kızlar mevlütün bir vakti varmı .yani 40 çıkmadan mı yapmak gerekiyor
Amin canım inşallah zaten zaman kısaldıkça heyecan artıyor bakalım ufaklıklarımızı kucağımıza aldığımızda neler olacak.
Tarifini asla yapamayacağımız güzel anlar bizleri bekliyor.:)
Ayy bi de bebekleri 3 kilo ancak doğmuş yazık kadıncağız kiloyu kendine almış.kaydirigubbakcemile3
Hatta bana bir keresinde bir gecede 1 kiloluk tahin helvasını yediğini söyledi çok şükür şu ana kadar hiçbir yiyeceği öyle anormal şekilde yemedim standart dışımıyım neyim.kaydirigubbakcemile3
ya aklima bihteri getirmeye calisiyorum uzulmiym die izlerkenkaydirigubbakcemile3
aysecim naaber????
benimki de yalancı sancılara başladıı :)) iyiden iyiye özlüyorum bebişimi gelsede doya doya koklasam onu...
canım yalancı sancı nasıl bişey? kasılmamı yoksa batma gibi bişeymi? bazen bana batma gibi oluyo ama hemen geçiyo..
Yok canım batma gibi değil de yoğun bi ağrı,kasılma gibi..
:1shok: bugün doğurduğumu düşünemiyorum... yeni belli olmaya başlamışken karnım..
kız anne olacağıma inanamıyorum diyosun maşallah çok iyisiniz.. herşeyi tamamladınız nazarlardan saklasın.. moda girmiş olmalısınız artık..
hastaneden lohosa için ped veriliyor diye biliyorum ama hastaneden hastaneye değişebilir belki
tatlım benimde çok takıldığım bi konu bu.. geçenlerde sordum anladığım kadarıyla hekimin insiyatifine kalmış bişey. yani isterse sat'ına isterse usg'deki terme göre veriyorlar gibi geldi bana.. ama sen kendi hekiminden almayacağın için usg^deki termine göre verebilir sana verecek doktor. bu hafta çaplı araştıracağım ben bu konuyu haberleşiriz yine. senin daha var benim iki haftaya halletmem lazım..
Bende bende..çok bekletmeden gelirler diye düşünüyoruz ama o kadar da değiiill :))
Herşey hazır da tatlım eski günleri düşündükçe ben evlendiğimi bile idrak edemiyorum bazen :)) Moda yavaş yavaş giricez sanırım
Kızlar işten çıkarılabilirim :gitme:Beni işe koyan şirkenin işine gelmemiş hem ben doğum iznine çıkıcam hemde ben yokken yerime birini çalıştırmak...
Beni çıkarıp yerime yeni birini almak daha çok işlerine geliyormuş..
Eğer yerime çalışacak 5 ay için birini bulursam ve Genel Müd.şirketle anlaşabilirse olacak...
Bi 15 gün bekle dediler.. Bakalım bu 1 içinde ne olacağı belli olur..Dua edinde işim hallolsun..
Ne insanlar var ya.. Bu kadın hamile yarın bi gün bizim verdiğimiz paraya daha çok ihtiyacı olacak diye düşünmezler..Sanki keyfinden izne çıkıyorsun..İnşallah insafa gelirler tatlımm
herkese agrisiz sanciciz gunler aranizada hamilelikte hemoroide yakalanan var mi yada enfeksiyon a?
herkese agrisiz sanciciz gunler aranizada hamilelikte hemoroide yakalanan var mi yada enfeksiyon a?
slm kizlar nasilsiniz?
ya ben artik cook yoruluyorum:sinifsinif:
dogumdan bahsetmisiz, doktorum ilk bebeklerin erkenden dogum pozisyonuna girdigini soyledi, 34haftaya kadar belli olur dedi...
İyi akşamlar canım.Bende yok allahtan hemoroid falan olmasında nolurrr :))))
Ayşecim hoşgeldin iyi akşamlar canım
slm kizlar nasilsiniz?
dogumdan bahsetmisiz, doktorum ilk bebeklerin erkenden dogum pozisyonuna girdigini soyledi, 34haftaya kadar belli olur dedi...
canım ben de çok yoruluorum hele topuklarım çok ağrıo artık:sinifsinif:
hic bir is yapmadan bile yoruluyorum, en buyuk zevkim yurumek ama artik kamplumbag hizinda ilerliyorumbilmiyorumkismile
napalim bebisler saglikli olsunda idare ederiz aartik...
cok is yapmak cok yorulmakta erken doguma sebep olabiliyomus, yani bol bol dinlenelim
İyi akşamlar canımm hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin..
E artık normal ama ağırlaştık bebişler büyüdü.
azcik yardim etsinler tatlim yaa..böyle alisirlarsa bebek oluncada herseyi bizden bekleyecekler...öyle olmasini hic istemiyorummm :sinifsinif:ay sorma .. ben de mutfak dolaplarını düşünüyorum ... haftasonunun gelmesini bekliyorum söylemek için ..şimdiden gözünde büyümesin .. yardım edeceğim canıııımmmmm..kıyamam ben ona .. yaptığı naza göre ertesi haftaya erteleyebilirim.. amman kocacaım duymasın olumunekankayizsmile
tesekkür ederim tatlimmmm...aynen esimde tadi degisiyor diyor..bende yapmiyorum napiyim..boshayallersmilekuru börülce süt yapar diye duymuştum ben de....bi de bulgur ve soğan...
biz de yiyemiyoruz hiç. buzluk kokusu oluyo sanki. benim buzluk boş canım, gönder bana...
32. haftada "37. haftaya kadar çalışabilir" diye rapor veriyolar diye biliyorum canım. ben de 32. haftamda doktora gidip sadece 4 hafta çalışmak istediğimi söylemiştim. son 4 hafta izinli olmak istiyordum ama olmaz dedi. bu rapor sonradan bölünebiliyo mu onu bilmiyorum ama...
korkma canım. o mucizevi bi olay doğumla birlikte geliyo. benim de ilk hamileliğimde hiç gelmemişti. doğumdan sonra nasıl geldiğine inanamadım bi anda. ayrıca sütün çok olmasındansa kaliteli olması daha önemli kızlar. yediğimiz içtiğimiz şeyler de kalitesini çok etkiliyo. yağlı süt mesela daha çok yarıyo bebişlere. benim sütüm çoktu, sürekli taşıyodu ama bebeğime çok yaramıyodu. güzel emmesine rağmen hep zayıf bi çocuk oldu.
ben de haşlayıp koyardım eskiden ama sonra pişirirken çok eziliyo diye vazgeçtim. sanırım ben haşlama ayarını tutturamadım. bi de suyu, salçası falan tam işlemiyo sanki içine...
ay ay ayyyy kolay gelsin sana,bol sanslar kaydirigubbakcemile3Neyseki geçmişi bitirdim. Ama sanırım gözlerimi de bitirdim. Neyseki bir sorun yok gibi görünüyor. Bende bugün kayınvalideme gideceğim. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz. :)))
takiyorum ezocum iste napiyimah yavrum benim bunlarımı buyutuyosun sen gelde bizim evi gor bide benim herif bir tuhafdır.hem iş yaptımı kızar hemde hoşuna gitmeyen bişey gordumu cenesi durmazz....beni ev aldı başını gidiyo en azından yalancı temizlik yapıyourm yaptırıyorum o bile bazen zor geliyor...
canim nazli olcak meleginnkızlar herkese selamlar ben geldim bugün 4 boyutlu ultrasonada girdim ama benim oğlum inat etti yüzünü göstermedi hep elleriyle kapadı yüzünü yarım yamalak gördüğüm kadarıyla aynı babası ezocum bu arada tayfun hoca artık muaynehaneyi kapadı bundan sonra hep fakültedede olucak beni polikilinikte değilde hemen onun yanında bi yer daha var orda muayne etti senin doktorunun bayağı bi hastası vardı biz tayfun hocaya 3 4 kişi idik görüncek olan bi tane ultrason vardı tabiki senin doktorunun hastalarıda tayfun hocanın hastalarıda orda bakılıyodu renksiz bi ultarson sonra ben bugün anakilinkte ercan beye gittim 4 boyutlu görmek için bebişi ama maalesef cok net göremedim bu arada ellialtılarda çilek mobilyayı demiyosun dimi mobilyacı gördüm diye orda nerde var acaba başka hic görmedim ben bebek mobilyacısı sadece bebek eşyaları satan bi mağaza var çilek mobilyanın karşı tarafında acaba orayımı diyosun ki
cok sükür olmadi canim onca kabizliga ragmen...insallahta olmaz:sinifsinif:herkese agrisiz sanciciz gunler aranizada hamilelikte hemoroide yakalanan var mi yada enfeksiyon a?
slm kizlar nasilsiniz?
ayyyy erken doğuma o da mı sebep:S
off yaa walla okuldan gelince yatıorum hemen ama bugün yoruldum baya yaaa
okuldan geldim sağlık ocağına gittim ewde yemek yoktu yemek yaptım ewi toparla derken şu an bitik durumdayım tatlım walla
yemeği eşime hazırlatcam sanırım
evet canim, doktorum bi kitapcik vermisti, dun aksam okudum orda yaziyodu:sinifsinif:
sen ve senin gibi calisanlarin allah yardimcisi olsun, sizleri gorunce yoruluyorum demeye utaniyorum vallabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?