2010 Aralık Anneleri

bu arada ben gidip alışvriş yapmak istiyorum bebeğime ama dükkandan kurtulmam lazım boshayallersmile

toobacımmm 30 haftalık artık tam 30 haftalıksın maşşallahhh
bizimde bugün doluyor opuyorumnanaktan
bizde bugun 3. trimestera girdik:hooray:

ya benim doktorum erkek
ustelik yazliklarimiz ayni yerde ve ben hic alttan muayne olmadim kendisine
kafam cok karisik ya napcam bilmiyorummmohaoldumsmile

evet insanlar yüzünden.gerçi ne koyarsan koy insanımız kulp takmayı pek sever.hatta geçen bi olay yaşadım eşimin amcasının kızı gelmiş bayramda büyük kaaynımda bizdeymiş.işte bebeğin ismini ne koycaklar demiş kadın bizimkilerde cemresu demişler o da başka bi isim önermiş kaynımda yok cemresu gayet güzel demiş.yani anlatmak istediğim üzerine vazife olmayan insanlar konuşmayı yorum yapmayı pek seviyolar

burxkan süpersin. :)) benim sörf ten çok daha iyiymiş valla senin kaleye şut olayı. :)) miyom lar için de canım dalga geçerek en iyisini yapıyorsun. "Olumlu düşün, olumlu hisset, herşey olumlu olsun " en güzel felsefe bu ban göre .

ya benim doktorum erkek

işte kadına bile gösteremeyen zar zor göstermek zorunda kalan ben erkek doktor olunca iyice kilitlencem.bide bişey sorcam ya bilen vardır inşallah benim ilişki sırasında hep acıyo iki yıldır evliyim iki yıldır sıkıntı oluyo acaba çatımmı dar benim???çok merak ediyorum ayşe sana zahmet aklına gelirse sorarmısın doktora.:kedi:

ya benim doktorum erkek

canım O'nu herşeyden önce yazlık komşun olarak değil de , sadece doktorun olarak düşün. O muayene hepimiz için gerekli. Erkek ya da kadın, tanıdık ya da tanımadık , bizim ve yavrularımızın sağlığı için kapayacaz gözümüzü ve bu iş erazı olacaz ; mecbur :))

ay kızlar uyuyup kalmışım işyerinde gözlerim kapanıyo kafamı masaya koycam ama karnımdan koyamıyorum:))

bu arada ben gidip alışvriş yapmak istiyorum bebeğime ama dükkandan kurtulmam lazım boshayallersmile

Allah nasip ederde bir aksilik çıkmaz ise Cumartesi günü eminönüne gitcem
Aslında bebek şekeri olayını halletmem de lazım.
ama düşüncem magnet tarzı bişey istiyorum. bakalım ya off bir an önce bende alışveriş yapmak istiyorum....

Haklısın cnm bizdede oyle ısım ler havada uçuştu ama kimse kusura bakmasın babasıyla benim hakkım kimseyi karıştırtmam klava:

Evet şeker olumlu düşünürsen herşeyin ustesinden gelirsin hep boyle olalım umudumuz hiç bitmesin tukenmesın inşallah :Saruboceq:

haklisin canim ama bu sabah bu dusunceyle uyandim uykumdaneyvahedigeldismile
yine drmu degistirsem acaba yaa:uhm:

kızlar bebek şekeri olayın ı naptınız?ben kendim yapıcam galiba guzel model varmı hiç internette rastladığını zornek alınabilecek..

haklisin canim ama bu sabah bu dusunceyle uyandim uykumdaneyvahedigeldismile
yine drmu degistirsem acaba yaa:uhm:

eğer Dr. dan memnunsan sadece muayene olayı için olacaksa değiştirme derim. sonuçta Dr. nispeten tanıdık olması güzel bir şey. Tanıdık olduğu için ona güvenebilirsin, seni herhangi bir dr. gibi gereksiz şeylere yönlendirmeyecektir.
ama tanıdık olduğu için de çekiniyorsan sormak istediklerini rahatça soramıyorsan falan o zamanda değiştirmende yarar olabilir. Sen bilirsin , bak şimdi bende senin adına kararsız kaldım :/

kızlar bebek şekeri olayın ı naptınız?ben kendim yapıcam galiba guzel model varmı hiç internette rastladığını zornek alınabilecek..

O konuda bende kararsızım ; bir yandan kendim yapmak istiyorum , keyifli olaacaktır, miniğimin minik şekerlerini ellerimle hazırlamak. Bir yandan da ne uğraşaksın işin gücün arasında sonra astarı yüzünden pahalıya da gilirse falan diye düşünüyorum.
Kararsızım yani :/ net tende çok araştırmadım ama gittigidiyor a bakmıştım , güzel örnekler vardı.

İyide balım İdil ismide Yunan Kökenli :))
ama ben idil isminin anlamını "oğuz boyu" demek olduğunu biliyorum.. nasıl yunanca kökenli olur? çok severim o ismi tınısıda güzel.. bende bi ara "marin" koysakmı ki dediğimde eşimden bayaa tepki almıştım.. "neva" koycak kızımın ismini
toobacımmm 30 haftalık artık tam 30 haftalıksın maşşallahhh
bizimde bugün doluyor opuyorumnanaktan
ebeeet:dance: resim çektim az önce becerebilirsem göbiş topiğine koyacağım bakalım..
ya orası öylede insan yüzyüze bakacağı insan konusunda tedirgin olabiliyor.. bende kendi çalıştığım hastanede doğum yapıp yapmamak konusunda gidip giliyorum.. çok rahat ederim orada doğum yapsam ama hergün yüzyüze baktığım adamlar sonuçta yinede huzursuz eder mi beni acaba diye düşünmüyo değilim..

ya ben karar verdim ama biraz tuzlu gibi fiyatı.. iki çeşit mi alsam diyorum.. bi onu alayım 30-40 tane birazda uygun birşey mi ayarlasam diyorum.. yakın çevreme hatıra kalmış olur hem diye.. kaç tane ayarlamak gerekir onu tahmin edemiyorum işte

merhaba canlar....
dün pek giremedim, yoğundum evde.. babamız geldi yurtdışından.. kızına çok güzel şeyler almış.. resimlerini eklemeye çalışacağım.. hele ki üzerinde "daddy's sweet heart" yazan bir takımı var ki... en çok onu severek almış..

bu arada dün hastane çıkışını birde çıtçıtlılarını yıkamıştım yawrumun.. onları ütüledim ve hayatımın en keyifli ütüsüydü.. ütüden nefret eden biri olarak.. daha çok anne gibi hissediyor insan kendini..

hoş geldin tuğbacım bu neva ne demekmiş hiç duymadım enteresan geldi o yüzden.valla isim koymak ne zor işmiş meğer.ki bizimki seneler önceden belli olmasına rağmen yani daha ben ufaktım cemre istiyodum.annem bana cemre koymak istemiş babam cemile koymuş içimde hep cemre uhde kaldı.şimdide internetten bakıyorum cemre ateş kor anlamına geliyo cehennemin simgesi olduğu için hoş değilmiş.cemresu'ya karar verdik su ateşi baskılar diye düşündüm sonrada çocuk çok değişken olursa çift karakterli olursa diye saçma düşünceler kafamı kurcaladı offff ne yapcam bilmiyorum ama cemresu kesin nasipse.bu arada eşinin aldığı cicileri çok merak yaptımboshayallersmile

hoşgeldin tooba ah ne guzel utulere bile başlamıssın....benim evdeki normal utuler aklıma gelince sinir tepeme geleyo.neva ismini bende cok severim eşime sunduğum isimler içinde neva da vardı hatta bide meva var ama bizim herif beğenmedi .nolcak bu cocuğun adı cok merak ediyorum .

Selam tatlı annele herkes iyidir umarım 2 senedir ayağımda tırnak batması var 3 kez uyuşturarak yaptırdım en son 2 gün önce yaptırdım ama çok acıdı 2 gün ağrısını çektim işe 40 numara terlikle gidip geldim sabah banyodan sonra tekrar parmağıma pansuman yapıp kapatacaktım yanlışlıkla tırnağın altına konulan spanca basıp hepsini çıkardım oturup ağladım ne yapacam diye kendim biraz yapmaya çalıştım ama olmamıştır dua edinde geçsin Allah başka sıkıntı vermesin

bebk sekeri konusunu kayinvalidem halledicek
nikah sekerimizide o yaptirmisti acayip hos birsey olmustu
herkes hala soyler
tabi benim begenime sunup oyle yapiyor bu isleri
ben su tip bisey istiyorum ama hala tam karar veremedim

Kır yaşamını anlatan kısa şiir ya da yazı anlamına geliyor yunancadan gelirmiş internette de u şekilde yer alıyor cnm

o takıntı bende de var canım.ama siz karar vermişsiniz.iyice araştır oyle koy ismini.için rahat etsin.çunku anlamlar her yerde değişiyor.mesela irem ismi içinde boyle bişey vardı.ben bade ismini seviyordum kutsal aşk anlamı diye biliyodum ama içki şarap demekmiş.bunun gibi cok isim var hatta bazı isimlerin konmaması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…