Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet seninkine sabırsızlıkla bekliyorum canım..2 kapılı banada az gibi geldide
oooof yaa kafayı yicem 3 gündür
doktorum il değiştirio ve ben bu ay böle kalakaldım
hastane araştırıorum doktor araştırıorum ama kötü çoğu yorum ne yapıcam yaaa
oooffffff
sen nereye gidiyodun canım....?
pendik özkan hastanesi gerçi adı değişmiş şimid remedy hospital olmuş tatlım
sen saki bana yakın oturuyodun yanlış mı hatırlıyorum idealtepedeyim ben medical park göztepeye gidiyorum düşünürsen memnunum....
kurtköydeyim canım ben ya buralardan olsa daha iyi olcak sanırımsenağlama
anladım... ne kötü olmuş ya 2-3 ay daha dursaymış doktor ... boshayallersmile anadolu sağlıkta bu konuda çok iyi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnunduuu...
evet canım ya bu cumartesi gittim kontrole dedi ben gidiorum
anadolu sağlık hastanesi mi canım
john hopkins (anadolu sağlık) ssk anlaşması var oranında....
bebek odası alan arkadaşlar aldığınız odanın dolabı kac kapaklı
ya kızlar canım acayip sucuk çekiyo ilk zamanlar doktorum yemesen iyi olur demişti sonrasındada hiç konusu geçmedi öğlen biraz sucuklu tost yedim ama kesmedi daha canım çekiyo siz yiyomusunuz sucuk felan cokacimcoook
kızlar hatırlarsanız seren serengilin ilk bebeği dışarda yediği balıktan zehirlenmişti ve ölmüştü allah korusun oluyor böyle şeyler aslında dışardan hiçbirşey yememek lazım ama yapamıyoruz
kızlarrr
biz doktordan geldik şimdi..
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
perine masajını sordum ben önermiyorum dedi..
kızlarrr
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
kızlarrr
kızlarrr
Maşallah senin bebeğine ....Sanırım 15 ile tamamlarsın canım sonuçta neredeyse 2 ayımız kaldı...
Ay herkse kasımın yarısından sonra başlamaya bekle diyorlar ya benimki de sanki öyle diyecekmiş gibi geliyor bakalım ne diyecek...
Masajı neden önermiyor acaba fisfisfis