esca sesamu aaaa bende eskişehirde anadolu da okudum çok severim eski,Allah ım ne güzel günlerdi bana esk i hatırlattınız,ayyy çok duygulandm:asigim:
bu arada bende dün gece doğru düzügün uyuyamadımkaraman çorman rüyalar gördüm,
2 kere tuvalete kalktım, yataktan kalkmak bir dert zaten. kalkınca ilk bir kaç adımı da zor atıyorum. Çatı ağrısı yüzünden sanki bacaklarım kilitleniyor. Uyku muyku kalmıyor zaten o arada :)
o agrilar cok illet bisey yaa..insan egilemiyor,is yapamiyor bisey olcak diye..
halbuki kontrolde bebek daha cok yukarda,sorun yok desede doktor icim rahat etmiyor iste...
Allah kolaylik versin bize
slm şekerler nasılsınız bakalım herkes gece kuşu olmuş kaydirigubbakcemile3 bebişlerimiz uykusuz gecelere alıştırıyor bizi şimdiden gerçi ben 2 gündür çok güzel uyuyorum ama daha önceleri gecede 10 defa kalkıyodum babamız olmayınca kocaman yatak sadece bana kalıyo 4 tane yastıkla uyuyorum kaydirigubbakcemile3 çok rahat oluyo valla tavsiye ederim sırtınıza ayaklarınızın arasına karnınıza yastık koyun iyi geliyokaydirigubbakcemile3 benim kız 2 gündür sabahları uyandırıyo sadece oda açıkıyo heralde kuzucummm
aynen cucum.. benimde termini sorduklarında söylediğimde ilk sordukları şey bu "bebek nasıl bari? iyi mi? küçük mü?" sinirden tütüyorum anında.. açıklama yap işin yoksa.. 4-5 aylık sanıyolar benimkini..almasan bebek kücük mü olacak vah vah derler..(ne alakaysa)
alsan cok kilo almissin,bu kilolar kalcak derler...(yine ne alakaysa) sempatiksalakcinni
ben birde nereye gidersem götürüyorum ooh miss diye seviniyorum.. önceden kangurulara üzülürdüm şimdi imrenir oldum..bende hep düsünüyorum cok özleyecegim hareketlerini diye...
suan sadece bana ait,benim parcam,ben yersem yiyor,konusursam tepki veriyor,beraber uyuyoruz,beraber kalkiyoruz...
dogunca cok cok cok cok özlücem bunlari...ona bile duygulaniyorum
hem dogsun sag salim kucaklayayim istiyorum,hemde keske hep orda bana ait kalsa,hep kipirdasa diyorum...kimseler dokunmasa,yine sadece bana ait olsa diyorum
cok garip bi duygu...
merhaba fıstıklar,
artık uykular paramparça bize.. benim de öksürük zehir etmese geceyi sadece tuvalete kalmaya razıyım.. ancak kalktım bende :)
aynen cucum.. benimde termini sorduklarında söylediğimde ilk sordukları şey bu "bebek nasıl bari? iyi mi? küçük mü?" sinirden tütüyorum anında.. açıklama yap işin yoksa.. 4-5 aylık sanıyolar benimkini..
ben birde nereye gidersem götürüyorum ooh miss diye seviniyorum.. önceden kangurulara üzülürdüm şimdi imrenir oldum..
bu kimselere dokundurmama işini yapma ama burcucum.. kişilik gelişimi açısından hiç iyi yapmazsın.. sana bağlı, egoistik ve kendi potansiyelini kullanamayan bir çocuğun temelini atabilirsin.. bu nedenle bırak başkalarını da tatsın.. kendini göstersin.. iletişim önemli bir meziyettir onu geliştirsin.. okul dönemide çok sıkıntı çekersin böyle olursa.. okula çok tepki verir anneye bağlı çocuklar.. gerçek dünyada sadece ikiniz değilsiniz ama sen onun için o senin için zaten hep çok özel olacaksınız.. onun için bunu başkaları varken de yaşamak ilişkinizi daha da kuvvetlendirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?