2010 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba,

iş yerindeyim ama oğlum iki dakika rahat vermiyor. bir tekme bir tekme .... ooff bu iki gündür çok çok harketli valla :)

sizlerde tekmeler ne alemde ??

Kızlar merhaba,

iş yerindeyim ama oğlum iki dakika rahat vermiyor. bir tekme bir tekme .... ooff bu iki gündür çok çok harketli valla :)

Maşallah cnm benim çıkıncada b kadar hareketli olacaklar
benimkide fena maşallah cok hareketli uykudan uyandırıyo yemek yerken durmuyo banyo yapıyom lıklık tekme atıyo bazen canımın yandıgın bıle soyleye bilirim ama mutlu oluyorum cnm ya çok hoşuma gidiyor :))

ver gazı yavrum ver gazı:))))canım benim işler karışık biraz ben boyle dusundukce zaten sonunda bi pruzu cıkmasa..tam kasımın 1 32.haftamda oluyorum.ondna önceki 3 gun 29 ekim tatili.bizim işeyeri kapanıyor biliyorsundur...karışık işler anlayacağın nolcak bilmiyourm bende saldım gitti valla.en sonunda cıkıcam zaten.canım benim senin kendi işyerin değğilmiydi...

kendi işyerim o sorun işte kapatsam olmaz açsam benden başka bakacak kimse de yok dükkana.bebeğimi evde bırakmak istemiyorum doğumdan sonra bile yalnız ben olayım istiyorum yanında bakalım artık neler olcak.
Anladım cnm ya Allah kolaylık versin zor iş valla
bu arada idil defne ve tanem çok güzel isimlermiş
eğer eşinle anlaştıysanız bu isimler çok nezih bence
ismi beğenditen sonra kökeninn ne olduğunun önemi yok bence :))
İnşallah güzel kızına guzel bir isim bulursun bir an önce :1hug:

yaaa önemli değil köken diyosun bende melina ismini çok istiyodum ama oda yunan kökenliymiş öyle olunca vazgeçtim.onlar bizim ismimizi koyarlarmı:umursamaz:ama tabi defne ve idil çok kullanılıyo türkiyede dolayısıyla ben olsam koyarım.defneyi çok beğeniyorum
Kızlar merhaba,

slm valla bizim cadı belli saatlerde kısa süre hareket ediyo onun için çok bekliyorum onu.sanırım akıllı bi çocuk olcak beni üzmicek.

Merhabalarrr kızlarr
Bugün misafirimiz vaar hazırlıklarımızı yaptık bekliyoruz..
peliiiiiiiinnn :)) ben bizimkinin evde durup direklik yaptıgını gormedim henüz :)))

ayyyy!!! aysem gelmiss:sm_cool:
canim benim evimin diregi ev hayatini cok sever
ama isleri cok yogun bu hafta
eve gelincede calismaya devam etti
kocama hasret kaldim yahu:kedi:
ya bu arada cati muaynesi hakkinda bi fikri olan varmi??:uhm:

ben geldiiiimmmm :))) opuyorumnanaktan
benimki 3 gundur yoktu yarın sabah burda inşallahh
önceden bende onla sürüklenirdim yurtdısına fln da..
bu koca göbekle gezemez olduk :umursamaz:
bende özlüyorum :gitme:
benim hiç bi fikrim yok tatlım merak da ediyorum,bugün doktorum oturmaya gelicek sorarım ona

yaaa önemli değil köken diyosun bende melina ismini çok istiyodum ama oda yunan kökenliymiş öyle olunca vazgeçtim.onlar bizim ismimizi koyarlarmı:umursamaz:ama tabi defne ve idil çok kullanılıyo türkiyede dolayısıyla ben olsam koyarım.defneyi çok beğeniyorum

Canım benim bunlar göreceli kavramlar o nedenle sadece fıkrimi belirttim
yunanlıların turk ismi koyup koymayacağı beni pek ilgilendirmez o kadar çok isim varki türkçeleşmiş açıkcası kökeni soyu benim için pek onemli deıl yani ben beğeniyorsam yada ismi koyacak kışı beğenmişse diyecek soz yoktur.

benim hiç bi fikrim yok tatlım merak da ediyorum,bugün doktorum oturmaya gelicek sorarım ona

hoş geldiiin.kocişin yok sen tekmiydin evde ben hayatta yalnız kalamam sanırım ama cemresu'm gelince birlikte rahat rahat kalırım heralde.:emir_bebek: gerçi yanımda kocakarı var yalnız kalma gibi bi durumum yok ama:bbo: bu çatı olayı beni bozar ya hiç sevmiyorum alttan muayeneyi yaptırmasak olmazmı doğumun olacağı gün baksınlar yeter.eyvahedigeldismile

Canım benim bunlar göreceli kavramlar o nedenle sadece fıkrimi belirttim
yunanlıların turk ismi koyup koymayacağı beni pek ilgilendirmez o kadar çok isim varki türkçeleşmiş açıkcası kökeni soyu benim için pek onemli deıl yani ben beğeniyorsam yada ismi koyacak kışı beğenmişse diyecek soz yoktur.

orası öyle ama çocuk problem yaşar diye koyamıyorum ben yabancı mısın bilmem ne ömür boyunca bu sorularla muhatap olacaktır.defne ve idil için geçerli değil ama melina için öyle düşünüyorum..

bide yurtdisina gitse dayanamam walla ben
evlenmeden once gidiyodu ama artik gitmiyo cok sukura.s
sor bakalim doktora zor biseymi acaba aysecim ya?

hoş geldiiin.kocişin yok sen tekmiydin evde ben hayatta yalnız kalamam sanırım ama cemresu'm gelince birlikte rahat rahat kalırım heralde.:emir_bebek: gerçi yanımda kocakarı var yalnız kalma gibi bi durumum yok ama:bbo: bu çatı olayı beni bozar ya hiç sevmiyorum alttan muayeneyi yaptırmasak olmazmı doğumun olacağı gün baksınlar yeter.eyvahedigeldismile

Benim kayınvalidem geldi tatlımm onunlaydımm.Sağolsun..
Tatlım bi de şöyle düşün doğumun olacağı gün bebek doğum kanalına girmiş senin çatın dar normal doğuramazsın sezaryan yapman gerekiyor..bunların ayarlanması için gerekiyor

kendi işyerim o sorun işte kapatsam olmaz açsam benden başka bakacak kimse de yok dükkana.bebeğimi evde bırakmak istemiyorum doğumdan sonra bile yalnız ben olayım istiyorum yanında bakalım artık neler olcak.

slm valla bizim cadı belli saatlerde kısa süre hareket ediyo onun için çok bekliyorum onu.sanırım akıllı bi çocuk olcak beni üzmicek.

o da güzel canım, her hareketinin anlamı çok daha büyüktür şimdi. ama her hafta değişiyor sanırım hareket etme sıklığı. ama hareketini bekelemsi bile güzel değil mi? :)

bide yurtdisina gitse dayanamam walla ben
evlenmeden once gidiyodu ama artik gitmiyo cok sukura.s
sor bakalim doktora zor biseymi acaba aysecim ya?

Benimki gidiyo pis :umursamaz:
Hamilelikten önce gidince 1 hafta fln sürüyodu da şimdi daha kısa..
Sorarım tabi tatlım

Maşallah cnm benim çıkıncada b kadar hareketli olacaklar
benimkide fena maşallah cok hareketli uykudan uyandırıyo yemek yerken durmuyo banyo yapıyom lıklık tekme atıyo bazen canımın yandıgın bıle soyleye bilirim ama mutlu oluyorum cnm ya çok hoşuma gidiyor :))

benimde çok hoşuma gidiyor valla. bugün iki kere acıtıcı tekme bile yedim. istemeden sesli olarak "aaahh" çıktı ağzımdan. işyerindeyim, utanıyorum sonuçta.

çok merak ediyorum ne yapıyor da bu kadar hareket ediyor. hayal gücüm bana ufaklığın içerde sörf falan yaptığını söylüyoor ama bilemiyorum artık :))

toobacımmm 30 haftalık artık tam 30 haftalıksın maşşallahhh :nazar:
bizimde bugün doluyor opuyorumnanaktan

İyide balım İdil ismide Yunan Kökenli :))

ayyy anlaşamadık bi türlü.:sinifsinif:şimdi benim demek istediğim Türkiyede idil ve defne çok bilindik olduklarından sorun olmaz ama benim koymak istediğim isim kulak aşinalığı olmayan bi isim olduğundan zor olur çocuk için.yoksa yunancaymış şuymuş b uymuş önemli değil yani herkes için önemli değil.zaten ülkemizdeki isimlerin büyük çoğunluğu arapça kökenli ha yunan ha arap bence fark yapmaz.ama insanlar aynı düşünmezler diye tahmin ediyorum.

Benim kayınvalidem geldi tatlımm onunlaydımm.Sağolsun..
Tatlım bi de şöyle düşün doğumun olacağı gün bebek doğum kanalına girmiş senin çatın dar normal doğuramazsın sezaryan yapman gerekiyor..bunların ayarlanması için gerekiyor
orası öyle ama utanıyorum ne yapayım zor geliyo.en iyisi öğrenip kendi kendime halletmem bu işi:jeyyar:
o da güzel canım, her hareketinin anlamı çok daha büyüktür şimdi. ama her hafta değişiyor sanırım hareket etme sıklığı. ama hareketini bekelemsi bile güzel değil mi? :)

evet çok güzel gerçekten.Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.

canım çatı muayenesini bende çok merak ediyordum. neredeyse son bir aydır. Çatı kısmımda inanılmaz ağrılar var çünkü. yattığımda kalkmam ya da sağa sola dönmem çok zor oluyor. Araştırdım Çatı bölgesinden kaynaklanıyormuş falan. 10 gün önce doktor kontrolüm vardı. Ona da sordum. bilip bilmeden çatı muayenesi bile istedim. :)))

doktorumda bana uzun uzun anlattı. Çatı muayenesi 38. haftada elle yapılan bir muayeneymiş.Ve bunu doğum kanalının normal doğuma uygun olup olmadığını anlamak için yaparlarmış. Çatının bebeğin başının geçebilecek yuvarlaklıkta ve genişlikte olması gerekiyormuş ve bunada ancak 38. haftada bakılabilirmiş.

benim o ağrılarımda -belki sizlerde de vardır- tamamiyle çatımın doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyormuş. ve normalmiş. şimdi aynı ağrıları hala çekiyorum ama içim rahat; ben bir MUCİZEYE hazırlanıyorum. Doğuma :)))

benimde çok hoşuma gidiyor valla. bugün iki kere acıtıcı tekme bile yedim. istemeden sesli olarak "aaahh" çıktı ağzımdan. işyerindeyim, utanıyorum sonuçta.

çok merak ediyorum ne yapıyor da bu kadar hareket ediyor. hayal gücüm bana ufaklığın içerde sörf falan yaptığını söylüyoor ama bilemiyorum artık :))

Yanlız deilsin cicim bende hayal dünyamda neler neler duşunuyom.
Bende 3 tane mıyom var ama ep dalga geçiyom
Oğlumun tpları diye kaydirigubbakcemile3
kaleye iut çekiyo diyom millet gülüyo kaydirigubbakcemile3

ayyy anlaşamadık bi türlü.:sinifsinif:şimdi benim demek istediğim Türkiyede idil ve defne çok bilindik olduklarından sorun olmaz ama benim koymak istediğim isim kulak aşinalığı olmayan bi isim olduğundan zor olur çocuk için.yoksa yunancaymış şuymuş b uymuş önemli değil yani herkes için önemli değil.zaten ülkemizdeki isimlerin büyük çoğunluğu arapça kökenli ha yunan ha arap bence fark yapmaz.ama insanlar aynı düşünmezler diye tahmin ediyorum.

Anladım cnm merak etme bende sadece kızım olacak olsaydı eğer ki ilk zaman hep kız isimlerine bakıyordum ama hiç kökenlerini düşünmedim. Ama hakklısın türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz insanlar ileride sen söylemisin boylemisin de diyebilirler çünkü bizim insanlarımız biraz ayrımcılık yapmayı sever :(

Back
X