günaydın hanımlar...
Kızlar Show TV yi açın agubugu var
günaydııınnnn ben de heyecandan uyuyamadım kızımı görcem diekaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar.....
funah cnm keşke senin yerinde olsaydım oğluşumu çok özledimmm
Ah bende pazartesi görmüştüm yine özledim kuzumugünaydııınnnn ben de heyecandan uyuyamadım kızımı görcem diekaydirigubbakcemile2
Açtım canım, fondaki müzik çok komik :)))
Günaydın cnm nbr ?
Bi işten çıkamadım arkadaşlar ya... bugün biri daha gelicekmiş görüşmeye inşallah olur....
ayyy canım inşallah olur. çok bıkmışsn belli. bende bu ay bırakmayı düşünüorm.. hepimiz için hayırlısı olsun...
Kendimi çok yorgun hissediyorum cnm ... okula giden oğlum olunca bide sabah dahada erken kalkmam gerekiyo uyuyamıyorum hiç.. akşamlarıda dersleri başladı malum.. kendime hiç vakit ayıramıyorum bitkin bi haldeyim psikolojim altüst durumda sadece evimde olmak istiyorum..
canımcım ben doğum yöntemlerinin hepsinden korkuyorum ama sezeryanda karar kıldım, gerçi normal doğum yapan milyarlarca kadın olduğunu düşününce çokta korkulacak birşey değil .. doktorun ne öneriyor?
öle düşününce korkmaya gerek yok tabi ama bilmiyrm ya işte biraz huzursuzluk var..
doğuma doktorum giricek o konuda rahatım ama şırnak gibi bi yerde epidural doğuma yeltenmem, çünkü şartlar çokta uygun diil....
ki çok fazla uzman bi ekipin olduğunuda düşünmüyrm...
o yüzden canım ağrılı olan sancılı olan normal doğum yapıcam galiba
doktorum şuan için bişi örnermedi canım ya..38. haftada çatı muayenesi yapılacakmış...
ona göre eğer uygun olursa normal yapıcam,olmazsa sezeryan sanırım...
ya sürekli pozitif doğum hikayeleri falan okuyrm ama ne biliyim ya...
doktor dediki 3-4 saatte sürebilir doğum en fazla 2günde sürebilir dedi...
uyumam lazım ama uyku tutmuyo eşimde yok ya iice huzursuz oldum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?