2010 Aralık Anneleri

hııı tamam güzel bir şey miş yani, tamam canım saol. bende bakayım bu korse işine. çatladık bari sarkmayalım kaydirigubbakcemile3

köyünüzün adı nedir belki bilirim??

Ezoşum ben bir şey mi kaçırdım. anlamadım bu mesajından bir şeybilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Evet normal doğum olursa bende korse kullanacağımdır gerçekten toparlıyor karın kısmını.

canim ben yazin almistim KOM´dan bulmustum..sadece dogum sonrasi degil,kullanirim sanirim sürekli..
bir defa icine girmeyi basarabilirsem gerisi gelir sanirim kaydirigubbakcemile3
al mutlaka,cünkü o tayt yada külotlu olanlar kullanissiz olur cünkü ped falan kullanicaksin,cikar giy..bi sürü is...

aayyy kızlar ne korsesi bu , ben yine bir konu kaçırdım galiba.
doğumdan sonra korsemi takılıyo ve neden ? ben bunu duymamştım :kedi:
tatlim göbisler sarkmasin,daha kisa sürede eski haline dönsün diye korse kullaniliyor dogumdan sonra...yerimseniben

kacti mi acep kafamçokkarıştı
okumadim valla,bi tugba dikkatimi cektii o kaaa

ayakkabii,parfüm,kozmetik :asigim: benimde servetim bunlardan ibaret yerimseniben
ay napalim yani fena mi,bakimi seviyoruz iste demi bayanssulusmile
ahh cok biliyormus o eleman :mymeka:
sivilce yok bende tatlim ama kurumaya,kasintiya falan cok iyi geliyor..emzirirken elimden düsmez sanirim bu lansinoh..basla kullanmaya derim yerimseniben

kizlar ben bi yemeklere baslayim...
midemiz bi sicak yemek görsün artik,utaniyorum valla,abiyeye benzemeye basladim sırnaşık şey

ezocum salla ya kafaya taktıkça çekersin problemleri hep olumsuzsun biraz pozitif bak hayata

Canım biz merkezliğiz :)
Emin hoca gildeniz belki babanlar bilirler :)
ay çok mutlu oldum :))

hımmm biz esendere köyündeniz babam bilir belki ama pek sanmam babam 15 yaşından beri izmirde o yüzden pek düşünmüyorum tanımaz heralde.ne güzel bi hemşerimin olması topikte.gerçi vatanımın her karışındaki insanı severim ama toprak ayrı bi duygu.kaydirigubbakcemile5

Ezoşum ben bir şey mi kaçırdım. anlamadım bu mesajından bir şeybilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benim işlerde hep aksilik çıkıyorda genelde onu demek istedim.şimdide doktora ulaşamıyorum...

mümkündür tatlım.benim gib kaçtane var adamın kafasında sıyırmışdır belkide
ezocum salla ya kafaya taktıkça çekersin problemleri hep olumsuzsun biraz pozitif bak hayata

tatlım ben bakıyourmda peşimi bırakmıyolarki kahrolası aksilikler.napalım beklicez

Ay gerçekten de öyle toprak ayrı birşey o memleket aşkı çok farklı bende sadece 5 yaşındayken gittim ama beni babaannem büyüttüğü için Erzurum'un sanki havasıyla büyüdüm o nedenle nerde bizimkiler gibi konuşan birini duysam yada erzurumlu olduğunu öğrensem kucaklayasım gelir gözlerim dolar cnm ya vay be inan bana çok ama çok mutlu oldum bitanem saolasın bu duyguyu bana yaşattığın için :1hug:

eşimde bana sürdüğüm yağlar ne pis kokuyo diyo altı üstü badem yağı+kakao yağı+susam yağı valla bende çatladım annemde de vardı az biraz genetik az biraz ciltle ilgili

benim hem doğum öncesi çatlaklardan hemde doğum sonrası normal doğum olursa şayet muhakkak o alt bölgede genişleme olacak tedirgin ediyor o konu beni bide korkuyorum ilişkiye girememekten doğumdan sonra piskolojik olarak benim gibi düşünceleri olan varmı aranızda. sezeryan daha sıcak gelmeye başladı bana endişelerimden ben biraz hassasımda alt kısımdan :1shok:

kızlar ben kaçıyorum

yarın izinliyim ve alışverişe çıkıcam, dönünce aldıklarımı, gördüklerimi paylaşırım...

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

bende çooook mutlu oldum canım sağol sende..olumunekankayizsmile
kızlar ben kaçıyorum

yarın izinliyim ve alışverişe çıkıcam, dönünce aldıklarımı, gördüklerimi paylaşırım...

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

see youu

ya bu gelişmiş cevaptan resim yüklemeye çalışıyorum olmiyıııı neden boyut falan nasıl ayarlanıyo acele yardıma ihtiyacım var.

Normal doğumdan her halükarda tırsıyorum ama eğer hiç sorun olmazsa doktorumda normal derse elim mahkum normal olacak.
Zaten 28. hafta itibariyle doktorum ilişkiyide yasakladı doğum sonrasıda bir süre kardeş kardeş olacağız.
Valla normal doğum yapan ve sezaryen doğum yapanlara sormak lazım onlar doğum sonrası neler yaşadı tecrübelere dayanarak nasıl bir doğum yapacağız kararımızı öyle versek fena olmaz gibime geliyor.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…