tatlım bu gece bende tekmelerle uyandım tam uykuya daldım bi bakdım saatin alarmı calıyor...benim zilli hep aynı saati bulmuşş uyandırıyo beni.normalde zorlanmazdım uyurdum ama bu gece uyuyamadımgünaydın canım ... ben gece yine uyuyamadımbu saattede kalktım 3-4 sa. uykuylayım ...
günaydın bayanlar.... nasılsınız bakalım?
ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:
ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:
tatlım bu gece bende tekmelerle uyandım tam uykuya daldım bi bakdım saatin alarmı calıyor...benim zilli hep aynı saati bulmuşş uyandırıyo beni.normalde zorlanmazdım uyurdum ama bu gece uyuyamadım
gozunaydın canım hakkında hayırlısı olur inş..biz napsak dıye dusunurken sen cıkıyorum dedin ve cıktın ne guzel..
Günaydın kızlar....
Anam çok erken çıkıyorsun be ...
Özleyeceğiz seni...
Ama sanırım sen artık çıkmak istityorsun hadi gözün aydın diyelim o zaman cicim Şeniz
gözünaydın canımcım, hakkında hayırlısı :)))
Ayy eşinize yaptıracaksanız diyor bir de. Hiç düşünemedim kendimi o pozisyonda. Ben yapamam kesin bunu. Sağol cucum ya. Keşke en başta yazsaydım mesajlar 5 kullanıcıya gidebiliyor. Bilginiz olsun arkadaşlar.
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalıma.s. kızım ve ben çok iyiyiz bide gece kapalı gişe rüyalar görmesem daha iyi olcam ama:CüvCüv: bu arada kızlar bende perine masajı istiyorum biriniz banada gönderinnn :1rolleyes:
canım hadi hayırlı olsun işden ayrılman bizdende ayrılacağın anlamına gelmiyo dimi yani evde netin varmı?? bırakma bizi olumunekankayizsmile bende 32 haftada bırakmayı düşünüyorum ama evde sıkıntıdan patlarsam diye düşünmektende kendimi alamıyorum
Yaaa kaçırdım ben ama(
Hayırdır ne gönderiyorsunuz
ne pozisyonu kız aaa merak ettim
bana da gönderin yaaaaa(((
CUCUUUUU bende istiyommmm
PELİNNNN banada gönderinnnn senağlama
Yaaa kaçırdım ben ama(
Hayırdır ne gönderiyorsunuz
ne pozisyonu kız aaa merak ettim
bana da gönderin yaaaaa(((
CUCUUUUU bende istiyommmm
PELİNNNN banada gönderinnnn senağlama
Nezaketcim aminn canım. darısı başına inşallah. ama inan benim karar vermem de kolay olmadı. aylardır düşünüorm napsam die. eşimi de bıktırdım napim bırakim mi bırakmim mi die. ama dün yanlış hatırlamıosam sen sölemiştin en kötü karar kararsızlıktan iidr.belki sora erken bıraktım die pişman olucam ama en azından hamileliğimn son aylarını evimde geçirmek, kocam geldiğinde onu evde karşılamk istiorm. evlendiğimizden beri beraber çıkıp beraber giriorz eve. birz klasik oldu ama napim hayallerm böle walla. eşimde "ben de çok istiorm şöle kapı açıldıında yemek kokuları gelsin burnuma karım kapıda karşılasn beni" die. ayyy bak düşündükçe heycan yaptım yine hihoyyyt
ne güzel benimde aynnen böyle hayallerim vardı :sinifsinif: ama şimdi izin alsam eşimde evde yok aileden kimsede yok yanımda sıkıntıdan patlarım tek başıma eşim ekim ortalarında gelip tekrar gidecek ocak sonuna kadar yok akannehir offf napsam bak gene kararsızlıktan bunalıma girdim
Benim eşim de gece 11-12 lerde geliyor yeni iş yeri açtılar...
Nadiren erken geliyor ben her akşam evde tek başımayım...
Resmen patlıyorum onun için çalışabildiğim yere kadar çalışacağım..
Ne kadar evde durmak keyifli olsa da yanlız olmuyor...
sana iyi uykular canım hazır uykun varken kaçırma bence sonra kaçtı mı tam kaçar bilirim :)
ne güzel benimde aynnen böyle hayallerim vardı :sinifsinif: ama şimdi izin alsam eşimde evde yok aileden kimsede yok yanımda sıkıntıdan patlarım tek başıma eşim ekim ortalarında gelip tekrar gidecek ocak sonuna kadar yok akannehir offf napsam bak gene kararsızlıktan bunalıma girdim
günaydın kızlar bende sabah sabah kalktım çamaşırlarımı yıkadım astım ama sizde erkenden başlamışsın yine :))))dinamik topikiz ya
aynurcum hakkında hayırlısı olsun canım ohhh iyi yapmışsın daha 1 ay daha rahat dönemlerimiz sende eşinle vakit geçirirsin evde dinlenirsin gezersin çok sevindim canım senin adına
kızlar dün cucum gönderdi o masaj tekniğini isterseniz onun adına göndereyim size cucuda mümkün olduğunca göndermeye çalıştı herkese
aynen yaa insan patlıyo sıkıntıdan
günaydın kızlar bende sabah sabah kalktım çamaşırlarımı yıkadım astım ama sizde erkenden başlamışsın yine :))))dinamik topikiz ya
aynurcum hakkında hayırlısı olsun canım ohhh iyi yapmışsın daha 1 ay daha rahat dönemlerimiz sende eşinle vakit geçirirsin evde dinlenirsin gezersin çok sevindim canım senin adına
kızlar dün cucum gönderdi o masaj tekniğini isterseniz onun adına göndereyim size cucuda mümkün olduğunca göndermeye çalıştı herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?