2010 Aralık Anneleri

Merhabalar herkesee. Yürüyüşümüzü yaptık geldik ama ağrılarım yine tavan yapmış durumda. Sinem'cim ben hiç anlamıyorum oğlumun kafası,poposu nerde yahu. Sadece sağ tarafımı tekmeliyor bu durumda ayakları orda demek sanırım bilmiyorumkismile

Merhabalar herkesee. Yürüyüşümüzü yaptık geldik ama ağrılarım yine tavan yapmış durumda. Sinem'cim ben hiç anlamıyorum oğlumun kafası,poposu nerde yahu. Sadece sağ tarafımı tekmeliyor bu durumda ayakları orda demek sanırım bilmiyorumkismile

canım bende el ayak olarak anlamıyorum ama karnımda 2 yer top gibi ben bbiri poposu diğeri sırtı diye düşünüyordum ama hangisi hangisi bilmiyordum tabi,dün doktorda baktık kafa aşağıda sağda sırtı ve sol tarafta da poposu varmış doktor solda daha çok hissedersin hareketleri dedi,sanırım seninde ayaklar sağda,ya kesin bunun bizim bilmediğimiz bi anlama yöntemi var kız 2 elledi sırtı burda poposu burda başı burda dedi ve dinleme cihazını sırt kısmına koydu doğruymuş dedi,bende evet dünde kontrolde öle çıkmıştı doğru valla dedim keşke sorsaydım nasıl anladı diye,bidahakine sorayım :))) sanada sölerim cnm

çok iyi yapmışsın canım yürüyüş yapmakla ben böle duydukça çok seviniyorum nedense

canım bende el ayak olarak anlamıyorum ama karnımda 2 yer top gibi ben bbiri poposu diğeri sırtı diye düşünüyordum ama hangisi hangisi bilmiyordum tabi,dün doktorda baktık kafa aşağıda sağda sırtı ve sol tarafta da poposu varmış doktor solda daha çok hissedersin hareketleri dedi,sanırım seninde ayaklar sağda,ya kesin bunun bizim bilmediğimiz bi anlama yöntemi var kız 2 elledi sırtı burda poposu burda başı burda dedi ve dinleme cihazını sırt kısmına koydu doğruymuş dedi,bende evet dünde kontrolde öle çıkmıştı doğru valla dedim keşke sorsaydım nasıl anladı diye,bidahakine sorayım :))) sanada sölerim cnm

çok iyi yapmışsın canım yürüyüş yapmakla ben böle duydukça çok seviniyorum nedense

Yürüyüş sonrası bu kadar ağrım olmasa her gün yürürüm ama :((( Bu arada göbiş ekliyorum :) Giderken sağda dönerken solda biliyorsunuz :)))

Yürüyüş sonrası bu kadar ağrım olmasa her gün yürürüm ama :((( Bu arada göbiş ekliyorum :) Giderken sağda dönerken solda biliyorsunuz :)))

:)))))))))))))) yürüyüş sırasında ağrın olursa yüklenme ama sakın sonrasında olanlar çok önemli değil ayaklarını kalp hizasına kaldır yatt ohhhhh

biz de yürüyüşümüzü yaptık.
her akşam çıkmaya karar verdim.
evde koşu bandım var aslında düşük ayarda yapıodum ama sıkılıyorum
temiz hava daha iyi gelio
kendimi daha iyi hissediyorum bend eyürüyüş yapınca.
sonra daldık dizilere.
lale devrini izliyorum.

pelincim katıl tabi veririz puan vermezmiyiz.
ayyy gzüelmi makyaj yapıosun.
çok merak ettim şimdi.

Ne güzel siz yürüyüş yapıyosunuz ben,m koçiş geç geliyor çıkamıyoruz gündüzde ben evin içinde dolanıyorum öyle.Yanıma arkadaş olmayıncada dışarı çıkmak istemiyor canım.

Günaydın Herkese,
Bende geldimmm.
Bu arada Ebru Şallı hastaneden çıkmış, maşallah sanki doğum yapmamış gibi!!
ebru%20salli_1033.JPG

Günaydın ezocum. Bende burdayım :)))

Günaydın Herkese,
Bende geldimmm.
Bu arada Ebru Şallı hastaneden çıkmış, maşallah sanki doğum yapmamış gibi!!
ebru%20salli_1033.JPG

hoşgeldiiniz kızlar.bu Ebru Şallı da doğum yaptım diye gezmesin ortalarda.oylesini herkes yapar .bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin.nasıl?yiyeceksin içeceksin çatlayacaksın hamilelik budur yahu

hoşgeldiiniz kızlar.bu Ebru Şallı da doğum yaptım diye gezmesin ortalarda.oylesini herkes yapar .bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin.nasıl?yiyeceksin içeceksin çatlayacaksın hamilelik budur yahu

Dimi ya. Terbiyesizlik etmesin bizi sinirlendirmesin haspa !!

Kızlar benim uykularım çok düzensiz ya. Sabaha karşı yatıp 2 lerde 3 lerde kalkıyorum hep. Bu gece baktım saat 6 olmuş ben hala mide yanmasıyla uğraşıyorum,uyuyamıyorum. Yatmadım bende. Bugünü geçiricem öyle böyle akşamda makul bir saatte yatacağım allahın izniyle. Ama bebeğim uyuyordur değil mi :)))

Kızlar benim uykularım çok düzensiz ya. Sabaha karşı yatıp 2 lerde 3 lerde kalkıyorum hep. Bu gece baktım saat 6 olmuş ben hala mide yanmasıyla uğraşıyorum,uyuyamıyorum. Yatmadım bende. Bugünü geçiricem öyle böyle akşamda makul bir saatte yatacağım allahın izniyle. Ama bebeğim uyuyordur değil mi :)))

sen çalışmıyormusun canım

günaydın kızlarrr a.s. nasılsınız bakalım ben ebru şallının fotosunu görene kadar çok iyiydim:enbuyukkk: bu ne yaa sanki başka birini ziyarete gitmiş gibi kadın, insan azıcık kilo alır dimi ayıp ayıp :oklava:

canım bebişinin uyuması seninle bağımsızdır sen uyanık olsunda onun uykusu varsa uyur opuyorumnanaktan mide yanması benimde çok kötü özellikle sabahları mayalı poaça felan yersem perişan ediyo süt çok iyi geliyo bide bayat ekmek aklında bulunsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Back
X