2010 Aralık Anneleri

ya kızlar uyumaya gittim ama uyuyamıyrm...
bugün doktorumla doğumu konuştuk ve o kafama takıldı...
normal doğum istiyorum ama korktuğumu farkettim...
ay ruhum daraldı ya...
gerçekten korkuyorum...

korkma canim ya
normal dogum cok guzel bisey
bebis kucaginda cikiyosun dogumhanedenopuyorumnanaktan
dogum bittikten sonra normale donmek cok cabuk oluyo
epiduralide sorsaydin doktora canim agrisiz normal dogum yani

korkma canim ya
normal dogum cok guzel bisey
bebis kucaginda cikiyosun dogumhanedenopuyorumnanaktan
dogum bittikten sonra normale donmek cok cabuk oluyo
epiduralide sorsaydin doktora canim agrisiz normal dogum yani

öle düşününce korkmaya gerek yok tabi ama bilmiyrm ya işte biraz huzursuzluk var..
doğuma doktorum giricek o konuda rahatım ama şırnak gibi bi yerde epidural doğuma yeltenmem, çünkü şartlar çokta uygun diil....
ki çok fazla uzman bi ekipin olduğunuda düşünmüyrm...
o yüzden canım ağrılı olan sancılı olan normal doğum yapıcam galiba

doktorum şuan için bişi örnermedi canım ya..38. haftada çatı muayenesi yapılacakmış...
ona göre eğer uygun olursa normal yapıcam,olmazsa sezeryan sanırım...

bizdede aynen eşimin ailesi aman sağlıklı sıhhatli olsunda siz nasıl isterseniz diyorlar da bizimkiler pek pimpirikli ben osmanlı tarihini çok severim böyle ağır bir isim istiyordum ama ipek isminede çok alıştık eşimle ...
sizde seçince isimini kullanırıs artık prenseslerin :))

doktorum şuan için bişi örnermedi canım ya..38. haftada çatı muayenesi yapılacakmış...
ona göre eğer uygun olursa normal yapıcam,olmazsa sezeryan sanırım...
[/QUOTE]

haklısın canımya koşullara göre karar vermek lasım ben zaten pek uyanık kalmak istemiyorum sezeryanda , normal için bir engel yoksa bence ağrısından korkma zaten çoğu doğum yapan kadın kısa sürüyo diyor sonrasının çok güsel olduğundan bahsediyor..

ya sürekli pozitif doğum hikayeleri falan okuyrm ama ne biliyim ya...
doktor dediki 3-4 saatte sürebilir doğum en fazla 2günde sürebilir dedi...
uyumam lazım ama uyku tutmuyo eşimde yok ya iice huzursuz oldum galiba...

ya sürekli pozitif doğum hikayeleri falan okuyrm ama ne biliyim ya...
doktor dediki 3-4 saatte sürebilir doğum en fazla 2günde sürebilir dedi...
uyumam lazım ama uyku tutmuyo eşimde yok ya iice huzursuz oldum galiba...

canımcım şuan bunu düşünmek için erken zaten kendini boşuna sıkma... hiç merak etme bebişler bir şekilde dünyaya gelicekler ayrıca normal doğum istiyorsan ve engel yoksa eğer, korkunç bişi olsa hiç 2 ci 3 cü bebeği yaparlarmı?
ayrıca 2 gün sürebilir derken durmaksızın bir ağrı değil kasılmalar suyun gelmesi gerektiği kadar açılman bu iki güne yayılır en son doğum gerçekleşmeye yakında daha çok ağrı olur bence onada katlanılır sen üzme tatlı canını :)))

saol canım ya...valla biraz rahatladım sayılır...dimi ya bi şekilde doğacaklar...öyle yada böyle yeterki Rabbim sağlık sıhat akıl fikir versin...(kendimi galiba kandırıyorumDDD)

saol canım ya...valla biraz rahatladım sayılır...dimi ya bi şekilde doğacaklar...öyle yada böyle yeterki Rabbim sağlık sıhat akıl fikir versin...(kendimi galiba kandırıyorumDDD)

aynen bebişler sağlık sıhhatli eli yüzü düzgün dünyaya gelsinlerde ben başka bişi istemiyorum zaten ... benki iğne yaptıramazdım 3 sene içinde bi mecburi kürtaj bi hsg filmi bi histerskopi üstünede tüp bebek tedavisi gördüm doğum acısı falan geçer gider gibi geliyo artık yeterki bebiş sağlıklı olsun ...

Amannn benim mini mini hamişlerim nasılmış bakalımmmopuyorumnanaktan
kızlarr 2009 aralık annesiyim arada size bakıyorum.aynı telaşlar aynı heyecanlar..hamilelik zor olsa da güzel bir dönemdi tadını çıkarın.annelik çok daha güzel tabi.ne kadar yorulsam da herşeye değer.bir anne sözüne bir gülüşe...zaman okadar çabuk geçiyor ki,daha dün gibi hamileliğimi öğrendiğim.şimdi.9ayı geçti oğlum doğalı.size de öyle gelecek.inş.hepiniz hayırlı doğumlar yapıp kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi mis gibi koklarsınız:)kendinize dikkat edin.

bizde donup dolasip sevde de karar kiliyoruz
diger secenekler
huma
hanzade
sena
bilemiyorum yaaa
heralde sevde olcakboshayallersmile

canım hüma da çok güzel bence.
kulağa çok hoş geliyo

ayyyyyyy canım ya
çok sağol gzüel dileklerin için inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
o güzel duyguları tatmak bize de nasip olur.
evet güzel ama biokadar da endişe dolu bi süreç
Rabbim bebeişleirmize sağlıkla hayırlısıyla kavuşacağımız o güzel günü görmeyi nasip etsin bizlere
sonrasında da doyasıya o güzel günleri yaşamayı aynı zmanda.
bizden tavsiyeelrinizi esirgemeyin
.

Günaydın millet yıne erkenden uyandım
off hafta sonu olunca uyuyacağım diyorum
ama ne fayfa hafta içinden daha erken kalkıyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…