine çıkardım. sabah yine yine. Offf hamilelik bitecek ama bu istifralar bitmeyecek( Başka bir yerim ağrımıyor, üşüttüm falan desem ama iyiyim:/ Bu arada gece kaltığımda nasıl becerdim anlamadım koca bardağı kırdım, kocişte sabah zeytin kabını kırmış. Dün yine bardak kırmıştım! Bu arada hiç sakar da değilimdir, nazara geldik herhalde..
Personelle konuşsana bu durumu, hem şirketi hemde kendimi mağdur etmek istemiyorum, İş yakın zamanda bitecekse bekleyeyim çıkışımı alayım, yoksa iznimi ona göre planlayacağım de. Eminim anlayışla davranacaklardır. Açık olursan gizli plan yapmadığını anlar sana daha çok güvenirler canım.
Ohh maşallah gözün aydın canımm, Bizde elhamdülillah 27 haftayı bitirdik bugünn:Saruboceq: Ama ben 4 haftadır doktora gitmedim, haftaya gideceğim inşallahhhhhhihoyyyt
Aynı dertten muzdaribiz tatlım.benimde ekim sonu doğum iznim başlıyor.bizim işde heran bitebilir.yani ben doğum iznine ayrılım derken iş bitti diye direkt çıkışta alabilirim.ne dusunduklerini bilmiyourm.eğer iş cıkışı vericeklerse 1 ay daha dayansammı diye dusunuyourm ama bir yandanda evde olup dediğin gibi hamileliğin tadını cıkarım eksiklerimi hallderim diyorum.bide kasım ayında 10 gun bayram tatili var o da bu izinle gümbürtüye gidicek.anlayacağın benimde ne olacağım belli değil seninle aynı durumdayım
belki biliyorsundur canım biz işten cıkınca sigortamız hemen durduruluyormu artık oyle durydum yada hamileler için bir kolaylık varmı?
bu arada günaydın güzel anneler
minik bebişler
ben dün diyetisyenime gittim
değerlerime göre haftada bir kere ekmek yemediğim bir gün kakaolu tatlı bile yiyebilirsin dedi
insan o kadar seviniyor ki anlatamam.
gerçi geçen gün ağzıma bir top tatlı atiim dedim midem almadı 20 gündür yemeyince insanın midesi almıyor
rejime harfiyen uydum kızlar hayatımda bu kadar istikrarlı yaptığım birşey daha olmamıştı
umarım sizlerde iisinizdir keyifler nasıl bakalım bu sabah
günaydın arkadaşlar nasılsınız showda yeni doğan bakımı var kızlar izleyebiliyorsnız açın bende geçmişe bakıyorum ve yemek yiyip geliyorum öptük sizi
günaydın kızlar.....
safa83 cnm maşallah bebişine .....
küçükprens tatlım benim geçmiş olsun nazardan çok korkarım bende allah korusun... Dikkat et kendine...
ya böle durumlar zor tabi insanı en çok yıkan belirsizlik
eğer doğum izni açtırıyorsan sigortan hala o firmada gözüküyor ama devlet tarafından ödeniyor diye biliyorum ama emin değilim
dediğin gibi şimdi moda oldu hamile mi çıkaralım gitsin
en iyisi açık açık konuşmak hani ben akibetimi bilmek istiyorum ona göre davranayım doğum sonra çalışmak istiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz izne kafam rahat gitmek istiyorum diye sorsan muattap bulabileceğin bir iş yerimi bazı iş yerlerinde sorsan bişey değişmiyor çünlü
canım bizim iş tamamen bitmek üzere normal sartlarda ben doğum izninden donduğumde iş bitmiş olacak.adamlar 4 ay havaya para vermek istemezler.yani iş bir aksilik çıkmazsa 1-2 aya biter .yeni işler çıkmazsa yani.bu durumda doğum izni değilde direkt cıkış verirler diye dusunuyorum nasıl olsa doğum sonrası calışmıcam-calışamıcam diye..bende o yuzden kasımda calışıp parmı alsam diyorum.
sigorta olayına gelince.işten cıkartıldıkdan sonra sigorta onceden 6 aya kadar devam ediyordu o kalmış galiba duydunuzmu?
canım bizim iş tamamen bitmek üzere normal sartlarda ben doğum izninden donduğumde iş bitmiş olacak.adamlar 4 ay havaya para vermek istemezler.yani iş bir aksilik çıkmazsa 1-2 aya biter .yeni işler çıkmazsa yani.bu durumda doğum izni değilde direkt cıkış verirler diye dusunuyorum nasıl olsa doğum sonrası calışmıcam-calışamıcam diye..bende o yuzden kasımda calışıp parmı alsam diyorum.
sigorta olayına gelince.işten cıkartıldıkdan sonra sigorta onceden 6 aya kadar devam ediyordu o kalmış galiba duydunuzmu?
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördüm. Ama bana kızgındı herhalde yüzünü göstermedi bu sefer. Kızım 29.4 günlüktü ve 1.370 gr olmuş. Onun kilosu iyide ben tam 3 kilo almışım.
Günaydın hanımlar, dün akşam başım ağrımaya başlamıştı. Sonra çıkarmaya başladım, yine bişeyler yedim yattım baş ağrıma uyandım, yine çıkardım. sabah yine yine. Offf hamilelik bitecek ama bu istifralar bitmeyecek( Başka bir yerim ağrımıyor, üşüttüm falan desem ama iyiyim:/ Bu arada gece kaltığımda nasıl becerdim anlamadım koca bardağı kırdım, kocişte sabah zeytin kabını kırmış. Dün yine bardak kırmıştım! Bu arada hiç sakar da değilimdir, nazara geldik herhalde..
canım eğer iş bitince seni çıkardıklarında tazminat vermeyeceklerse veya işsizlik parası alamayacaksan doğum iznine ayrılmaya bak.buna karşı çıkmazlar hatta tazminattan yırtabilirler belki böylece, işlerine gelebilir yani. doğum izninde şirkete bi külfetin olmuyo diye biliyorum canım. paranı zaten sgk'dan alıyosun. ama eğer işsizlik parası alabileceksen (ki yanlış hatırlamıyosam 6 ay falan alıyosun) seni çıkarmaları için elinden geleni yap bence :) sağlık sigortası ile ilgili bişey duymadım ama işsizlik parası aldığın sürece ondan da faydalanırsın bence. faydalanamasan bile eşinin üzerinden bakılabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?