sen yazdın diye bende sorim zaten sorcaktım hepsi burada.com dan alışveriş yapanınız varmı güvenirliği nasıl ?
Eşim mi sürecek valla bir gün sürer iki gün sürer üçüncü aaa yetti çatlarsan çatla der adım gibi eminimkaydirigubbakcemile3
Bazı kişilerden duyuyorum her gün kremlendiği, yağlandığı halde çatlamış kimisi hiç krem sürmediği halde çatlamamış sanırım birazda cilt yapısıyla alakalı oluyor.
Ben elimden geldiğince sürünüyorum çatlarsamda yapacak birşey yok.boshayallersmile
Asıl önemli olan doğum sonrası sarkmaları önlemek kimi diyor korse kullan kimi diyor kullanma off ya her kafadan bir ses çıkınca herşey iyicene karışıyor.:umursamaz:
Her yaşlarının farklı bir tadı var işte...
Bol bol oğluna bakıyorum azcuk benimki benzer inş :kedi:
kesinlikle...Türkiyede olmak bence bir ayricalik... :1rolleyes:bu stylewood çok şık gerçekten.. daha önce bi sitede (e-bebek olabilir) camelot bebek odasını görmüştüm çizgisini beğenmiştim.. bakmak lazım maskodaymış yerleri
:))))
lansinoh'u dün aldım ben de hemen kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. etkisi oluyormuymuş gerçekten? birde çok kaşınıyor benim göğüs uçlarım onada yarar mı ki acep?
tatlim quinny sennz´in %5 indirimli hali 499 euro ama hani su sepet gibi bebegi icine yatirdigin parcasi var ya oda dahil...
tek fiyati 279 euro
maxi cosi cabrio fix fiyatlari 124 eurodan basliyormus..
maxi cosi taxi citi cx black´in %5 indirimli halide 160 eurodan basliyormus tatlim...
sen bilirsin ama türkiyede oldugun icin garanti kapsamina giremezsin,buda bi sorun yasarsan sana SIkInti olur bence..yerimseniben
bende kullanmıyorum hiç bişey karnım çok büyüdü ve sağ tarafımda 2 minik çatlak var kaşıntılarım oluyo ama kaşıma dedikleri için ellemiyorum aslında arada da olsa kremlensem iyi olcak ama tembellik işte hemde yapış yapış hissetmek istemiyorum
bu sarkma mevzusunu bilmiyorumda karnını sıkıca sar diyolar doğumdan sonra kanama azalıncada korse giy göbeğin gider falan.bilmiyorum ne kadar doğru ama denemekten zarar gelmez....
ben izmirliyim canım annem babam erzurumlu tabi küçük yaşta izmire gelmişler 30 35 yıldır izmirdeler.tabi ne kadar izmirde doğsam erzurumu hiç görmesemde erzurumluyum.geçenlerde bi şeye piii diyerek başlamıştın cümlene bizde çok kullanılır piii yada puuu hemşerim olabilirsin diye düşündümbugünde kızçe diyince dedim göçmen heralde tutturamadım bi türlükaydirigubbakcemile3
Çok sağol canım fiyatlar baya iyiymiş zaten tek sorun o garanti kapsamının olmaması neyse biraz daha bakınayım ya Almanya'dan aldıracağım yada kuzu kuzu gidip buradan alicim.:)
Benim cildimde hem alerjik hemde kuru son haftalarda çatırdamaktan korkmuyor değilim bari kremleneyimde kremlendiğim halde çatladım diye kendimi avutayım.kaydirigubbakcemile3
Normal doğum yapanlara bütün korsa sezaryenle doğum yapanlara yarım beli saran korse tavsiye ediyorlar.
Şimdi biz çatlamaktan, kremlenmekten vs'den konuşuyoruz iyiyiz bakalım doğum ve sonrasında neler yaşayacağız.
Bazen aklıma bu bebişi nasıl doğuracağım diye düşününce soldan soldan geliyorlar eşimde yıllarca orada kalacak değil ya elbet çıkacak demiyor mu sus lütfen diyorum gülüyor off yaa umarım hepimiz olabildiğince kolay doğum yaşarız.boshayallersmile
Annnaaaammmm kız erzurumun neresin den ???
Şeniz
rica ederim tatlim..sorun olursa bakarim yine burdan..dedigin gibi tekeri kiriliyor,biseyi cikiyor..kos garantiye...o acidan pek iyi degil burdan almak..
ya benim korsem gögüs altindan basene kadar,tam basende degil daha kisa...
elime aldikca diyorum ben buna nasil gircemm akannehir
ya kızlar artık benim işte oturmaktan sırtım ve popom çok ağrıyor,hele 3 ten sonra dayanılmaz oluyor, acısı da gece yatarken çıkıyor. sizdede var mı bu sorunlar; ne yapmak lazım acaba, kalkıp aradaçaktırmadan egzersiz de yapıyorum ama, vucut ağırlaştıkça her taraftan sinyal veriyor heralde
ya kızlar artık benim işte oturmaktan sırtım ve popom çok ağrıyor,hele 3 ten sonra dayanılmaz oluyor, acısı da gece yatarken çıkıyor. sizdede var mı bu sorunlar; ne yapmak lazım acaba, kalkıp aradaçaktırmadan egzersiz de yapıyorum ama, vucut ağırlaştıkça her taraftan sinyal veriyor heralde
Benim önceden kullandığım bir korsem vardı şık giyinmem icap ettiği zaman kullanıyordum ama sezaryen doğum olursa bu tayt şeklinde olan korsemi herhalde kullanamam.
Zaten sezaryen doğumlarda da normal doğumlarda da mutlaka doğum sonrası korseyi veya karnı sıkı birşeyle sarmayı çoğu kişi öneriyor.
Acaba şimdiden bir de tayt gibi olmayan sarılan korselerden mi alsam doğumdan sonra nerede bulup nasıl alacam kiboshayallersmile
pasinler canım hasankalede deniyo sanırım
sen yazdın diye bende sorim zaten sorcaktım hepsi burada.com dan alışveriş yapanınız varmı güvenirliği nasıl ?
herkes yoğun heralde bugün yada yemek molası mı verildi?
park beşik alan varmı yada bakan fiyatlar hangi aralıkta.bilgi verürmüsünüüüz???
selam canlar,
kontrolden geldim.. ne yazık ki ekojenik odağımız taş gibi duruyor hala ama hoca hiç önemsemiyor.. onun dışında herşey çok iyi.. başta beni rahatlatmak için olabilir mi diye şüphe ettiğimden birkaç kadın doğumcuyla daha görüştüm onlarda tek başına birşey ifade etmiyor dediler, şimdilik içimin kurtlarını susturdum..
kızçemin tahmini ağırlığı 1666 gr boyuda 41 cm civarı.. ölçülerimiz normal çok şükür.. zaten çok iri ya da çok küçük istemiyordum herşeyin ortası.. 15 gün sonraya inşAllah yine de hiç bir sorun kalmaz umarım..
bende çok özledim cadımı.ya bizim kocakarı(kaynana) 7 hatta 9 doğum yapmış akşam eşim soruyo anne senin karnında böyle hareketler belli oluyomuydu diye tekmeleri hissediyomuydun falan diye hayır hissetmedim diyo.işten güçten hissetmiyodum hiç durmuyoduk hep çalışıyoduk diyo.yani insan 9 tane çocuktan birini hissetmezmi ne enteresan kadın.istediğin kadar iş yap yine hissedersin bi şekilde.acaba unuttumu diyorum böyle bişey unutulmaz ki:umursamaz:
merhaba kizlar nasilsiniz?gecmise bi göz atmaya gidiyorumm
bende henüz çatlamadım çok şükür.. eskiden kalma çatlaklarım var.. bu lierac işe yarıyor mu ne? ama son ay oluyormuş zaten ne oluyorsa.. bu nedenle tetikteyim.. birde gebelikten dolayı cildim çok kuruduğundan çok kaşınıyorum ben bunun çatlaklarda alakalı olduğunu sanmıyorum pek.. en azından benimkinin..
Tuba'cım lansinoh'tan bende aldım benim göğüs uçlarımda da pul pul dökülme oldu bu krem iyi geldi zaten 7. aydan sonra kullanılmasını öneriyorlar özellikle süt emzirirken yaralara iyi geliyormuş.
Bakalım göriciz gerçekten iyi gelecek mi yani şimdilik memnunum:)
yara olmasından bende korkuyorum cidden.. başlayım ben o zaman.. yaw birde o kahverengi kısımda sivilce çıkıyor bende ne iş anlamadım önem veripte hiç bir hekime sormadım.. bir danışayım ben onu..benimde benimde o kahverengi kısımlar kasınıo özellikle ama erken değilmi gögüslerle pek oynamamak gerekio ya..
kesinlikle...Türkiyede olmak bence bir ayricalik... :1rolleyes:
kullanmaya basla tatlim..ben etkisini gördüm, kasintiyi aldi,böyle kabuk kabuk kuruyor gibiydi suan öyle bir sorunumda kalmadi..zaten dogumdan epey bi önce baslamak gerekiyormus...
alistiralim,emzirirken yara olmayalimmm:lepi:
ay cok ekemis gibi hissettim kendimi ama oldum olasi kreme kozmetige merakliyim napiyim,her biseyi deniyorum :kedi:
aayyy kızlar ne korsesi bu , ben yine bir konu kaçırdım galiba.
doğumdan sonra korsemi takılıyo ve neden ? ben bunu duymamştım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?