Yok konu kaçırmadın yeni açıldı.:)
Korseyi doğum sonrasında özellikle karında sarkma olmaması veya minimum düzeyde olması için kullanıyorlar.
Eskiden doğum sonrası sımsıkı sararlarmış ananem anneme öyle yapmış hatta annem der sen doğduktan sonra bile vücudum genç kız gibiydi diye malum doğumdan sonra vücut afallıyor ve kendini salıyor işte o dönemde sıkıca sarılınca sarkan kısımlar toparlamıyormuş.
Sen ciddimisin ??
İnanmıyorummmmm
Nasıl yani yok yok olamaz
ay inanmıyorum ya
bende pasinler yani hasankaleliyim.
kimlerdensiniz yani soy isim filan ay inanmıyorum
1 dk. facebook kullanıyormusun eğer kullanıyorsan
özelden yazayım ekle beni olurmu balam Şeniz
kızlar diyorum ama artık inanıyourmda .bende bir sorun var.dun akşamdan beri doktoru arıyoruz ulaşamıyourz.benim bu hafta kontrolum var guya.bizim burda calışan abininde işi varmış oda benden haber beklior.hahay nedir bu yahuuu.
canim ben yazin almistim KOM´dan bulmustum..sadece dogum sonrasi degil,kullanirim sanirim sürekli..Benim önceden kullandığım bir korsem vardı şık giyinmem icap ettiği zaman kullanıyordum ama sezaryen doğum olursa bu tayt şeklinde olan korsemi herhalde kullanamam.
Zaten sezaryen doğumlarda da normal doğumlarda da mutlaka doğum sonrası korseyi veya karnı sıkı birşeyle sarmayı çoğu kişi öneriyor.
Acaba şimdiden bir de tayt gibi olmayan sarılan korselerden mi alsam doğumdan sonra nerede bulup nasıl alacam kiboshayallersmile
tatlim göbisler sarkmasin,daha kisa sürede eski haline dönsün diye korse kullaniliyor dogumdan sonra...yerimsenibenaayyy kızlar ne korsesi bu , ben yine bir konu kaçırdım galiba.
doğumdan sonra korsemi takılıyo ve neden ? ben bunu duymamştım :kedi:
kacti mi acep kafamçokkarıştıkızlar diyorum ama artık inanıyourmda .bende bir sorun var.dun akşamdan beri doktoru arıyoruz ulaşamıyourz.benim bu hafta kontrolum var guya.bizim burda calışan abininde işi varmış oda benden haber beklior.hahay nedir bu yahuuu.
okumadim valla,bi tugba dikkatimi cektii o kaaaBende alıcam canım perşembe günü. Civilde 120 ye bile var. 350 ye kadar çıkıyor. Ben marka aramıyorum park yatakta. Uzun kullanmayacağız nasıl olsa..
Maşallah canım. neredeyse 2 kilo olacak güzel kızın. Bende görebilecek miyim o günleri :)
Canım belkide kayınvaliden kiloludur. Kilolular çok fazla hissetmiyormuş ya.
Merhaba canım. Bende anca bitirdim geçmişi.
tuğba'cım ben lierac ile badem yağını karıştırdım bir kapta. Aklıma estikçe onu sürüyorum ama bende sadece göbeğime. Göğsüm ve kalçam çatlamış malesef
Herkese merhaba bu arada.
yara olmasından bende korkuyorum cidden.. başlayım ben o zaman.. yaw birde o kahverengi kısımda sivilce çıkıyor bende ne iş anlamadım önem veripte hiç bir hekime sormadım.. bir danışayım ben onu..
kız bende pek bi severim kozmetiği.. kozmetiği birde ayakkabıları opuyorumnanaktan dün o yüzden elemanla kavga döğüş aldık kremi.. benim kozmetik merakımdan aldığımı sanıyor eşşekkafalı "daha erken değil mi" deyip deli etti beni eczanede..
kızlar diyorum ama artık inanıyourmda .bende bir sorun var.dun akşamdan beri doktoru arıyoruz ulaşamıyourz.benim bu hafta kontrolum var guya.bizim burda calışan abininde işi varmış oda benden haber beklior.hahay nedir bu yahuuu.
Bende alıcam canım perşembe günü. Civilde 120 ye bile var. 350 ye kadar çıkıyor. Ben marka aramıyorum park yatakta. Uzun kullanmayacağız nasıl olsa..
haklısın canım en fazla 3 yaşına kadar.bende bi bakayım iyice araştırayım marka takıntım yok zaten.elektronik dışında.
Maşallah canım. neredeyse 2 kilo olacak güzel kızın. Bende görebilecek miyim o günleri :)
Canım belkide kayınvaliden kiloludur. Kilolular çok fazla hissetmiyormuş ya.
valla şimdi kiloluda geçmişi bilmiyorum bide kadın köyde iş güç görücü usülü evleniyolar belki bizim heyecanlarıımız olmadığından da kaynaklanıyo olabilir.
Merhaba canım. Bende anca bitirdim geçmişi.
tuğba'cım ben lierac ile badem yağını karıştırdım bir kapta. Aklıma estikçe onu sürüyorum ama bende sadece göbeğime. Göğsüm ve kalçam çatlamış malesef
Herkese merhaba bu arada.
köyünüzün adı nedir belki bilirim??
Canım biz merkezliğiz :)
Emin hoca gildeniz belki babanlar bilirler :)
ay çok mutlu oldum :))
kızlar lierac ı en uygun nerden alabilirim ????
canım benim işlerde hep aksilik çıkıyorda genelde onu demek istedim.şimdide doktora ulaşamıyorum...Ezoşum ben bir şey mi kaçırdım. anlamadım bu mesajından bir şeybilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canim ben yazin almistim KOM´dan bulmustum..sadece dogum sonrasi degil,kullanirim sanirim sürekli..
bir defa icine girmeyi basarabilirsem gerisi gelir sanirim kaydirigubbakcemile3
al mutlaka,cünkü o tayt yada külotlu olanlar kullanissiz olur cünkü ped falan kullanicaksin,cikar giy..bi sürü is...
tatlim göbisler sarkmasin,daha kisa sürede eski haline dönsün diye korse kullaniliyor dogumdan sonra...yerimseniben
kacti mi acep kafamçokkarıştı
okumadim valla,bi tugba dikkatimi cektii o kaaa
ayakkabii,parfüm,kozmetik :asigim: benimde servetim bunlardan ibaret yerimseniben
ay napalim yani fena mi,bakimi seviyoruz iste demi bayanssulusmile
ahh cok biliyormus o eleman :mymeka:
sivilce yok bende tatlim ama kurumaya,kasintiya falan cok iyi geliyor..emzirirken elimden düsmez sanirim bu lansinoh..basla kullanmaya derim yerimseniben
ezocum salla ya kafaya taktıkça çekersin problemleri hep olumsuzsun biraz pozitif bak hayata
kızlar lierac ı en uygun nerden alabilirim ????
hımmm biz esendere köyündeniz babam bilir belki ama pek sanmam babam 15 yaşından beri izmirde o yüzden pek düşünmüyorum tanımaz heralde.ne güzel bi hemşerimin olması topikte.gerçi vatanımın her karışındaki insanı severim ama toprak ayrı bi duygu.kaydirigubbakcemile5
eşimde bana sürdüğüm yağlar ne pis kokuyo diyo altı üstü badem yağı+kakao yağı+susam yağıEşim mi sürecek valla bir gün sürer iki gün sürer üçüncü aaa yetti çatlarsan çatla der adım gibi eminimkaydirigubbakcemile3
Bazı kişilerden duyuyorum her gün kremlendiği, yağlandığı halde çatlamış kimisi hiç krem sürmediği halde çatlamamış sanırım birazda cilt yapısıyla alakalı oluyor.
Ben elimden geldiğince sürünüyorum çatlarsamda yapacak birşey yok.boshayallersmile
Asıl önemli olan doğum sonrası sarkmaları önlemek kimi diyor korse kullan kimi diyor kullanma off ya her kafadan bir ses çıkınca herşey iyicene karışıyor.:umursamaz:
Çok sağol canım fiyatlar baya iyiymiş zaten tek sorun o garanti kapsamının olmaması neyse biraz daha bakınayım ya Almanya'dan aldıracağım yada kuzu kuzu gidip buradan alicim.:)
Benim cildimde hem alerjik hemde kuru son haftalarda çatırdamaktan korkmuyor değilim bari kremleneyimde kremlendiğim halde çatladım diye kendimi avutayım.kaydirigubbakcemile3
Normal doğum yapanlara bütün korsa sezaryenle doğum yapanlara yarım beli saran korse tavsiye ediyorlar.
Şimdi biz çatlamaktan, kremlenmekten vs'den konuşuyoruz iyiyiz bakalım doğum ve sonrasında neler yaşayacağız.
Bazen aklıma bu bebişi nasıl doğuracağım diye düşününce soldan soldan geliyorlar eşimde yıllarca orada kalacak değil ya elbet çıkacak demiyor mu sus lütfen diyorum gülüyor off yaa umarım hepimiz olabildiğince kolay doğum yaşarız.boshayallersmile
bende çooook mutlu oldum canım sağol sende..olumunekankayizsmileAy gerçekten de öyle toprak ayrı birşey o memleket aşkı çok farklı bende sadece 5 yaşındayken gittim ama beni babaannem büyüttüğü için Erzurum'un sanki havasıyla büyüdüm o nedenle nerde bizimkiler gibi konuşan birini duysam yada erzurumlu olduğunu öğrensem kucaklayasım gelir gözlerim dolar cnm ya vay be inan bana çok ama çok mutlu oldum bitanem saolasın bu duyguyu bana yaşattığın için :1hug:
kızlar ben kaçıyorum
yarın izinliyim ve alışverişe çıkıcam, dönünce aldıklarımı, gördüklerimi paylaşırım...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
eşimde bana sürdüğüm yağlar ne pis kokuyo diyo altı üstü badem yağı+kakao yağı+susam yağıvalla bende çatladım annemde de vardı az biraz genetik az biraz ciltle ilgili
benim hem doğum öncesi çatlaklardan hemde doğum sonrası normal doğum olursa şayet muhakkak o alt bölgede genişleme olacak tedirgin ediyor o konu beni bide korkuyorum ilişkiye girememekten doğumdan sonra piskolojik olarak benim gibi düşünceleri olan varmı aranızda. sezeryan daha sıcak gelmeye başladı bana endişelerimden ben biraz hassasımda alt kısımdan :1shok:
canım ben eczaneden 39 a aldım. Tanıdıktı uygun buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?