2010 Aralık Anneleri

ayyy canım inşallah olur. çok bıkmışsn belli. bende bu ay bırakmayı düşünüorm.. hepimiz için hayırlısı olsun...

Kendimi çok yorgun hissediyorum cnm ... okula giden oğlum olunca bide sabah dahada erken kalkmam gerekiyo uyuyamıyorum hiç.. akşamlarıda dersleri başladı malum.. kendime hiç vakit ayıramıyorum bitkin bi haldeyim psikolojim altüst durumda sadece evimde olmak istiyorum..

Kendimi çok yorgun hissediyorum cnm ... okula giden oğlum olunca bide sabah dahada erken kalkmam gerekiyo uyuyamıyorum hiç.. akşamlarıda dersleri başladı malum.. kendime hiç vakit ayıramıyorum bitkin bi haldeyim psikolojim altüst durumda sadece evimde olmak istiyorum..

canım o kadar ii anlıorm ki seni. gerçi benim başka çocuğum yok ama 8de işte olmama gerekio akşam 6,30 7 gibi çıkıorm. çok yoruluorm. 2yıldr çalışıorm ama sanki 20yıldr çalışıo gibiyim.patronlarmdan da nefret ediorm. ayrılmak için gün sayıyorm desem yeridir. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

gunaydin sekerler:3:
bittimi agubugu?
bende kahvalti yapiym
evimin diregi bugunde calisiyo:umursamaz:
bu hafta cok yogundu zaten hic gorusemedik

günaydın kızlar bebişleri görecek olanların gözü aydın darısı bizlere inşallah özledim oğluşumu. kahvaltıyı hazırladım ama kociş hala uyuyo bende bi bakiim dedim

canımcım ben doğum yöntemlerinin hepsinden korkuyorum ama sezeryanda karar kıldım, gerçi normal doğum yapan milyarlarca kadın olduğunu düşününce çokta korkulacak birşey değil .. doktorun ne öneriyor?

benim bu 3ncüü amaa normalden çok korkuyorummmmmmmmmmmmmm artık istemiyorum normal doğummmmmmmmmm öcü gibii geliyoo artık banaa

öle düşününce korkmaya gerek yok tabi ama bilmiyrm ya işte biraz huzursuzluk var..
doğuma doktorum giricek o konuda rahatım ama şırnak gibi bi yerde epidural doğuma yeltenmem, çünkü şartlar çokta uygun diil....
ki çok fazla uzman bi ekipin olduğunuda düşünmüyrm...
o yüzden canım ağrılı olan sancılı olan normal doğum yapıcam galiba
:1:

doktorum şuan için bişi örnermedi canım ya..38. haftada çatı muayenesi yapılacakmış...
ona göre eğer uygun olursa normal yapıcam,olmazsa sezeryan sanırım...

diyarbakıra gitsen canımm

ya sürekli pozitif doğum hikayeleri falan okuyrm ama ne biliyim ya...
doktor dediki 3-4 saatte sürebilir doğum en fazla 2günde sürebilir dedi...
uyumam lazım ama uyku tutmuyo eşimde yok ya iice huzursuz oldum galiba...

benim ilk doğumumm 2 gün sürmüştü

Back
X