2010 Aralık Anneleri

Neyseki geçmişi bitirdim. Ama sanırım gözlerimi de bitirdim. Neyseki bir sorun yok gibi görünüyor. Bende bugün kayınvalideme gideceğim. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz. :)))

alkisalkisalkistahmin edebiliorum
benim de yarın gelicek kayınvaliden aynı mutluluğu ben de yaşıorum şekerimhihoyyyt

Neyseki geçmişi bitirdim. Ama sanırım gözlerimi de bitirdim. Neyseki bir sorun yok gibi görünüyor. Bende bugün kayınvalideme gideceğim. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz. :)))

benim de yarın gelicek kayınvaliden aynı mutluluğu ben de yaşıorum şekerimhihoyyyt

Allah bozmasın kızlar kaydirigubbakcemile3

Ne kadar şanslısın, yerinde olmak için can atıyorum resmen, hamile hamile canım çekti bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geçmişe bakmadan bodoslama daldım.Şimdi biraz okoyalım

Allah bozmasın kızlar kaydirigubbakcemile3

Ne kadannn muhteşem gelinleriz yarabbimmmm :)) Yarın da akşama dönerim ancak sizlerden uzak kalacağım yine.
Kızlar önümüzdeki perşembe eminönü havuzluhana gitmek istiyorum bende. Çok kaliteli olmadığını duydum ama hiç olmazsa çeşit konusunda fikir olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Boşuna mı yorulurum acaba?

kızlar alışveriş topiğine bebek şekeri koydum .. sizce çokmu küçük olur ????...

bebegın gelişimine göre olur izin..dktorun belirler.benımde 2 hafta geriden gliyo bebegım ona göre cıkcam izne..

Eylül annelerinin topiğinde gezindim de bebekleri doğanlardan bir yazı çaldım bakın ne diyor bir annemiz süt yapsın diye öneride bulunmuş....
kızlar bugün ibrahim saraçoğlu süt yapan yiycekleri söyledi
taze beyaz üzüm, dere otu, kuru incir(8-9 taneyi 4 bardak sda kaynatıp içilcek), günde 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu...
bunlar hepsi aynı zaman yemeyin hafta da 1 tanesini uygulayın dedi

ah yavrum benim bunlarımı buyutuyosun sen gelde bizim evi gor bide benim herif bir tuhafdır.hem iş yaptımı kızar hemde hoşuna gitmeyen bişey gordumu cenesi durmazz....beni ev aldı başını gidiyo en azından yalancı temizlik yapıyourm yaptırıyorum o bile bazen zor geliyor...

kızlar ben bebek mevlütlerini çok severim ama bu yazıda da çok farklı ifade edilmiş ... umarım siz de beğenirsiniz zemuszemus

ANNELERGRUBU - Annelerin Kalemi - Lohusa Mevlidi Komedisi

acemiliktende olmuş biraz şimdi öyle otamlara girip çıkmayan biri için çok zor tabi yazık ama türkiyede bu böle bizim adetlerimizde var kimseyi kırmadan en uygun haliyle halletmek gerek inşallah en güzel şekliyle atlatırız kızlar darısı başımıza....

kızlar ben bebek mevlütlerini çok severim ama bu yazıda da çok farklı ifade edilmiş ... umarım siz de beğenirsiniz zemuszemus

ANNELERGRUBU - Annelerin Kalemi - Lohusa Mevlidi Komedisi

Ben ilk kızım 2 aylıkken mevlüt yapmıştık. Yatağa yatmadım aldım şıkır şıkır kıyafet misafirlerle kendim ilgilendim. Nasip olursa bunda da aynı yapıcam galiba nebileyim tuhafıma gidiyo benim yatağa yatmam herhalde. CADIARZU

bende bende geç istiyorum biraz hem bebeiş kendini toplasın kalabalığa giricek sonuçta el kadar bebek ....

bencede yataga yatıp milletin karsısında yatmak garip gibi yaa bilmiyorumkismile

kızlar mevlütün bir vakti varmı .yani 40 çıkmadan mı yapmak gerekiyor

canım genelde bizde 40 çıkınca hemen yaparlar, ama biz 40 ın çıkmasını beklemiycez, 15 tatilde annemlere gittiğimizde yapalım diyorum, 1 aylık filan olur sanırım. Hem o zaman kayınvalidem filan da burda olur, onun da mevlütte bulunmasını isterimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…