2010 Aralık Anneleri

kızlar herkese selamlar ben geldim bugün 4 boyutlu ultrasonada girdim ama benim oğlum inat etti yüzünü göstermedi hep elleriyle kapadı yüzünü yarım yamalak gördüğüm kadarıyla aynı babası ezocum bu arada tayfun hoca artık muaynehaneyi kapadı bundan sonra hep fakültedede olucak beni polikilinikte değilde hemen onun yanında bi yer daha var orda muayne etti senin doktorunun bayağı bi hastası vardı biz tayfun hocaya 3 4 kişi idik görüncek olan bi tane ultrason vardı tabiki senin doktorunun hastalarıda tayfun hocanın hastalarıda orda bakılıyodu renksiz bi ultarson sonra ben bugün anakilinkte ercan beye gittim 4 boyutlu görmek için bebişi ama maalesef cok net göremedim bu arada ellialtılarda çilek mobilyayı demiyosun dimi mobilyacı gördüm diye orda nerde var acaba başka hic görmedim ben bebek mobilyacısı sadece bebek eşyaları satan bi mağaza var çilek mobilyanın karşı tarafında acaba orayımı diyosun ki

Zaten o yatağa yatmamk ve gecelikle durmamak için kırkında yapacağımdır.Zaten anneşim yanımda olmayacak o yüzden en iyisi kırkında yapmak bana :)

birde hocayla konuştum normal doğum sezaryan olayını şuan için bebek tersmiş zaten ama vakit var dönedebilir dedi eger uygun olursa şartların normal doğum yaparsın felan dedi bende sizin tetkikiniz doğrultusunda kararımı vericem artık normal mi yoksa sezaryan mı olucağına dedim ama normal doğumu fakültede düşünmüyorum felande dedim o zamanlar gelsin bakarız durumuna göre dedi ama kendisi kesinlikle normal doğuma girmiyo bende anaklinikte taşkın beye gittim onada durumu izah ettim oda baktı ultrasonda şuan için bebeğin ters pozisyonda olduğunu oda belirtti eğerki bebek dönerse normal doğumunu gerçekleştiririz felan dedi böyle işte

Merhabalar kızlaaarr..
Nasılsınız bakalımm?Biz gayet iyiyiz kuzumla

Ayyy yazıııkkk akannehir Allah'ım çok şükür bende de olmadı öyle bişi..olmaz da herhalde.bence onlar standart dısı tatlıımmmsempatiksalakcinni

ya aklima bihteri getirmeye calisiyorum uzulmiym die izlerkenkaydirigubbakcemile3

aysecim naaber????

İyidir tatlım sen nasılsın??
Dun aksam yazmıssın ama cıkmıstım ben..

herkese agrisiz sanciciz gunler aranizada hamilelikte hemoroide yakalanan var mi yada enfeksiyon a?

İyi akşamlar canım.Bende yok allahtan hemoroid falan olmasında nolurrr :))))

Ayşecim hoşgeldin iyi akşamlar canım

slm kizlar nasilsiniz?

ya ben artik cook yoruluyorum:sinifsinif:

dogumdan bahsetmisiz, doktorum ilk bebeklerin erkenden dogum pozisyonuna girdigini soyledi, 34haftaya kadar belli olur dedi...

slm kizlar nasilsiniz?

dogumdan bahsetmisiz, doktorum ilk bebeklerin erkenden dogum pozisyonuna girdigini soyledi, 34haftaya kadar belli olur dedi...

canım ben de çok yoruluorum hele topuklarım çok ağrıo artık:sinifsinif:

İyi akşamlar canım.Bende yok allahtan hemoroid falan olmasında nolurrr :))))

Ayşecim hoşgeldin iyi akşamlar canım

İyi akşamlar canımm hihoyyyt

slm kizlar nasilsiniz?

Selam canım hoşgeldin..
E artık normal ama ağırlaştık bebişler büyüdü.

canım ben de çok yoruluorum hele topuklarım çok ağrıo artık:sinifsinif:

hic bir is yapmadan bile yoruluyorum, en buyuk zevkim yurumek ama artik kamplumbag hizinda ilerliyorumbilmiyorumkismile

napalim bebisler saglikli olsunda idare ederiz aartik...

cok is yapmak cok yorulmakta erken doguma sebep olabiliyomus, yani bol bol dinlenelim

ayyyy erken doğuma o da mı sebep:S
off yaa walla okuldan gelince yatıorum hemen ama bugün yoruldum baya yaaa
okuldan geldim sağlık ocağına gittim ewde yemek yoktu yemek yaptım ewi toparla derken şu an bitik durumdayım tatlım walla
yemeği eşime hazırlatcam sanırım

İyi akşamlar canımm hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin..
E artık normal ama ağırlaştık bebişler büyüdü.

hosbulduk canim...

amaan buyusun tosunlar bizde yatalim dinlenelim, zaten bi kac hafta sonra yeterince yorulacazolumunekankayizsmile

azcik yardim etsinler tatlim yaa..böyle alisirlarsa bebek oluncada herseyi bizden bekleyecekler...öyle olmasini hic istemiyorummm :sinifsinif:
tesekkür ederim tatlimmmm...aynen esimde tadi degisiyor diyor..bende yapmiyorum napiyim..boshayallersmile
Neyseki geçmişi bitirdim. Ama sanırım gözlerimi de bitirdim. Neyseki bir sorun yok gibi görünüyor. Bende bugün kayınvalideme gideceğim. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz. :)))
ay ay ayyyy kolay gelsin sana,bol sanslar kaydirigubbakcemile3
takiyorum ezocum iste napiyim
bizimkide asiri pipiriktir ama yazik calismaktan eve bakacak hali kalmiyor bu aralar sempatiksalakcinni
yardim etsinlerde madem temiz olsun ev demi ama:umursamaz:

canim nazli olcak meleginn
hemen her bebek sanirim böyle bi kez inat ediyorkaydirigubbakcemile3

herkese agrisiz sanciciz gunler aranizada hamilelikte hemoroide yakalanan var mi yada enfeksiyon a?
cok sükür olmadi canim onca kabizliga ragmen...insallahta olmaz:sinifsinif:
slm kizlar nasilsiniz?

canim nasilsin,sorma hem bizler hemde isler agirlasti artik:bbo:
bittimi yegenimin cici odasi tatlim?

evet canim, doktorum bi kitapcik vermisti, dun aksam okudum orda yaziyodu:sinifsinif:

sen ve senin gibi calisanlarin allah yardimcisi olsun, sizleri gorunce yoruluyorum demeye utaniyorum vallabilmiyorumkismile

evet canim, doktorum bi kitapcik vermisti, dun aksam okudum orda yaziyodu:sinifsinif:

sen ve senin gibi calisanlarin allah yardimcisi olsun, sizleri gorunce yoruluyorum demeye utaniyorum vallabilmiyorumkismile

yok şekerim ne utanıosun hepimiz hamileyiz ben haftasonları da yorgun oluorumolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…