bizde donup dolasip sevde de karar kiliyoruz
diger secenekler
huma
hanzade
sena
bilemiyorum yaaa
heralde sevde olcakboshayallersmile
ya kızlar uyumaya gittim ama uyuyamıyrm...
bugün doktorumla doğumu konuştuk ve o kafama takıldı...
normal doğum istiyorum ama korktuğumu farkettim...
ay ruhum daraldı ya...
gerçekten korkuyorum...
hanzade de hoş bi isim , ben ilkin mahperi istemiştim güzeller güzeli anlamı ama çok eski türkçe die kimseye beğendiremedim
korkma canim ya
normal dogum cok guzel bisey
bebis kucaginda cikiyosun dogumhanedenopuyorumnanaktan
dogum bittikten sonra normale donmek cok cabuk oluyo
epiduralide sorsaydin doktora canim agrisiz normal dogum yani
canımcım ben doğum yöntemlerinin hepsinden korkuyorum ama sezeryanda karar kıldım, gerçi normal doğum yapan milyarlarca kadın olduğunu düşününce çokta korkulacak birşey değil .. doktorun ne öneriyor?
haklısın canımya koşullara göre karar vermek lasım ben zaten pek uyanık kalmak istemiyorum sezeryanda , normal için bir engel yoksa bence ağrısından korkma zaten çoğu doğum yapan kadın kısa sürüyo diyor sonrasının çok güsel olduğundan bahsediyor..
kizlar size doyum olmaz
ben yatiym artik cok uykum geldiiiii
opuldunuz sekerleropuyorumnanaktan
kizlar size doyum olmaz
ben yatiym artik cok uykum geldiiiii
opuldunuz sekerleropuyorumnanaktan
ya sürekli pozitif doğum hikayeleri falan okuyrm ama ne biliyim ya...
doktor dediki 3-4 saatte sürebilir doğum en fazla 2günde sürebilir dedi...
uyumam lazım ama uyku tutmuyo eşimde yok ya iice huzursuz oldum galiba...
canımcım şuan bunu düşünmek için erken zaten kendini boşuna sıkma... hiç merak etme bebişler bir şekilde dünyaya gelicekler ayrıca normal doğum istiyorsan ve engel yoksa eğer, korkunç bişi olsa hiç 2 ci 3 cü bebeği yaparlarmı?
ayrıca 2 gün sürebilir derken durmaksızın bir ağrı değil kasılmalar suyun gelmesi gerektiği kadar açılman bu iki güne yayılır en son doğum gerçekleşmeye yakında daha çok ağrı olur bence onada katlanılır sen üzme tatlı canını :)))
saol canım ya...valla biraz rahatladım sayılır...dimi ya bi şekilde doğacaklar...öyle yada böyle yeterki Rabbim sağlık sıhat akıl fikir versin...(kendimi galiba kandırıyorumDDD)
canım bende iyi geceler diliyorum eşim gelmek üzere .. sende hiç canını sıkma herşey yolunda gidecek de öyle olsun :))
bizde donup dolasip sevde de karar kiliyoruz
diger secenekler
huma
hanzade
sena
bilemiyorum yaaa
heralde sevde olcakboshayallersmile
Amannn benim mini mini hamişlerim nasılmış bakalımmmopuyorumnanaktan
kızlarr 2009 aralık annesiyim arada size bakıyorum.aynı telaşlar aynı heyecanlar..hamilelik zor olsa da güzel bir dönemdi tadını çıkarın.annelik çok daha güzel tabi.ne kadar yorulsam da herşeye değer.bir anne sözüne bir gülüşe...zaman okadar çabuk geçiyor ki,daha dün gibi hamileliğimi öğrendiğim.şimdi.9ayı geçti oğlum doğalı.size de öyle gelecek.inş.hepiniz hayırlı doğumlar yapıp kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi mis gibi koklarsınız:)kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?