2010 Aralık Anneleri

ayyyynenn sekerim
milletimiz bu konuda cok ilgincmis bende hamile kalinca anladimbenneyaptımki
demi..ben öylelerine kisacasi haset insan diyorum ve tinlamiyorum...
cünkü kiskanc insandan herseyi beklerim ben guclubacismile

zorlugundan degilde tatlim,daha duygusal anlamda bakiyorum ben olaya sanirim...
ahh ne bileyim...ne olcak benim bu sulugöz hallerim..
Egehan insallah dogdugunda ben bakar bakar aglarim sanirim...kaplan gibide kimseleri yaklastirmam sanirim yavruma :kedi:

bencede gec ama sigorta 10seansi karsiliyomus, hastanede oldugu içinde onlara uymak zorundasin, ozele gitsen cok pahaliya geliyomus kardesim sormustu...
birde yine 10seans masaj hakkimiz varmis, ama doktorum dogumdan sonra kullan dedi, karin ve rahim kaslarinin biran once toparlanmasi icin iyi olur dedi, zaten suda egzersiz, masaj filan varmis...
emzirme ve bebek bakimida var, onlarida havuza gittigimde soracam

bizdede bu yüzmeyi kendimiz ödüyoruz ama 6 euro haftada düsün,cok ucuz..
hazirlik kursu falan ücretsiz diye biliyorum..
eslerle gidilenide sigorta karsiliyor..
akupunktur var dogumu kolaylastirmak icin,ondada 35.haftadan sonra sigortan karsiliyor..
haklisin yani,hepsine nasil yetisiceksin eger özele gitsen kafamçokkarıştı

valla kardesim sordu 80-100euro civari ayligi, o yuzdende biz kendimiz gittik ara sira normal havuza...

arastirsan o kadar cok sey varki, hipnozla bile dogum yapabiliyosun, btun kurslara gitmeye kalksak, madiyattan cok zaman yetmez
biraz icimizden geldigi gibi olsun istiyorum ben en dogalindan

offf cokmus bence..baslarsin yakinda kasmadan kendini..tadini cikar ama,hakkaten iyi geliyor o egzersizler..
evet duydum ama bende senin gibi düsünüyorum..
akupunktura gitmek istemiyorum mesela..bikmisim ignelerden zaten :sinifsinif:
dogal akisina birakicam..
emzirme kursunada gerek yok,ebe alicam eve bikac hafta..o zaten ögretir..
cok degisik seyler var ama dedigin gibi hangi birine yetisicez

aynen canım bana da bi kadın ikiz mi diye sordu çok fazla göbeğim varmış yok dedim tek eminmisin dedi evet dedim aa dedi ne cins insanlar var dimi?

aynen canım bana da bi kadın ikiz mi diye sordu çok fazla göbeğim varmış yok dedim tek eminmisin dedi evet dedim aa dedi ne cins insanlar var dimi?

cinsin onde gideni, bide bakiyorum aysegulmu degilmi diye dusundum filan diyo...
ben zaten bastan kilolu basladim, ama hamilelikte hic yuzum filan degismedi sadece gobegim buyuyo o kadar ama insanlarin yeterki cani biraz skilsin herseye bi bahane buluyolar..
ve ben gobisimi coook seviyorum isterse ucuz desinler:lepi:

bende ilk zamanlar kilo konusuna cok takiliyodum
ama artik umursamiyorum
sonucta kackere yasarki insan hamileligi
tadini cikarmak lazim
kilo dogumdan sonra verilir bi sekilde:CüvCüv:

dimi bu guzel gobis bidaha olacakmi allah bilir...

gobisim buyusun, tosunum rahat etsin ohh sefamiz olsun:CüvCüv:

Evet spor yapıcaz rahat rahat giyinip buluşalım, önce tatlı yeriz yine sonra spor yaparız hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Maşallah kocaman olmuşşş, daha çok döner canım daha zaman varyerimseniben Güle güle kullan aldıklarını da kaydirigubbakcemile5

Cucum helal sana güzel vermişsin lafını :lepi:

dimi bu guzel gobis bidaha olacakmi allah bilir...

gobisim buyusun, tosunum rahat etsin ohh sefamiz olsun:CüvCüv:

Evet büyüsün göbişler, içindeki kuzucuklarımız da rahat etsinzemuszemus

:)) Uyku tutmadı koçişi yatakta bıraktım pc ye koştum zemuszemus nasılım süperim dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…