2010 Aralık Anneleri

Ay cnm ya o günleride görürüz inşallah :Saruboceq:

saol canımcım değişik bi masajmış bu :kedi:
Ben okudum mesajı ama pek becerebileceğimi zannetmiyorum bilmiyorumkismile

Valla kızlar Esra'ya katılıyorum. Bize iyi bir masaj ona işkence göster ama verme kaydirigubbakcemile3 yasakkelime :kedi:

sinemcim saol canım. değişik bi yöntemmiş ama cesaret edebilcemi sanmıorm ya yanlışyaparsam ya bebeğe zarar verirsem die içim içimi yer. yapmayı düşünenler varmı?
...

Bende düşünmüyorum canım

Kız sende bir alemsin 10 dak yola mı geç kalıyorsun kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
tellinaz, beraser+, burxkan+, ezouygun+, garipkus, ITIREKIM, kucukprens+, muhasebecii, names+, nerdil+, presence, sporstar, yenihamile
maşallah maşallah bu gün bayaa kalabalığız ve misafirlerimizde var

Son düzenleme:
Ay cnm ya o günleride görürüz inşallah :Saruboceq:

Valla kızlar Esra'ya katılıyorum. Bize iyi bir masaj ona işkence göster ama verme kaydirigubbakcemile3 yasakkelime :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy çok güldm göster ama verme. haklısın walla büyük eziyet yazık adamlara... :roflol:

en iisi kendini nasıl mutlu hissediceksen o yönde karar vermen. mesela bende çok düşündüm bıraksam nasıl olur sıkılırmıym evde ekonomik olarak zorlanırmıyız? ama en sonunda işi bırakmamın beni çok mutlu edicene karar verdim ve bırakıorm allah nasip ederse.. darısı başına canım.. inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsn..

sağol canım inş isteyen herkese hayırlısı olsun hakkımızda.evde olmanın beni sıkacağınısanmıyorum..beni bana bıraskınlar yeter..bende uzun zamandır duşunuyorum iyi yada kotu bir kara vermem gerekiyor artık.biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak...

günaydın güzel hatunlar.
Bugün okula gitmeden takılayım biraz dedim.
Ara ara iş yapıcam ama buralardayım
ya hızınıza yetişemiyorum
izne çıkmayı dört gözle bekliyorum.
Ama daha var 1 kasımda şansımı denicem bakalım.
Ultrasonölçümüne göre vermesi lazım ama bakalım.

denizim bahsettiğin pompa bu mu bak baya ucuza da bunu buldum:
medela mini elektrikli ve pilli st pompas

canım arkadaşımın gönderdiği resim bu
burda gerçekten ucuz.
Ben hepsiburadada baktım 139du.
Biraz araştırmak lazım.
Olmadı kasımda faalan alırım
her aya alıcakalrımı bölüyorum.
Yoksa yığılıyolar ya.
Yeni doğum yapan iki arkadaşım var. Ikisi de bunu kullnıyomuş ve tavsiye ediyolar.

ayyyy hadi bakalım
ne gzüel dinlenirsin evinde.
Ohhhhhhh missss
ama boşlamıcaksın dimi burayı evde net varmı.
Artık hazırlıklarını tamamlarsın.

hadi bakalım bekliyoruz cici cici resimler ozmaan.

ben de üşenip yapmıyacağımı bildiğimden hiç gönderin bana
bile demiyorum baksana.
Ya ben bebe yağını sürmeye üşeniyorum.
En sonunda çatır çatır çatlıcam galiba.

çatlayan var mı aranızda buarada benim sağ kalçamda küçücük çatlak olmuş 3-4 tane yan tarafımda başka yok.

çatlayan var mı aranızda buarada benim sağ kalçamda küçücük çatlak olmuş 3-4 tane yan tarafımda başka yok.

canım bende henüz çatlama olmadı ama karnım çok büyüdü sanırım son ay çatlıycam mustela sürüyorum ama dr. çoğu yapısal olarak çatlamaya elverişliysen engelemek mümkün değil diyor bide bol su içmek derinin elastikiyetini artırıyomuş

cumartesi geliyor aramışlar şimdi eşimi :) cumada saat vermek için arayacaklarmış :) avize bakmamız gerekiyor....:teytey:

aynen canım biz de avize bakıcaz...ama nerden bakıcaz nasıl bişey olucak bilmiyorum odamız sadece beyaz ama kulplar ve stickerlar ile denizci havası vericez..ona uygun bi avize bulsak ne iyi olur..

ben de baktım özdileğe çok şık şeyler vardı ama 95 falandı fiyatı denizim bi de uzun kolluydu hepsi ben kısa kol istiyorum güle güle giy canım sabahlığı da var mı?

ben de istiyorum mümkünse gönderirsen çok sevinirim

oğluma ilk aldığım cicleri koydum şimdilik . devamı da gelecek, ama önce fotolarını çekmem lazım tabi :))

bende gögüs pompasını medela almayı düşünüyorum.benimde arkadaşalrım hep onu tavsiye ediyor. senin gönderdiğin yerde de gerçekten uygun fiyatı .
alışverişi dediğin gibi canım aylara bölmek lazım bazen bir kaptırıyorum kendimi onu da layım bunu da alayım , programlı gitmek lazım . alınacaklar hiç bitmeyecek çünkü.

kızlar siz daha çatlamamışsınız demekki. ben çoktan çatladım bile :sinifsinif:
kremleri de her akşam sürüyorum ama 4. ayımda tüm vücudumda hormonlardaki ani değişikliklerden kaynaklı kaşıntı olduğunda sürememiştim bir tek. Çatlaklarımda o dönemdeki cilt kuruluğumun eseri sanırım.

Benim karnımda hiç çatlak yok...Ama kalçamda var 5-6 tane ve bacaklarımın ön tarafında onlar beyaz gibi ama... Yağ felan da sürmeye üşeniyorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…