2010 Aralık Anneleri

birde onu deneyim bakalım canım belki işe yarar dr um tablet verdi ama onuda çok kullanmak istemiyorum çok mecbur kalırsam öyle kullanıyorum.

TOOBA canim massallah prensesine,kocaman olmus
doktorun parlakligi sorun olarak görseymi mutlaka bilgi verirdi tatlim,icini rahat tut,sag salim dogacaklar insallah,az kaldi :dance:
teşekkürler canım.. inşAllah.. önceki gibi takmıyorum kafama.. adama güveniyorum birde.. normalde çok kılımdır öyle her doktora güvenmem.. biraz da bu rahatlatıyor beni..

katrecim,
sağol canım sanada.. hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alsak sıpaları..

çatladın mı kız yoksa?! yoksa doğuma 10 kaladan mı bahsediyorsun.. hele daha erken gibi geliyor aslında bana çatlamak için.. yağ sürmüyorum canım yaa. göbeğim çok pis kıllandı zaten.. bide besleyim mi onları.. lierac'ı bile sadece göbeğime sürüyorum o da bezan sektiriyorum.. çok gamsız ve rahatım ya sizinlede yazışmasam çoğu şeyi unutacağım.. bazen çok utandırıyorsunuz beni..

ben kendime neredeyse hiç kilo almadım henüz.. 53'le gebe kaldım 57'yim şu anda.. bacaklarım hala çöp gibi.. biraz bunun şımarıklığı ile sadece göbeğe sürüyorum.. ama film bundan sonra kopacak aslında sürüp sıvamak gerek heryerimize.. aynı şeyi kendisi kadın doğumcu olan bir arkadaşım demişti.. o da sırtına sürmemiş hiç bi orada çatlak olmuş

Canım ben şu ürünlerin yurtdışı fiyafını merak ediyorum eğer imkanın olurda fiyatlarına bakabilirsen çok memnun olurum.

Hepsiburada.com : Qunniy Senzz Bebek Arabası | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Maxi-cosi Cabrıo Fix (0-13 Kg) | Anne / Bebek / Çocuk

Maxi-Cosi Yeni Taxi Citi CX - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

tip olarakta göçmenlere benzetirler beni :))

canım ben çok fazla insanla muhatap olduğum için çok çabuk özümsüyorum haliyle onların tepkilerini.. o nedenle neredeyse her yöreden birşeyler var bende.. sosyolojik farklılıklara da bayılırım zaten..

Canım bende 5 kilo kadar aldım valla ne yalan söyliyim her gün krem sürmüyorum biraz tembellik yapıyorum.:kedi:
Sürdüğüm zamanda göbeğime, göğüsüme ve kalçalarıma sürüyorum her gün tüm vücudu kremlemek zor iş ya zaten bebe yağınıda çok sürmüyorum çok zor arınıyor sinir oluyorum.:umursamaz:

yok fistigimm catlamadim cok sükürrr :Saruboceq:
doguma 10 kaladan bahsediyorum..durup durup,hah dahada catlamam diyip catlayan cok kisi gördüm,öyle olmayalim insallah..
bende cok utaniyorum göbis killarimdan ama dökülecekmis zaten,yaglan gitsin...-tatlicadiarzu-
kreminden göbisin haric yan taraflarada sür lütfen canim,daha cok oralar catlayip patliyormus akannehir
sabahlari eczaneden aldigim karisim bi yagla masaj yapiyorum,gün icinde aklima gelirse ebemizin verdigi bi yag var onunla yaglaniyorum..aksamlarida kocise masaj yaptiriyorum kremle..bu arada lansinoh gögüs kreminide aklima geldikce sürüyorum..
resmen güresci pehlivanlar gibiyim yani,ama gel gör ki buna ragmen catlama riskide var eyvahedigeldismile

eşine görev ver sende her gece yatmadan önce senin çatlak kremlerini sürsün çocuğu yapması değil dimi o :roflol:

bu stylewood çok şık gerçekten.. daha önce bi sitede (e-bebek olabilir) camelot bebek odasını görmüştüm çizgisini beğenmiştim.. bakmak lazım maskodaymış yerleri

sen yazdın diye bende sorim zaten sorcaktım hepsi burada.com dan alışveriş yapanınız varmı güvenirliği nasıl ?

:))))
lansinoh'u dün aldım ben de hemen kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. etkisi oluyormuymuş gerçekten? birde çok kaşınıyor benim göğüs uçlarım onada yarar mı ki acep?

eşine görev ver sende her gece yatmadan önce senin çatlak kremlerini sürsün çocuğu yapması değil dimi o :roflol:

Eşim mi sürecek valla bir gün sürer iki gün sürer üçüncü aaa yetti çatlarsan çatla der adım gibi eminimkaydirigubbakcemile3
Bazı kişilerden duyuyorum her gün kremlendiği, yağlandığı halde çatlamış kimisi hiç krem sürmediği halde çatlamamış sanırım birazda cilt yapısıyla alakalı oluyor.
Ben elimden geldiğince sürünüyorum çatlarsamda yapacak birşey yok.boshayallersmile
Asıl önemli olan doğum sonrası sarkmaları önlemek kimi diyor korse kullan kimi diyor kullanma off ya her kafadan bir ses çıkınca herşey iyicene karışıyor.:umursamaz:

sağol canım bakayım ben bi bu koluklara.

bende çok çeşit insanla yüz yüzeyim.valla ülkemizin ayrı bi güzelliği de bu.

kızlar tekrar selammm! şöyle bi bakıyım dedim, oğlum lego yapalım diye tutturdu. ara ara bakıyom ben de.

Her yaşlarının farklı bir tadı var işte...
Bol bol oğluna bakıyorum azcuk benimki benzer inş :kedi:

teşekkür ederiz teyzesiii, kuzucuklar doğdukları ilk gün pek tipsiz oluyolar da sonradan hepsi yemelik oluyo valla.

kızlaarr çatlama mevzuu var galiba ağırlıklı olarak ;;;

yine yine söylüyorum, ben çatlamam bana bir şey olmaz demeyin. çatır çatır çatlanıyor valla. hem de bir an da , siz hiç anlamadan, bir bakıyorsunuz çatlaaak ... aaaaaa....

kremler, yağlar, özel karışımlar,ucuzu pahalısı hiç farketmiyor yeterki cilt nemlensin, kurumasın ...

aah benimkileri bir görseniz. :gitme: geçer mi artık bu saatten sonra onu da bilmiyorum

:))))
lansinoh'u dün aldım ben de hemen kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. etkisi oluyormuymuş gerçekten? birde çok kaşınıyor benim göğüs uçlarım onada yarar mı ki acep?

benimde benimde o kahverengi kısımlar kasınıo özellikle ama erken değilmi gögüslerle pek oynamamak gerekio ya..

sen yazdın diye bende sorim zaten sorcaktım hepsi burada.com dan alışveriş yapanınız varmı güvenirliği nasıl ?

Canım ben birkaç kez buradan alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı zaten en eski online alışveriş sitesi hatta beğenmediğin ürünü iade etme olayında çok kolay oluyor.
Geçen sene bir arkadaşım lcd monitör aldıydı beğenmedi geldiler kapıdan aldılar parasınıda kredi kartına geri yüklediler.
Yani şu ana kadar çevremde hepsiburada'dan alışveriş yapıp bir sorun yaşayanı duymadım.

Tuba'cım lansinoh'tan bende aldım benim göğüs uçlarımda da pul pul dökülme oldu bu krem iyi geldi zaten 7. aydan sonra kullanılmasını öneriyorlar özellikle süt emzirirken yaralara iyi geliyormuş.
Bakalım göriciz gerçekten iyi gelecek mi yani şimdilik memnunum:)

tatlim quinny sennz´in %5 indirimli hali 499 euro ama hani su sepet gibi bebegi icine yatirdigin parcasi var ya oda dahil...
tek fiyati 279 euro
maxi cosi cabrio fix fiyatlari 124 eurodan basliyormus..
maxi cosi taxi citi cx black´in %5 indirimli halide 160 eurodan basliyormus tatlim...

sen bilirsin ama türkiyede oldugun icin garanti kapsamina giremezsin,buda bi sorun yasarsan sana SIkInti olur bence..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…