2010 Aralık Anneleri

iyim canim sizi sormali, tosun pasam nasil?
bizim oda bitti sayilir iste yatagini bekliyoruz, birde 2makine yikadim, 3makine daha yikanacaklar var, gozume az geliyodu ne cok almisim, onlarida yikayip utuleyince tamamen rahate erecez insallah...
yok şekerim ne utanıosun hepimiz hamileyiz ben haftasonları da yorgun oluorumolumunekankayizsmile

valla canim ogleye kadar yatiyuorum yorucu is yapmiyorum yinede yoruluyorum sizlerse bide calisiyosunuz...
herhalde kilolu olmamdan kaynaklaniyo, 80le basladim7-8kilo aldim 90a dayandim herhalde ondandir

cok sükür canim iyiyiz bizde olumunekankayizsmile
suan tekmelemekle mesgul sipacik
ohh massallah canim cogu gitti azi kaldi sende..ama varya en zoruda ütüymüs kafamçokkarıştı
dün iki takim nevresim,havlu ve battaniyelerini yikadim,ütülemekten canim cikti yaa laelaelaelaelae

olab,l,r tatlım dikkat et kendine
ben kaçıorum koçişim gelio öptüm hayırlı akşamlar mutlu haftasonları:)
iyi aksamlaropuyorumnanaktan

ah yerim ben o tekmeleyen elleri ve ayaklari

utunun en zor oldugunu tahmin edebiliyorum ufacik ufacik ama zevkli ugraslar..
ben havlularini, battaniyeleri, uyku tulumlarini ve coraplarini yikadim ama utulemedim, zaten cogu kadife asil is simdi basliyo...
sizin hazirliklar ne alemde

sorma cok zor valla...aklinda bulunsun ütü yaparken ayaginin altina tabure koymak hakkaten rahatlatiyor,bi yerde okumustum..ara ara sag sol degistiriyosun iyi oluyor..
bizim hazirliklar yavas ilerliyor tatlim..
yatak haftaya gelicek,sepetinin ayaklarida degismedi daha,kuramadik yani..
dolabi silindi havalandi ama herseyinide yikamasam,sonra mi yikasam,simdimi yikasam diye ikilemlerde gidip geliyorum iste..boshayallersmile

hic belli olmaz oturdugum yerde bile yaparim utuyu, zaten ufacik tefecik seyler, salon sehpasi neyimize yetmez...
bende bastan ilk 3ayliklari yikayip utuleyecektim, sonra vazgectim hepsini yikayacam, hepsi hazir olsun, tekrardan onlarla ugrasmaktansa oglusumla vakit geciririm...
ya iste oyle biz yatagi herseyi begeniyoruz biran once yerlestirelim diyoruz ama magzalar bize uymuyo sempatiksalakcinni
ben sepet almadim, kizkardesimde var, ustelik bizim bebekligimizden kalma hala saglam, gerekirse onu alirim, bide bebek arabasinin sepeti var, onuda kullanabilirim, ogun bi gelsinde bakariz artik...
sizde WIBRA magzalari varmi?
burda var bugun ugradim bebek bezlerini atmak için koku gecirmeyen posetler var 100tanesi 1euro bebegi olan herkes tavsiye ediyo hele misafirlige filan gidildiginde cok pratik oluyomus
herkese iyi aksamlar opuyorumnanaktan

hosgeldin canim

hosbulduk canım nasılsın olumunekankayizsmile

cok sükür canim..yatagima uzandim,bi yandan müzik dinliyorum,buraya takiliyorum,aradada oglusla cilvelesiyoruz kaydirigubbakcemile3
sen nasilsin bakalim?
bende pijamalarımı giydim uzandım bi yandan tw izliom bi yandan sizi takip ediyorum.. siz hazırlıkları yapmıssınız kızlar bi bebişlerin saglıklı bi şekilde gelmeleri kalmıs

sagol canim iyiz, sizi sormali?olumunekankayizsmile

hazirliklarda baya bi ilerledikte insanin gozu gordukce gonlu almak istiyosempatiksalakcinni
ben simdilik kendimi frenledim

ay bende oturarak yaptim..ayakta hayatta yapamam belimden dolayi..
evet tatlim ilerde birde bunlarla ugrasmayalim,ogluslarla oynasiriz :)) ellerler bakarlar kirletirler diye ben ikilemdeydim ama esim dün dedi,her ikinci gün kendini iyi hissettikce yap,millette dolaptan alip salona yigip bakmaz ki dedi ama ne bileyim,bakalim artik..
yok zuzum duymadim hic..hollandada vardir ama gittigimde bakarim..daha halaa gidicez boshayallersmile

aman aman yok tatlim,daha cok var hazirlik,ben nasil yetisicek diye tasalaniyorumm eyvahedigeldismile
ev temizlenecek,hemde herseyin elden gecmesi gerek..
eksikler tamamlanacak
yika,ütülee...ooo daha cok isim varr eyvahedigeldismile

hic dusunmedim aman milletin isine bebegimin dolabinda uzaktan baksinlar!!
hollandada oldugundan eminim hollanda magzasi, zeeman tarzi magzalar, gecen sene kizkardesim oyun battaniyesi(adi boylemiydiki unuttum bilmiyorumkismile)aldi 7euro filandi, ekimde yine gelecekmis bebek icin bi suru seyler kacirmamaya bakiyorum
aman aman yok tatlim,daha cok var hazirlik,ben nasil yetisicek diye tasalaniyorumm eyvahedigeldismile
eksikler tamamlanacak

don't panik, hersey olur telas yapmayalim olumunekankayizsmile

neyse kizlar ben cikiyorum, biraz anneme gidicem...
yarin gorusuruz opuldunuz bebisler

Mrb cnm burda WIBRA var bende gidip bakayim bari cok pratik bisiymis saolasin cnm opuyorumnanaktan

sagol canim iyiz, sizi sormali?olumunekankayizsmile

hazirliklarda baya bi ilerledikte insanin gozu gordukce gonlu almak istiyosempatiksalakcinni
ben simdilik kendimi frenledim
bizde iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktan ewet frenlemek lazımda o da zor oluyo sanırsam

eksikler tamamlanacak
tatlı telaslar bunlar ben daha besik olarak ne alcam ona bile karar vermedim :bbo:

kizlar kocis geldi ben kaciyorumm
herkese iyi haftasonlari,seviyoruz siziiiii opuyorumnanaktan
gulegule canım kendine ve oglusuna iyi bak opuldun olumunekankayizsmile

Evet var burda zeeman falan fiyatlarida cok uygun ben bebegimin cogu kiyafetini zeeman ve wibradan aldim cokda guzel seyler oluyo

hatunlar nasılsınız bakalım
bugün yine başıma gelenler.
alyansım parmğıma biraz büyük
sabah kaltım şöle çıkartıp tekrar taktım hani şişlik faaln armı diye test ediyorum
neyse taktıma eminim
sonra hazırlanırken tam evden çıkcam alyansım parmağımda yok
mecbur okula gitti eşim ehryeri aramış yok
eve gelince bir d eberaber aradık. çöpere bile baktım yok
eşim dedik çantana baktınmı
baktım dedim
kaç kez baktım hemde dedim
3 yıl önce yine böle bişi olmuştıu ozman okuldaydım tüm okulu aratmıştım öğrencielre çantamdan çıkmıştı
yine öle olmasın dedi
yaaaa tabi dedim o 3 yıl önceydi. kaç kez baktım dedim
olsun bir de ben bakyım dedi
ve ne olsa beğenirsiniz.
yüzüğüm çantamdan çıktı
amma bi sevindimki sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…