Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar simdi karaciger drumdan geldim maalesef son 3 ayımızda karaciger ilacı kullanmak zorundayız yarın ilaca baslıyorum..
hepatitB hastasıyım tahliller bayagı yuksek cıktıgı için anne karnında bebege gecme riski war o yuzden ilaca basladık.. ben bebege bişey olmasın die agrı kesici bile icmeye cekinirken simdi karacigerilacı içmek zorundayım ama o da onun saglıgı için napalım benneyaptımkiSezen10 maşallah bebeğine kocaman olmuş yaa, kasım 15 dedi demek, ayyy az kaldııı:teytey:
Yasemin, geçmiş olsun. Gerçi neyin vardı hatırlayamadım ama Allah dermansız dert vermesin kimseye, bak ilacı var kullanacaksın hiçbişeyin kalmayacakyerimseniben
saol canım inşallah olumunekankayizsmilegeçmiş olsun cnm, moralini bozma ama, herşey bebeğin için, bi sorun olmaz Allahın izniyle....
Bana ne diycek acaba yarın benim aralığın sonu görünüyor inşallah azcık daha bekler ocak 1 doğurum :))) Yıl kaybetmesin diye ama tabi keyfi ne zaman istiycek onu bilmiyoruz :1rolleyes:
merhaba kızlar simdi karaciger drumdan geldim maalesef son 3 ayımızda karaciger ilacı kullanmak zorundayız yarın ilaca baslıyorum..
gozun aydın tatlımkızlarrr
biz doktordan geldik şimdi..
Oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
Artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
Perine masajını sordum ben önermiyorum dedi..
bana ne diycek acaba yarın benim aralığın sonu görünüyor inşallah azcık daha bekler ocak 1 doğurum :))) yıl kaybetmesin diye ama tabi keyfi ne zaman istiycek onu bilmiyoruz :1rolleyes:
canım zaten onun için biraz rahatım.. dr a ilk sorum bebege bi zararı war mı die sormak oldu 6.aydan sonra yokmus heralde ne bilimi iste tedirgin oluyo insan.. neyse kızlar biraz atıstıriim gorusuruz sonraHadi bakalım yarın sana ne diyecek...
Benim de Aralığın ilk haftası ama dediğin gibi onların keyiflerine kaldık sempatiksalakcinni
Ay canım durumu tam bilmiyorum ne oldu ki diyordum ama okudum...
Canım bebeğin için kullanıyorsun bunu hiç sıkma canını onun iyiliği içinnn
kızlarrr
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
perine masajını sordum ben önermiyorum dedi..
kızlarrr
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
gozun aydın tatlım
bende yarın gidiyorum.hayırlı haberlerle geliriz inş
gecmiş olsun canım.allah beterinden saklasın.karaciğerinde ne sorunun vardı .soylemişdin unutuum
gözün aydın sezencim maşallah kocaman olmuş ama ben çok şişko olsun istemiyorum 3 yeter bence normal doğum istediğim için hayırlısı gerçi ne olursa olsun ya sağlıklı olsunda.şeyi merak ettim rahim ağzın kapalı derken alttanmı baktı ultrasonda mı görünüyo??
Allah şifanızı versin inşallah önemli değil ilaç almak sağlığınız yerinde olsunda.
cok sagolun kızlarinşallah ilaç fayda gosterirde bebişim saglıklı dogar bizim tedawiolmamız o kadar sorundegilama minicik bi bebegin tedavisi tabikidedaha agır..a.syasmin geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım.Herşey onların sağlıkları için sen sağlıklı olcan o da sağlıklı olcak annesi.Sağlıkla hayılısıyla bir kavuşsaydık bebişlerimize :)) Endişelerimiz biraz azalcak inşallah :Saruboceq:
kızlarrr
kızlarrr
canım benim geçmiş olsun,herlade vereceği ilaçlar bebeğe zararsızdır bende ishal olduğumda antibiyotik kullandığımda kendimi kötü hissetmiştim ama mecburen kullanıyoruz işte..
kızlar ben böyle 13-14 haftalıkken felan ticker ı 30larda olan topiklere girerdim kendimi hayal ederdim hep,bana çok kutsal gelirlerdi...şimdi bizlerde 30 da ilerliyoruz ayy böyle düşününce çok heyecanlanıyorum yavvdelikafaduldendelikafadulden