Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar herkesee. Yürüyüşümüzü yaptık geldik ama ağrılarım yine tavan yapmış durumda. Sinem'cim ben hiç anlamıyorum oğlumun kafası,poposu nerde yahu. Sadece sağ tarafımı tekmeliyor bu durumda ayakları orda demek sanırım bilmiyorumkismile
canım bende el ayak olarak anlamıyorum ama karnımda 2 yer top gibi ben bbiri poposu diğeri sırtı diye düşünüyordum ama hangisi hangisi bilmiyordum tabi,dün doktorda baktık kafa aşağıda sağda sırtı ve sol tarafta da poposu varmış doktor solda daha çok hissedersin hareketleri dedi,sanırım seninde ayaklar sağda,ya kesin bunun bizim bilmediğimiz bi anlama yöntemi var kız 2 elledi sırtı burda poposu burda başı burda dedi ve dinleme cihazını sırt kısmına koydu doğruymuş dedi,bende evet dünde kontrolde öle çıkmıştı doğru valla dedim keşke sorsaydım nasıl anladı diye,bidahakine sorayım :))) sanada sölerim cnm
çok iyi yapmışsın canım yürüyüş yapmakla ben böle duydukça çok seviniyorum nedense
Yürüyüş sonrası bu kadar ağrım olmasa her gün yürürüm ama(( Bu arada göbiş ekliyorum :) Giderken sağda dönerken solda biliyorsunuz :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...in-basvurular-baslamistir-7.html#post15383955
KK da makyaj yarışması varmış kızlar. Çok pis katılasım var. Katılırsam oy verirsiniz demi bana?
Tabi veririz canım ni demek :))
ben veririrm cnm bizim topikten iyi iş çıkar bence sana,güzel makyaj yapıyosun demek,koyunca bakarız
Günaydın ezocum. Bende burdayım :)))
Günaydın Herkese,
Bende geldimmm.
Bu arada Ebru Şallı hastaneden çıkmış, maşallah sanki doğum yapmamış gibi!!
![]()
hoşgeldiiniz kızlar.bu Ebru Şallı da doğum yaptım diye gezmesin ortalarda.oylesini herkes yapar .bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin.nasıl?yiyeceksin içeceksin çatlayacaksın hamilelik budur yahu
Dimi ya. Terbiyesizlik etmesin bizi sinirlendirmesin haspa !!
Kızlar benim uykularım çok düzensiz ya. Sabaha karşı yatıp 2 lerde 3 lerde kalkıyorum hep. Bu gece baktım saat 6 olmuş ben hala mide yanmasıyla uğraşıyorum,uyuyamıyorum. Yatmadım bende. Bugünü geçiricem öyle böyle akşamda makul bir saatte yatacağım allahın izniyle. Ama bebeğim uyuyordur değil mi :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...in-basvurular-baslamistir-7.html#post15383955
KK da makyaj yarışması varmış kızlar. Çok pis katılasım var. Katılırsam oy verirsiniz demi bana?
Dimi ya. Terbiyesizlik etmesin bizi sinirlendirmesin haspa !!
Kızlar benim uykularım çok düzensiz ya. Sabaha karşı yatıp 2 lerde 3 lerde kalkıyorum hep. Bu gece baktım saat 6 olmuş ben hala mide yanmasıyla uğraşıyorum,uyuyamıyorum. Yatmadım bende. Bugünü geçiricem öyle böyle akşamda makul bir saatte yatacağım allahın izniyle. Ama bebeğim uyuyordur değil mi :)))
Alemsin ezohoşgeldiiniz kızlar.bu Ebru Şallı da doğum yaptım diye gezmesin ortalarda.oylesini herkes yapar .bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin.nasıl?yiyeceksin içeceksin çatlayacaksın hamilelik budur yahu