- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
- 113
bizde bugun 3. trimestera girdik:hooray:toobacımmm 30 haftalık artık tam 30 haftalıksın maşşallahhh
bizimde bugün doluyor opuyorumnanaktan
canım çatı muayenesini bende çok merak ediyordum. neredeyse son bir aydır. Çatı kısmımda inanılmaz ağrılar var çünkü. yattığımda kalkmam ya da sağa sola dönmem çok zor oluyor. Araştırdım Çatı bölgesinden kaynaklanıyormuş falan. 10 gün önce doktor kontrolüm vardı. Ona da sordum. bilip bilmeden çatı muayenesi bile istedim. :)))
doktorumda bana uzun uzun anlattı. Çatı muayenesi 38. haftada elle yapılan bir muayeneymiş.Ve bunu doğum kanalının normal doğuma uygun olup olmadığını anlamak için yaparlarmış. Çatının bebeğin başının geçebilecek yuvarlaklıkta ve genişlikte olması gerekiyormuş ve bunada ancak 38. haftada bakılabilirmiş.
benim o ağrılarımda -belki sizlerde de vardır- tamamiyle çatımın doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyormuş. ve normalmiş. şimdi aynı ağrıları hala çekiyorum ama içim rahat; ben bir MUCİZEYE hazırlanıyorum. Doğuma :)))
Yanlız deilsin cicim bende hayal dünyamda neler neler duşunuyom.
Bende 3 tane mıyom var ama ep dalga geçiyom
Oğlumun tpları diye kaydirigubbakcemile3
kaleye iut çekiyo diyom millet gülüyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Anladım cnm merak etme bende sadece kızım olacak olsaydı eğer ki ilk zaman hep kız isimlerine bakıyordum ama hiç kökenlerini düşünmedim. Ama hakklısın türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz insanlar ileride sen söylemisin boylemisin de diyebilirler çünkü bizim insanlarımız biraz ayrımcılık yapmayı sever
Yanlız deilsin cicim bende hayal dünyamda neler neler duşunuyom.
Bende 3 tane mıyom var ama ep dalga geçiyom
Oğlumun tpları diye kaydirigubbakcemile3
kaleye iut çekiyo diyom millet gülüyo kaydirigubbakcemile3
Anladım cnm merak etme bende sadece kızım olacak olsaydı eğer ki ilk zaman hep kız isimlerine bakıyordum ama hiç kökenlerini düşünmedim. Ama hakklısın türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz insanlar ileride sen söylemisin boylemisin de diyebilirler çünkü bizim insanlarımız biraz ayrımcılık yapmayı sever
bizde bugun 3. trimestera girdik:hooray:
ya benim doktorum erkek
ustelik yazliklarimiz ayni yerde ve ben hic alttan muayne olmadim kendisine
kafam cok karisik ya napcam bilmiyorummmohaoldumsmile
bizde bugun 3. trimestera girdik:hooray:
ya benim doktorum erkek
ustelik yazliklarimiz ayni yerde ve ben hic alttan muayne olmadim kendisine
kafam cok karisik ya napcam bilmiyorummmohaoldumsmile
bu arada ben gidip alışvriş yapmak istiyorum bebeğime ama dükkandan kurtulmam lazım boshayallersmile
evet insanlar yüzünden.gerçi ne koyarsan koy insanımız kulp takmayı pek sever.hatta geçen bi olay yaşadım eşimin amcasının kızı gelmiş bayramda büyük kaaynımda bizdeymiş.işte bebeğin ismini ne koycaklar demiş kadın bizimkilerde cemresu demişler o da başka bi isim önermiş kaynımda yok cemresu gayet güzel demiş.yani anlatmak istediğim üzerine vazife olmayan insanlar konuşmayı yorum yapmayı pek seviyolar
burxkan süpersin. :)) benim sörf ten çok daha iyiymiş valla senin kaleye şut olayı. :)) miyom lar için de canım dalga geçerek en iyisini yapıyorsun. "Olumlu düşün, olumlu hisset, herşey olumlu olsun " en güzel felsefe bu ban göre .
canım O'nu herşeyden önce yazlık komşun olarak değil de , sadece doktorun olarak düşün. O muayene hepimiz için gerekli. Erkek ya da kadın, tanıdık ya da tanımadık , bizim ve yavrularımızın sağlığı için kapayacaz gözümüzü ve bu iş erazı olacaz ; mecbur :))
haklisin canim ama bu sabah bu dusunceyle uyandim uykumdaneyvahedigeldismile
yine drmu degistirsem acaba yaa:uhm:
kızlar bebek şekeri olayın ı naptınız?ben kendim yapıcam galiba guzel model varmı hiç internette rastladığını zornek alınabilecek..
ama ben idil isminin anlamını "oğuz boyu" demek olduğunu biliyorum.. nasıl yunanca kökenli olur? çok severim o ismi tınısıda güzel.. bende bi ara "marin" koysakmı ki dediğimde eşimden bayaa tepki almıştım.. "neva" koycak kızımın isminiİyide balım İdil ismide Yunan Kökenli :))
ebeeet:dance: resim çektim az önce becerebilirsem göbiş topiğine koyacağım bakalım..toobacımmm 30 haftalık artık tam 30 haftalıksın maşşallahhh
bizimde bugün doluyor opuyorumnanaktan
ya orası öylede insan yüzyüze bakacağı insan konusunda tedirgin olabiliyor.. bende kendi çalıştığım hastanede doğum yapıp yapmamak konusunda gidip giliyorum.. çok rahat ederim orada doğum yapsam ama hergün yüzyüze baktığım adamlar sonuçta yinede huzursuz eder mi beni acaba diye düşünmüyo değilim..canım O'nu herşeyden önce yazlık komşun olarak değil de , sadece doktorun olarak düşün. O muayene hepimiz için gerekli. Erkek ya da kadın, tanıdık ya da tanımadık , bizim ve yavrularımızın sağlığı için kapayacaz gözümüzü ve bu iş erazı olacaz ; mecbur :))
kızlar bebek şekeri olayın ı naptınız?ben kendim yapıcam galiba guzel model varmı hiç internette rastladığını zornek alınabilecek..
merhaba canlar....
dün pek giremedim, yoğundum evde.. babamız geldi yurtdışından.. kızına çok güzel şeyler almış.. resimlerini eklemeye çalışacağım.. hele ki üzerinde "daddy's sweet heart" yazan bir takımı var ki... en çok onu severek almış..
bu arada dün hastane çıkışını birde çıtçıtlılarını yıkamıştım yawrumun.. onları ütüledim ve hayatımın en keyifli ütüsüydü.. ütüden nefret eden biri olarak.. daha çok anne gibi hissediyor insan kendini..
merhaba canlar....
dün pek giremedim, yoğundum evde.. babamız geldi yurtdışından.. kızına çok güzel şeyler almış.. resimlerini eklemeye çalışacağım.. hele ki üzerinde "daddy's sweet heart" yazan bir takımı var ki... en çok onu severek almış..
bu arada dün hastane çıkışını birde çıtçıtlılarını yıkamıştım yawrumun.. onları ütüledim ve hayatımın en keyifli ütüsüydü.. ütüden nefret eden biri olarak.. daha çok anne gibi hissediyor insan kendini..
ama ben idil isminin anlamını "oğuz boyu" demek olduğunu biliyorum.. nasıl yunanca kökenli olur? çok severim o ismi tınısıda güzel.. bende bi ara "marin" koysakmı ki dediğimde eşimden bayaa tepki almıştım.. "neva" koycak kızımın ismini
hoş geldin tuğbacım bu neva ne demekmiş hiç duymadım enteresan geldi o yüzden.valla isim koymak ne zor işmiş meğer.ki bizimki seneler önceden belli olmasına rağmen yani daha ben ufaktım cemre istiyodum.annem bana cemre koymak istemiş babam cemile koymuş içimde hep cemre uhde kaldı.şimdide internetten bakıyorum cemre ateş kor anlamına geliyo cehennemin simgesi olduğu için hoş değilmiş.cemresu'ya karar verdik su ateşi baskılar diye düşündüm sonrada çocuk çok değişken olursa çift karakterli olursa diye saçma düşünceler kafamı kurcaladı offff ne yapcam bilmiyorum ama cemresu kesin nasipse.bu arada eşinin aldığı cicileri çok merak yaptımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?