Günaydın Burxkan cım
Allah oğullarımızın bebişlerimizin tekmelerini eksik etmesin canım. aynı şeyleri bizde yapıyoruz; tekme hareketlerini saymaca, dinlemece.... oyun gibi ... sonra bir bakıyorsun 2 saat geçmiş,,, eee uyku ne oldu..... yok :))
şimdi tekmelerini dinlemek için uyumuyoruz, doğduktan sonra da nefes alış verişlerini dinliycez uyumuycaz sanırım.. aahh ne güzel :)
saol canımcım değişik bi masajmış bu :kedi:
Ben okudum mesajı ama pek becerebileceğimi zannetmiyorum bilmiyorumkismile
Sağolun kızlar geldi mesaj da ben de galiba beceremem bunu. Üstelik günlük yapılması gerekiyomuş, ben üşenip çatlak olmasın diye göbeğimi yağlamayı bile unutuyorum ki bunu yapıcam, sanırım imkansız. Kocama söylesem yapar belkim de sonrasında adamın halini düşünemiyorum :kedi::kedi::kedi:sempatiksalakcinni
sinemcim saol canım. değişik bi yöntemmiş ama cesaret edebilcemi sanmıorm ya yanlışyaparsam ya bebeğe zarar verirsem die içim içimi yer. yapmayı düşünenler varmı?
...
evet evet belimin ağrısı daha geçmedi çokda zorlamadım aslında ama gebeliğimin başından beri eşim hiçbişey yaptırmadı hamlamışım adam çöp bile döktürmüyo ağır diye onun ağırlığından ne olacaksa kafamçokkarıştı evet ev çok yakın ama öğlenleri hiç eve gitmem ev yakın olunca insana daha zor geliyo aslında, hergün işe geç kalıyorum düşün yanisempatiksalakcinni
Sağolun kızlar geldi mesaj da ben de galiba beceremem bunu. Üstelik günlük yapılması gerekiyomuş, ben üşenip çatlak olmasın diye göbeğimi yağlamayı bile unutuyorum ki bunu yapıcam, sanırım imkansız. Kocama söylesem yapar belkim de sonrasında adamın halini düşünemiyorum :kedi::kedi::kedi:sempatiksalakcinni
Ay cnm ya o günleride görürüz inşallah :Saruboceq:
Valla kızlar Esra'ya katılıyorum. Bize iyi bir masaj ona işkence göster ama verme kaydirigubbakcemile3 yasakkelime :kedi:
ay o hayalleri bende kuruyorum canım..şimdi duşunuyourmda hiç hazırlığıö yok.izne ayrılıp o 2 ayda anca yaparım hazırlığımı .sonra duşunuyourm kasımda calışam 20 gun daha calışıyourm bayram izni falan derken ..sonrada ne gerek var dıyourm.ayyy hep dıyourm hep dıyorum artık 15 gune karar vermem lazım zaten..
en iisi kendini nasıl mutlu hissediceksen o yönde karar vermen. mesela bende çok düşündüm bıraksam nasıl olur sıkılırmıym evde ekonomik olarak zorlanırmıyız? ama en sonunda işi bırakmamın beni çok mutlu edicene karar verdim ve bırakıorm allah nasip ederse.. darısı başına canım.. inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsn..
nezaket ve yeni hamile ikinize de gönderdim kızlar...
aldım aselcim teşekkürederim , ama ben hayatta yapamam eşimede yaptıramam , yazık yani adama dimi kaydirigubbakcemile3
denizim bahsettiğin pompa bu mu bak baya ucuza da bunu buldum:
medela mini elektrikli ve pilli st pompas
günaydın bayanlar.... Nasılsınız bakalım?
Ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. Yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. Dua edin benim için kızlar.. Ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:
herkese günaydııııııııın :))))
neler yazışmışsınız ben yokken diye hemen bir bakayım dedim..
Bugünün konusu masaj olacak anlaşılan :)))
herkes iyidir inşallah...
Benim de fotoğraf yükleyebilmem için 100 msj hakkım dolmuş, nihayet artık bende aldıklarımı, odamızı ve göbişimi diğer topiklerde paylaşbileceğiim yupppi :)))))
sağolun kızlar geldi mesaj da ben de galiba beceremem bunu. üstelik günlük yapılması gerekiyomuş, ben üşenip çatlak olmasın diye göbeğimi yağlamayı bile unutuyorum ki bunu yapıcam, sanırım imkansız. Kocama söylesem yapar belkim de sonrasında adamın halini düşünemiyorum :kedi::kedi::kedi:sempatiksalakcinni
bende çok merak ettim şu mesajı banada yollarmısınız
nezaket ve yeni hamile ikinize de gönderdim kızlar...
çatlayan var mı aranızda buarada benim sağ kalçamda küçücük çatlak olmuş 3-4 tane yan tarafımda başka yok.
cumartesi geliyor aramışlar şimdi eşimi :) cumada saat vermek için arayacaklarmış :) avize bakmamız gerekiyor....:teytey:
naber kızlar nasılsınız.
gecelik işini hallettim.
güzel bişi buldum fiyaı da uygundu. alıverdim.
çok uzun süre kullanılacak bişi de değil
çok hoş gecelikler vardı özdilekte
ama pahalılardı. kıyamadım
kizlar su normal dogum yapacak arkadaslar icin bugün kursta biraz fazla kalip perine masajinin nasil yapildigini detaylariyla ögrendim...
isteyen birkac arkadasimiz vardi,uzunca yazip gönderdim özel mesaj olarak...
dileyen arkadaslar varsa gönderebilirim...opuyorumnanaktan
günaydın güzel hatunlar.
Bugün okula gitmeden takılayım biraz dedim.
Ara ara iş yapıcam ama buralardayım
ya hızınıza yetişemiyorum
izne çıkmayı dört gözle bekliyorum.
Ama daha var 1 kasımda şansımı denicem bakalım.
Ultrasonölçümüne göre vermesi lazım ama bakalım.
canım arkadaşımın gönderdiği resim bu
burda gerçekten ucuz.
Ben hepsiburadada baktım 139du.
Biraz araştırmak lazım.
Olmadı kasımda faalan alırım
her aya alıcakalrımı bölüyorum.
Yoksa yığılıyolar ya.
Yeni doğum yapan iki arkadaşım var. Ikisi de bunu kullnıyomuş ve tavsiye ediyolar.
ayyyy hadi bakalım
ne gzüel dinlenirsin evinde.
Ohhhhhhh missss
ama boşlamıcaksın dimi burayı evde net varmı.
Artık hazırlıklarını tamamlarsın.
hadi bakalım bekliyoruz cici cici resimler ozmaan.
ben de üşenip yapmıyacağımı bildiğimden hiç gönderin bana
bile demiyorum baksana.
Ya ben bebe yağını sürmeye üşeniyorum.
En sonunda çatır çatır çatlıcam galiba.
çatlayan var mı aranızda buarada benim sağ kalçamda küçücük çatlak olmuş 3-4 tane yan tarafımda başka yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?